Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

вже декілька днів користуюсь))) ефектом задоволена:girl_tender: для щоденного макіяжу саме то))

2. Siania

Siania Love Life

Вчора купила Loreal Telescopic карбон. Чекала на щось неймовірне, а перше враження - з 1 разу не змогла намалювати, стерла))) Вдруге була спроба напару з тушшю, яка робить обєм, але вже старенька - вийшло добре :) Вона гарно видовжує, але обєму взагалі не дає. Сподіваюсь, я її розмалюю і звикну.

3. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

А я придбала новинку Maybelline The Rocket Volume [​IMG]
    Хоч я і не відношуся до прихильників силіконових щіточок для туші, ця справила на мене позитивне враження - легко наноситься, гарно розділяє і видовжує. Раніше користувалася Volumissime x4, але остання куплена у Вансонс минулого року за декілька годин після нанесення почала сипатися.

4. Seppy

Seppy Active Member

Мене таки вмовили потратитись на новинку LE VOLUME DE CHANEL. Хочу сказати, що кращої туші я ще ніколи не мала. Вії довжелезні, розділені і дуже природно виглядають. Всі L'Oréal, Givenchy, Dior, Estee Lauder нервово курять в куточку.

5. murawka

murawka New Member

А в якому вона у Вас відтінку? І чи не осипається під очі? Бо моя чорна трохи осипається. Але по інших параметрах- просто ідеальна. Вії, як накладні, такі, які колись давала стара добра Макс Фактор 2000 калорій.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Подивилась відгуки - на косметісті і айрекомменд шикарні фото. Але туші, які знайша на мейк апі мають зовсім іншу щіточку:girl_in_dreams: А у Вас з такою?..

7. murawka

murawka New Member

У мене така. А на мейк ап яка?

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ось така...
    А де Ви свою купували?

9. murawka

murawka New Member

Так це ж така сама щіточка, просто помита. На ній дууже багато самої туші. Ось на косметисті у каталозі туш так само виглядає.
    Мені подруга із Штатів передала. Ціна-близко 30 дол.
    У "Брокарді" повна ціна близько 410 грн.
    Не можу чомусь вставити посилання з косметисти: передивіться у каталозі.

10. Krysya

Krysya Well-Known Member

а я вже мабуть з років сім користуюся виключно Боуржуа. колись з необережності купила Максфактор, то вії пообсипалися так, що пару років не використовувала туш взагалі. і алергію заробила. пам"ятаю років з надцять тому були хороші від Нівеї туші, але вже і не згадаю назву. давно не зустірчала таких флакончиків. а тепер для мене ідеальна от лише Боуржуа. і гіпералергенна, і не сипиться, і легко наноситься. останніми разами купувала Боуржуа "Ефект лайнера". щіточка трішки незвична, але коли призвичаїлася - стала найкраща))
    хочу спробувати новинки. може хтось порадить з Боуржуа щось цікаве?

11. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Читаючи відгуки в даній темі, спало на думку, що було б добре викладати фото ДО і ПІСЛЯ нанесення туші, щоб можна було зробити більш об"єктивний висновок для себе. Що скажете?

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю, я не буду себе фоткати, бо то смішні фото, то ще треба вміти гарно зняти :)

13. Seppy

Seppy Active Member

Мушу попросити, щоб хтось сфотографував те до і після. В мене та, що в Sachat в дописі, але вона справді, коли щойно відкрита то "її забагато". Бомбова туш, не шкодую, що купила (менше 360 грн.)

14. Talya

Talya Well-Known Member

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

приглядаюсь до такої туші... цікавий дизайн кісточки, як туалетний йоршик)))). До неї прийдеться звикати, але обіцяє панорамний ефект. Якщо хто користувався - напишіть відгук, пліз. Вартість її приблизно 300грн.

16. Seppy

Seppy Active Member

Туш дуже мені сподобалась, але до йоржика так і не змогла пристосуватись (накладалось забагато), вернулась до класичних.

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мені теж та щітка геть незручна була. доводилось розчесувати вії щіткою від старої туші

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Подарували мені DiorShow - позиціонується, як подовжуюча, пензлик силіконовий.
    Досить приємна текстура, легке нанесення. Раджу любителям довжини, мені не вистачає об"єму, поки для мене ідеальна Loreal Telescopic.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я почну.
    Туш MaxFactor FalseLashEffect ось така..[​IMG]
    Отже, вії без туші...

Один шар туші...

Подвійне нанесення...

Туш цю дуже люблю. Трошки підкручує, дає мені найкращий об’єм, легко змивається. Буду купувати ще:girl_yes:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Моя улюблена туш Джордані від Оріфлейм почала мені дико заляпувати вії.
    І власне дивно, бо користуюсь нею вже від давна. Мені підходила, але тут якось покористувалась місяць, а то й менше і вона почала кавалками ляпати, на кісточці купа туші. Що я зробила не так? В чому то може бути причина, бо певне викину.