Відповідь: Туш для вій: ваші враження Дуже класна туш loreal illegal length...спочатку я її не зрозуміла...і вона пролежала місяць в косметичці...і лише потім, за браком інших повернулась до неї і відчула всі її переваги....вії безмежно довгі і вугільно чорні
Відповідь: Туш для вій: ваші враження Може мейбелін? Зайшла в гугл глянути шо то за така туш, то з такою назвою лише мейбелін мені показало.
Відповідь: Туш для вій: ваші враження ходжу вже 2 дні зла, бо на вихідних вирішила купити собі туш - йшла ціленаправлено за телескопік, бо попередня мені була досить комфортною в користуванні, а мене в космо збаламутила консультант купити нову туш від італійської фірми color me, і я повелася. малює вона непогано, але особисто мені не подобається ні щіточка, ні її консистенція - як на мене якась вона зарідка. щоб мати нормальний ефект треба 2-3 рази все повторити. чоловік хвалить як виглядає, але щось мені вона не і кайф, не моє. буде ще раз йти за лореалівською...
Відповідь: Туш для вій: ваші враження В мене були туші від Dior, Chanel - не вартують. Думаю Clarins теж. На мою думку, туш- не той товар, за який варто переплачувати (зовсім інша справа- крем, в тому числі тональний, помада). Як на мене, розумна ціна за туш 100 -130 грн, тим більше її потрібно купувати 4 рази на рік :
Відповідь: Туш для вій: ваші враження а я не згідна. Від того часу як спробувала Ланком, то не можу перейти на бюджетні, хоч вже кілька разів пробувала. І хоч раніше мені дуже подобалася туш Макс Фактор, та то зовсім не той ефект, а я страшне люблю гарні виразні вії.
Відповідь: Туш для вій: ваші враження В мене прикрість, мою улюблену туш Artistry (Amway), якою мазякалась чуть не десять років, зняли з виробництва... Шукаю нову: вернутись до старих провіркених, якими була колись задоволена - не ризикую, бо водночас мала алергію від них... Пробувала дві нові - далеко їм до моєї улюблениці... В Брокарді сподобався Diorshow, так ціна дуже кусюча, і відгуки такі різні... Дуже хотіла б спробувати інші марки Artistry, вже знаю, що від нього точно алергії нема. Але в Україні, Європі зараз тільки один вид, мені не підійшов - вії просто видовжує, нема об'єму, підкрученiсть, як вдасться, через раз... В Канаді, США, є більший вибір Artistry, дуже хотіла б замовити, але на жаль, з України, по Інтернету замовити не можу, бо потрібно ввести номер амвеєвця з Америки та й доставки з того сайту нема сюди. Дівчата, ми тут з різних куточків світу - є тут хтось з США, Канади або може має родину в Америці, які б мали знайомих-амвеєвці, щоб можна було в них замовити туш? Допоможіть, будь-ласочка! А це туш, яка мені приглянулась, а на сайті там є і віртуальний макіяж. ARTISTRY® SIGNATURE EYES™ Volume Mascara
Відповідь: Туш для вій: ваші враження А я між lancome Hypnose і L'oreal Volume Million Lashes Extra різниці ну ніякої не бачу (окрім різниці в ціні 130 грн)
Відповідь: Туш для вій: ваші враження то вам дуже повезло , бо мені ще жодна туш Лореалівська не сподобалася, всі кусками накладалися.
Відповідь: Туш для вій: ваші враження оооо, Ланком Гіпноз то щось... так мені жодна туш вії не підкручувала. Пра трохи жаба давить стіки грошей давати
Відповідь: Туш для вій: ваші враження А я купила вчора Max Factor False Lash Effect . Намазюкалась, ще день якось походила з не дуже приємними відчуттями (очі трохи пекли, але заспокоювала себе тим, що просто туш інша, звикну). А зранку очі течуть, печуть, хоча ретельно змила ввечері (а змивається вона жахливо порівняно з іншими). І будь тут мудрий. Брала підробки діорівські і шанелівські - горя не знала а тут...
Відповідь: Туш для вій: ваші враження Вас розумію! Те що в нас іноді продають за орігінали ііноді із підробками не конкурентне.
Відповідь: Туш для вій: ваші враження купувала місяць тому її у ватсонс. ніяких проблем не маю з нею. навіть водою змити можу (не практикую такого, але якщо забуду змити її перед тим, як вмиваю лице, то змиваю водою, а потім залишки змиваю вмивачкою для лиця). правда, їй треба було десь тиждень-два підсохнути. вії вона підкручує (навіть щипцями не користуюся вже) і видовжує, головне - додає об"єму, не осипається. єдиний мінус - умудряюся замазати верхню повіку, коли малюю, але то треба набити руку і не спішити. я задоволена нею! може дійсно, підробка попала вам. дуже шкода!
Відповідь: Туш для вій: ваші враження це може бути просто така реакція на туш власне у вас. Я у нас не раз купувала туші чи тоналки в Космо і Ватсонс, проблем і підозр в підробках не було ніколи якщо то подають за оригінал, то це така сама підробка. А підробки будь які, то таки на свій страх і ризик. Невідомо що за фірма, де роблено.
Відповідь: Туш для вій: ваші враження [/COLOR]Я з дорожчих мала туш "Ів Сен Лоран" обємну (золотиста), обєм і візуальний ефект від неї справді був, але було відчуття важкості на віях, і вона дууже скоро засохла і малюватись нею стало неможливо, на жаль. Лореаль "Телескопік" - непогано видовжує, але склалось враження, що та щіточка склеює вії, хоч це майже непомітно, та я цього не люблю, а Лореаль "Volume millions de cills" непогана, але трохи "важка" для чутливий очей. З тих що мала, до категорії "може бути" віднесу Макс фактор "2000 калорій", Maybelline Volum' Express Turbo Boost (спочатку нічого , а потім склеює і засихає швидко), білоруська "Еліт" (до речі дає класний ефект і не швидко сохне), Eveline "Big Volume Lash 100%", і Malva "volume express x4". Зараз користують Буржуа обємною задоволена нею, не склеює, розпушує, дає нормальний обєм і природній вигляд, а головне не осипається не подразнює (я в лінзах, очі чутливі). До того мала Буржуа білу для чутливих очей, то щось останньо не дуже сподобалась. Чи знаєте щось про Collistar Infinito, яка вона, вартує уваги?
Відповідь: Туш для вій: ваші враження Так і я там же! Не знаю, сама в шоці, читала багато позитивних відгуків, того й купила її. Але, мабуть, ми не створені один для одного: сьогодні знов намазюкалась (якийсь я мазохист) з тим самим успіхом
Відповідь: Туш для вій: ваші враження Я нею користувалась 11 (!) років. Туш супер-пупер! Але ось ця- трооооооошки та краща. Спробуйте ! Доречі в космо і ватсонс вона коштує 100-115 грн а в Gerome - 68 грн ( класно, нє? )
Відповідь: Туш для вій: ваші враження я колись почитала добрі відгуки про цю туш і попросила чоловіка її мені купити, за-кордоном. так от її нема ніде, навіть близько....