Туш для вій: ваші враження

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Ірена, Mar 16, 2008.

1. Текіла

Текіла Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Дуже класна туш loreal illegal length...спочатку я її не зрозуміла...і вона пролежала місяць в косметичці...і лише потім, за браком інших повернулась до неї і відчула всі її переваги....вії безмежно довгі і вугільно чорні

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Може мейбелін?

3. Katrine

Katrine Member

ходжу вже 2 дні зла, бо на вихідних вирішила купити собі туш - йшла ціленаправлено за телескопік, бо попередня мені була досить комфортною в користуванні, а мене в космо збаламутила консультант купити нову туш від італійської фірми color me, і я повелася. малює вона непогано, але особисто мені не подобається ні щіточка, ні її консистенція - як на мене якась вона зарідка. щоб мати нормальний ефект треба 2-3 рази все повторити. чоловік хвалить як виглядає, але щось мені вона не і кайф, не моє:nea:. буде ще раз йти за лореалівською...

4. Альона

Альона Well-Known Member

L'oreal Volumissime*4 - the best :d23:

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в когось були туші від Clarins? вартує?

6. Альона

Альона Well-Known Member

В мене були туші від Dior, Chanel - не вартують. Думаю Clarins теж. На мою думку, туш- не той товар, за який варто переплачувати (зовсім інша справа- крем, в тому числі тональний, помада). Як на мене, розумна ціна за туш 100 -130 грн, тим більше її потрібно купувати 4 рази на рік : :girl_spruce_up:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я не згідна. Від того часу як спробувала Ланком, то не можу перейти на бюджетні, хоч вже кілька разів пробувала. І хоч раніше мені дуже подобалася туш Макс Фактор, та то зовсім не той ефект, а я страшне люблю гарні виразні вії.

8. Текіла

Текіла Well-Known Member

так-так))) саме вона
    мейбелін

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

В мене прикрість, мою улюблену туш Artistry (Amway), якою мазякалась чуть не десять років, зняли з виробництва...:girl_sad:
    Шукаю нову: вернутись до старих провіркених, якими була колись задоволена - не ризикую, бо водночас мала алергію від них... Пробувала дві нові - далеко їм до моєї улюблениці... В Брокарді сподобався Diorshow, так ціна дуже кусюча, і відгуки такі різні...

Дуже хотіла б спробувати інші марки Artistry, вже знаю, що від нього точно алергії нема. Але в Україні, Європі зараз тільки один вид, мені не підійшов - вії просто видовжує, нема об'єму, підкрученiсть, як вдасться, через раз...

В Канаді, США, є більший вибір Artistry, дуже хотіла б замовити, але на жаль, з України, по Інтернету замовити не можу, бо потрібно ввести номер амвеєвця з Америки та й доставки з того сайту нема сюди.

Дівчата, ми тут з різних куточків світу - є тут хтось з США, Канади або може має родину в Америці, які б мали знайомих-амвеєвці, щоб можна було в них замовити туш?
    Допоможіть, будь-ласочка!

А це туш, яка мені приглянулась, а на сайті там є і віртуальний макіяж.

ARTISTRY® SIGNATURE EYES™ Volume Mascara [​IMG][​IMG]

10. Альона

Альона Well-Known Member

А я між lancome Hypnose і L'oreal Volume Million Lashes Extra різниці ну ніякої не бачу (окрім різниці в ціні 130 грн)

11. Vittoriya

то вам дуже повезло :), бо мені ще жодна туш Лореалівська не сподобалася, всі кусками накладалися.

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

оооо, Ланком Гіпноз то щось... так мені жодна туш вії не підкручувала. Пра трохи жаба давить стіки грошей давати :girl_crazy:

13. vchitelka

vchitelka New Member

А я купила вчора Max Factor False Lash Effect . Намазюкалась, ще день якось походила з не дуже приємними відчуттями (очі трохи пекли, але заспокоювала себе тим, що просто туш інша, звикну). А зранку очі течуть, печуть, хоча ретельно змила ввечері (а змивається вона жахливо порівняно з іншими). І будь тут мудрий. Брала підробки діорівські і шанелівські - горя не знала :sad: а тут...

14. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Вас розумію! Те що в нас іноді продають за орігінали ііноді із підробками не конкурентне.

15. Talya

Talya Well-Known Member

купувала місяць тому її у ватсонс. ніяких проблем не маю з нею. навіть водою змити можу (не практикую такого, але якщо забуду змити її перед тим, як вмиваю лице, то змиваю водою, а потім залишки змиваю вмивачкою для лиця). правда, їй треба було десь тиждень-два підсохнути. вії вона підкручує (навіть щипцями не користуюся вже) і видовжує, головне - додає об"єму, не осипається. єдиний мінус - умудряюся замазати верхню повіку, коли малюю, але то треба набити руку і не спішити. я задоволена нею!
    може дійсно, підробка попала вам. дуже шкода!

Last edited: Mar 14, 2013
  16. Vittoriya

це може бути просто така реакція на туш власне у вас. Я у нас не раз купувала туші чи тоналки в Космо і Ватсонс, проблем і підозр в підробках не було ніколи

якщо то подають за оригінал, то це така сама підробка. А підробки будь які, то таки на свій страх і ризик. Невідомо що за фірма, де роблено.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

[/COLOR]Я з дорожчих мала туш "Ів Сен Лоран" обємну (золотиста), обєм і візуальний ефект від неї справді був, але було відчуття важкості на віях, і вона дууже скоро засохла і малюватись нею стало неможливо, на жаль. Лореаль "Телескопік" - непогано видовжує, але склалось враження, що та щіточка склеює вії, хоч це майже непомітно, та я цього не люблю, а Лореаль "Volume millions de cills" непогана, але трохи "важка" для чутливий очей. З тих що мала, до категорії "може бути" віднесу Макс фактор "2000 калорій", Maybelline Volum' Express Turbo Boost (спочатку нічого , а потім склеює і засихає швидко), білоруська "Еліт" (до речі дає класний ефект і не швидко сохне), Eveline "Big Volume Lash 100%", і Malva "volume express x4". Зараз користують Буржуа обємною[​IMG]
    задоволена нею, не склеює, розпушує, дає нормальний обєм і природній вигляд, а головне не осипається не подразнює (я в лінзах, очі чутливі). До того мала Буржуа білу для чутливих очей, то щось останньо не дуже сподобалась.
    Чи знаєте щось про Collistar Infinito, яка вона, вартує уваги?

18. vchitelka

vchitelka New Member

19. Альона

Альона Well-Known Member

Я нею користувалась 11 (!) років. Туш супер-пупер! Але ось ця- трооооооошки та краща. Спробуйте ! [​IMG]

20. Vittoriya

я колись почитала добрі відгуки про цю туш і попросила чоловіка її мені купити, за-кордоном. так от її нема ніде, навіть близько....