Відповідь: Тур вихідного дня Україною хочемо на травневі ствята на 3-4 дні поїхати на Закарпаття із дитиною (3,5 р.). Які місця там вартує відвідати? Їдемо машиною, тому хотілося б скласти цікавий маршрут
Відповідь: Тур вихідного дня Україною http://inspired.com.ua/travel/may-weekend-2013/ до теми відпочинку в Україні
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Ми минулого року в такий час були там. Жили недалеко від Берегова, людей була купа-купезна, великий наплив мадярів. Насилу знайшли у кого поселитися (шукали в інтернеті, взагалі-то господарів багато, але якщо придивитися, контактний телефон майже завжди той самий, пробуєш щось розпитатися, а там: "у мєня мєст нєту, за других не знаю!", і це якщо тебе взагалі зрозуміють, не з вредності, просто українською там майже не користуються). Так що якщо не знаєте, де зупинитися, краще починати шукати вже. З розваг - термальний басейн у "Жайворонку", власне, через ті термальні води і їхали малу попарити і самим погрітися, їй від застуд допомагає, мені - на суглоби. В Косино також встигли потрапити, але вони тільки в останній день нашого перебування відкрилися. До старого державного басейну навіть не пхалися: там і страшненько, і черга величезна, у "Жайворонку" в адміністраторки свої заскоки, коли не прийдеш - все у них жіночих роздягалок немає, чекають на групу туристів. Ми першого дня дві години там стирчали, потім мала з племінницею нарешті доконали ту пані і вона видала нам на чотирьох два ключі. Ми вже і попарилися, і висохли, а туристів так і не було. Наступного дня були мудріші, полізли зраненька. Моя би воля, я би хоч зараз до того басейну погналася: водичка тепленька, збоку можна в джакузі попаритися, посередині басейну фонтаном валить джерело, спину відбиває так клаааасно. Тільки от якщо будете з малою дитиною, доведеться на руках тримати: мені з моїми 1.60 води по шию. Ще їздили до Виноградівської "Чорної гори", у них був не сезон, в озеро тільки почали набирати воду, так що нас взагалі безкоштовно пропустили, дітиська навіть примудрилися в басейн залізти (вода прогрілася градусів до 18-20). Погода була казкова, тепленько, повітря чисте-чисте... Вже як їхали додому, вступили до Мукачева і Ужгорода, полазили по замках-музеях. Мала обожнює годувати качок на ужгородському мості, того разу особливої прогулянки не вийшло: наша свекруха-бабуся змучилася, хіба що заїхали до "Деци у нотаря", у них там ще є такий класний кораблик для дітей, ми наших кіз ледве зігнали.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Рекомендую відвідати замки Закарпаття. Правда, не знаю, як це буде з дитиною. Доводилося бути в замках по кілька разів. 1. Біля Мукачево по трасі є замок Шернборнів (зараз санаторій "Карпати"). Можна походити і по замку, і є чудовий парк з нетиповими рослинами і тваринками. Дитина зможе побігати там. Можна подивитися деталі тут: http://www.thisisukraine.org/uk/what-to-see/zamky/794-zamok-shernborniv.html 2. Мукачівський замок "Паланок". Теж мені подобається. Крім самих кімнат-меблів є також кімнати з музейними експонатами про історію та природу й тварин Закарпаття, виставка годинників, можна придбати сувеніри. Тільки коли були останнього разу, то замок став трохи занедбаним в порівнянні з минулими роками. (http://www.thisisukraine.org/index.php/uk/what-to-see/zamky/54-zamok-palanok.html) 3. Якщо будете в Ужгороді, то можна сходити в Ужгородський замок (http://www.doroga.ua/poi/Zakarpatskaya/Uzhgorod/Uzhgorodskij_zamok/444), хоча Паланок більше мені подобається. В тому замку є кілька залів зі старовинними меблями, також мене зацікавили зали з музичними інструментами та одягом закарпатців. Й саме місто гарне, нагадує Львів, тільки менше і є річка. А ще кажуть, що там дуже гарно, коли цвітуть сакури (на жаль, цього не бачили, бо були там влітку). Цей період приблизно на травневі свята припадає (http://www.doroga.ua/poi/Zakarpatskaya/Uzhgorod/Uzhgorodskij_zamok/444).
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Пропонує чоловік кудись поїхати завтра. Хоче в Карпати, а я щось не дуже. Куди можна поїхати з дітьми на цілий день? В межах 100-150км.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Замки Львівщини - маленьким принцесам має сподобатися ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- Олеський, Золочівський, Підгорецький - всюди дуже гарно. Я б почала з Олеського. В травні їдем туди з подругами
Відповідь: Тур вихідного дня Україною А скільки по часу займе оглядини замку? Тобто ми зможемо тільки в один замок заїхати, чи можна спробувати к-ка? Чи є там де перекусити, ще якісь цікавинки. Якщо раптом дощ, все одно можна їхати? не люблю таких непланових поїздок, ну але і вдома не охота сидіти
Відповідь: Тур вихідного дня Україною то все від вас залежить скільки часу , в Олеському є ресторан. Ми минулого літа їздили в Олеський і Підгорецький замки, то така краса! Тільки в Олеському там навіть ексурсії є , а в Підгорецькому просто замок, ну і ще церква поруч-я аж була в шоці, що в нас таке є . Правда стан її і замку Підгорецького не найкращий, там би все трохи до порядку привести.. Подвір'я замку-це ж як з фільму, але все занедбане.. Хоча їхати туди одозначно варто! Правда не знаю як там, коли ще не зелено
Відповідь: Тур вихідного дня Україною То вже як піде. Там можна і цілий день гуляти при бажанні. Біля кожного замку є де поїсти. Дорога до Олеського - приблизно 100км. Я б присвятила цілий день одному замку. Це ж досить близько - наступного разу поїхати можна в інший. Перед тим почитати трошки про замок і влаштувати діткам і собі індивідуальну екскурсію. Потім можна взагалі пікнічок влаштувати, якщо погода буде добра. Ще раджу колись поїхати в Кам’янець-Подільський і Хотин - там така краса і такі види
Відповідь: Тур вихідного дня Україною о, я би біля Підгорецького замку пікнік робила, там така природа гарна.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Та то біля кожного замку так красиво, що не хочеться їхати додому
Відповідь: Тур вихідного дня Україною З замків ще в Свірж поїхати можна. Правда, дорога там поганенька. Сам замок гарний, але тільки ззовні, всередині нема чого розглядати просто вже (. Але природа там дуже гарна.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Зараз дорога там не те слово поганенька. В Бібрці ужОс ужасний. Але як поремонтують, то їхати варто. Дуже мальовничо, хоча й дуже занедбано.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Вирішили таки їхати в зоопарк Там дітям точно буде цікаво. А в замки пізніше, коли зелень на деревах з"явиться
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Золочівський мені найбільше сподобався))) а дворик який там гарний перед замком
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Ми минулого року їздили по тим замкам - це "Золота Підкова Львівщини", почали з Золочева і наприкінці Олесько. Не поспішали, тому це зайняло цілий день з дорогою. Найбільше часу були в Олеському замку - всередині картинна галерея, а навколо шикарний парк з оригінальними скульптурами. Обідали в ресторанчику Гридниця, розташованому в підвалі замку, дуже гарно автентично облаштований, смачна українська кухня, ціни середні.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Були нині в Зоопарку в Меденичах. Дуже сподобалось, особливо дітям ))) Вхід для дорослих - 30грн, для дітей - 20грн. Діти до 5 років безкоштовно. На території зоопарку є батут(вартості не питали), розважальний комплекс (15грн 10хв.), можна покататись на поні (1 коло - 15грн.), безкоштовні гойдалки, багато лавочок. Є також туалеті кафе. Територія чистенька, запаху від тварин я не почула. Тваринки виглядають доглянутими. З мінусів - не на всіх клітках є табличками, що то за тваринка - прийшлось догадуватись. Але діти в захваті, а це головне. Фотки будуть пізніше у відповідних темках
Відповідь: Тур вихідного дня Україною крім замків ще можу порадити озеро Синевир і водоспад Шипіт. ну дуже гарно там. в Берегово теж була. але щоб там щось дуже цікаве було, то не скажу. заходили в басейн з термальними водами. Такий собі совдепівський, там барахталось стільки народу, та й вода виглядала так, що не хотілось туди лізти. були на виноробні на дегустації вин. досить цікаво було. придбали їхнє вино, досить смачне)))) а взагалі дуже сподобалось на Закарпатті а десь скоро буде ще й сакура цвісти, то взагалі краса)
Відповідь: Тур вихідного дня Україною ага, є на що подивитися; можна й в долину нарцисів поїхати, але все за одну поїздку не відвідаєш, треба вибирати, що більше подобається. Теж там були, на тій колишній базі для спортсменів проїздом. Такі речі, як телефони чи ключі від машини не було де залишити, а якщо заходити в басейн через підземний вхід, то намокнуть. Кажуть, що по-сусідству є приватний комплекс з термальним басейном і кращими умовами.