Відповідь: Тур вихідного дня Україною Прочитала в знайомої на фейсбуці, вона цих вихідних туди їздила і ось що написала: Ось фото:
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Плануємо також поїздку на найближчі травневі вихідні, обираємо між Кам'янець-Подільським-Хотином і Ужгородом-Мукачево. Хто був і там, і там, порадьте, будь ласка, що обрати, куди краще поїхати? А ще цікавить тур на карпатському трамваї + Урицькі скелі і фортеця Тустань. Хтось їздив? Поділіться враженнями
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Краще сюди. Гарні дуже фортеці і краєвиди. Величні такі. Але дорога тяжка, точніше ямиста. були минулих травневих. залишки фортеці такі нічьо, гарні з висоти краєвиди. але ті 22 км з траси до фортеці :babruysk: поїхали далі по трасі Київ-Чоп до с. Коростів на ловлю форелі і варіння в чані. в чан була черга, то ж обмежились ловлею форелі. дуже сподобалось, таке враження, що та риба сама на гачок саджається частину улову нам відразу приготували на вечерю, а 4 шт ми забрали з собою додому. в оффтопі трохи фоток. Тустань Ловля форелі
Відповідь: Тур вихідного дня Україною ми обрали цей маршрут на травневі вихідні Тим паче, сакура вже зацвіла а туди хочемо на початку червня, чоловік казав, що тоді якраз день міста в Кам'янці-Подільському буде.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною ми вибрали вже - Кам"янець + Хотин +печера Кришталева .....Вже не дочекаюсь!
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Ось ще розклад весняних фестивалів на квітень-травень 2012 року, можливо, комусь буде корисним: прочитала, що день міста в Кам"янець-Подільському буде 20 травня.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною я була кругом і всюди гарно! Заступлюся трохи за Закарпаття, я його просто обожнюю! Дуже затишно, яскраво, колоритно. Я в принципі люблю замки, навіть якщо від них по стіні залишилось, тому не буду розпинатися про замок - в кожного свої інтереси, але загальна атмосфера просто чудова. Обов язково відвідайте все! Але, в першу чергу, дійсно треба на Закарпаття - поки сакури цвітуть, на Хмельниччині гарно у буль-який літній день.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Вже в самому розпалі. До речі, дуже тепло від учора в нас: я сьогодні ходила по місту на короткий рукав.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Похвалюся і я нашою мандрівкою на травневі вихідні. Оскільки майже все що поруч зі Львовом ми вже об"їздили, то тепер вибралися у Запоріжжя Дорога туди далека трохи, але це того вартувало. За 2 дні у Запоріжжі ми побували на Хортиці(в музеї козацтва, стилізованій Запорізькій Січі, кінному театрі), покаталися на кораблику по Дніпру через найбільший в світі 1 камерний шлюз, побували у єдиному в Україні музеї ретро-машин(від іграшкових модельок нашого дитинства до здорових воєнних машин). Жили у готелі прямо на острові Хортиця,а там заповідна зона, тому зранку нас будило щебетання пташок... Малому найбільше сподобалася Запорізька Січ - щось схоже на наш Кайзервальд, але при тому там ще й козаки перебрані ходять, постріляти з лука можна, покататися на коні... Вражень багато і всі позитивні.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною А які ми задоволені-задоволенющі нашим туром до печери Кришталевої-Хотина-Кам"янця-Подільського і Дністра! Це було казково: погода нам підіграла, тур-оператор не підкачав, а взаагалі все чудово організував.....а самі відвідані місця - така краса! Яка ж наша Україна гарна і багата . Збираюсь описати подорож разом із фотками у блозі - може кину лінка, як готове буде .
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Таки ми обрали тур по Закарпаттю на вихідні. Насичений відпочинок, але зате скільки вражень - Чинадієво-Хуст (долина нарцисів)-Іза-Виноградово-Берегово-Мукачево (там ночівля) - Ужгород. Ми були в тих місцях вперше, тому багато чого нас дійсно вразило. Будиночки такі цікаві, з червоною черепицею і усі вікна закриті ролетами від сонця, у кожному дворі виноград росте, люди засмаглі, як цигани.:ninja: Розмовляють угорською мовою (купували вино в селі Бене у п.Ернеста - зе бест! я думала, то буде не вино, а бадяга на цукрі, але вимушена визнати - вино просто на 5+). Долина нарцисів. Я одразу знала, що не треба очікувати чогось аж-аж. Ростуть собі острівцями, не по всій долині, але ростуть! І їх досить багато. Правда, хотілося поближче з ними пофоткатися, але якщо всі так пофоткаються, то від них нічого не залишиться. Там так і написано: Долина нарцисів пережила льодовиковий період, допоможіть їй пережити туристичний. Погоджуюся абсолютно. Ну і щодо самих замків, то найбільше мені сподобався майже розвалений замок Тамплієрів у селі Середнє, і замок Паланок сподобався величиною, як у казці. А от Ужгородський замок...ну не розумію я тих осучаснень - побілок, плитки, як у ванній кімнаті і т.д. Еспозицію з тваринами засушеними взагалі не можна дивитися таким, як я. Якби знала, то не пішла б точно. Те ж стосується замку Сент Міклош в Чинадієво, який, правда, намагаються зараз відновити "під старовину", а от за радянських часів там залишилася така фарба до середини стіни, як у під'їздах, та ще й такого зеленого кольору. Замок Шенборнів гарний, але в середині не була, тому не скажу, як там. Територія з озером гарна, загороджена частина з лебедями, качками і одним пухнастим кроликом. Ужгород і Мукачево схожі між собою, тільки Мукачево більш чисте, доглянуте, як на мене. По дорозі додому заїхали в кафешку (чи як її назвати?) Деца у Нотаря: дійсно прикольне місце, я всього навіть не встигла роздивитися, але їхнє кладовище з чорним гуморком - то щось! Наступного разу ще хочемо поїхати на Хоти-Кам"янець-Подільський, а потім ще по Карпатах з озером Синевир, і ще от зацікавив відгук форумлянки про Запоріжжя і Хортицю: також там ніколи не була, ще одна мрія додалася.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною згідна Мені замок Паланок набагато більше сподобався. Як я і писала раніше, ми обрали Ужгород-Мукачево. Подорож була трохи важка, бо їхали ми потягом і чесно кажучи, пожаліли що не поїхали через Львів. Треба було додому заїхати і заодно розбили б довгу дорогу на дві коротших. Сонечко - це супер, але в потязі це було нестерпним. Особливо по дорозі назад, коли наш потяг затримався на 5 годин у зв'язку з аварією у Пустомитівському районі. Ужгород нам сподобався дуже, я там була уже втретє, але враження нові, все таки їхати з коханим і з подругами - то різні речі. Мукачево мене вразило. Маленьке, але затишне містечко.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Я минулого року їздила в такий тур http://elpida.lviv.ua/ua/page526 ( не сприймайте за рекламу) - дуже задоволена. Ще якось їздила в долину нарцисів - не вразило. Цього року їздила в Ужгород - красота. Сакура цвіте, бузок цвіте і пахне, дуже гарна архітектура, затишне місто, європейське. Таке враження, що побувала закордоном. А вино -ммм, закупилася ще додому Обов"язково відвідаю ще
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Поділюся враженнями про наш "Тур вихідного дня" Основна ціль, долина нарцисів, мені сподобалась. Так, їх там не море, але ж багааааато! Що не сподобалось - так це жителі східних териконів, які гучно висловлювали своє незадоволення, як вони висловилися, "долиною бур'янів". Блін, то ж така красотіща - сині-сині гори в далині і острівки біленьких квіточок в соковито-зеленій травичці Ну але то таке - комусь, може, краса рідних териконів ближча до душі.. А оце вже "сайгаки" підпсули загальну красу: Далі поїхали глянути руїни Хустського замку. Дертися туди трохи важко, але краса нагорі того вартує. Трохи нагадує мені Невицький замок. От тепер навіть не знаю, який кращий. Наступна зупинка в нашому маршруті - страусина ферма (теж в Хусті). До чого ж прикольні створіння! Їх можна навіть годувати і гладити. А як вони смішно ходять і бігають! Ну і вже по дорозі на Львів, між селами Іза і Липча звернули на оленячу ферму. Там їх теж можна годувати з рук сухарями. Ще в планах була екскурсія до сироварні в Нижньому Селищі (зовсім близенько до Хуста), але перенесли на наступну поїздку. Ночувати рекомендую в Шаяні, - там купа готелів, санаторіїв та відпочинкових комплексів "до вибору, до кольору". Ми зупинилися в "Легенді Шаян", - повністю задоволені. Єдиний "мінус" нашого туру - дорога Свалява - Липча. Її на карту нанесли, а збудувати забули. До Хуста краще добиратися через Мукачево.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Обіцяла, що поділюсь враженням з Кам"янця-Подільського, Хотина і Кришталевої печери...Осьдечки: http://truskaffka.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Їздили ми цими вихідними в Карпати, в суботу все було чудово, погода - супер, погуляли біля Чинадієвського замку, краса: а могутні дерева навкруги просто зачаровують: потім відвідали м. Мукачево і Мукачівський замок (Замок Паланок), краєвиди неймовірні: Ще заїхали в м. Берегово на дегустацію закарпатських вин і поплавати в тепленькій водичці! На цьому перший день нашої подорожі закінчився! В неділю сказати що похолодало, то те саме що нічого не сказати! з самого ранку почав падати дощ, Долина нарцисів викликала одне розчарування мокро, холодно, квіточки поховалися....аж не віриться коли переглянула фото Nezabudky, шо за один день все так помінялось! Дорогою до Львова, заїхали на водоспад Шипіт! От там ми побачили красу: вершини гір вкриті снігом, ялинки інієм, а знизу цвітуть яблуні! шкода, що фотографії не передають всієї краси і величі гір!
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Таки краса.....Дякую за "наводку" щодо наступних подорожей Вже хочеться теж все це побачити!
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Плануємо на 2 дні поїхати у Тернопіль і область - що порадите оглянути, де зупинитись і смачно перекусити ?