Відповідь: Тур вихідного дня Україною Плануємо цими вихідними поїздку: вибираємо між Кам'янцем-Подільським і Києвом. Куди б ви радили їхати? Чоловік хоче в Кам'янець, діти більше схиляються до Києва. Порадьте, що краще і цікавіше.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Кам"янець з Києвом важко порівнювати. Я б вибрала Кам"янець-Бакоту-Хотин-Чернівці. Там купа цікавих місць. А ви дивіться до чого біьше лежить душа - великого міста чи маленьких містечок і природи.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Залежно чого діти хочуть. Будь-який маршрут можна зробити цікавим.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Девочки, а как вы добираетесь до смт. Вигода? (" Карпатський трамвай") это 125 км от Львова ... далековато и трудновато с реб-ком туда, Карпатський трамвай, потом назад ((( посоветуйте что-то наподобие Карпатского трамвая, только с выездом именно со Львова ... буду очень благодарна! PS уточню, что мы не местные ))) нигде ещё не были ... Львов посмотрим ... но хотелось бы и куда-то на "природу" (раз уж будем во Львове) по описанию - очень Карпатський трамвай понравился, но не знаю как добраться ... да, и мне кажется, трудно будет реб-ку (( если бы это прямо со Львова ...
Так я ж вам писала, що це через тур агенство такий тур організовується. Автобус всіх туристів везе зранку і повернення ввечері, гід все розповідає/показує. Ціна за такий тур 170 грн. Виїзд зі Львова. Або машиною добиратися, як ми робили.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною т.е. прямо со Львова? самому не надо ехать в смт. Вигода и назад? а то я поняла, что именно самому надо добираться машины у нас нет (( дайте, пожалуйста, ссылочку на это тур.агенство!
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Так, виїзд або з залізничного вокзалу, або з площі Петрушевича, або від готелю Львів, там кожен раз по-різному. Напишу вам в пп, щоб не було рекламою тур фірми.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Їздили ми на вихідних в Кам'янець -Подільський і Хотин. Враження неймовірні.... Не думала, що мені так сильно сподобається. Хто ще там не був - обов'язково поїдьте.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Розказую. Були в Дубно, дивились замок. мало часу трошки там мали, тому плануємо повернутись. Сам замок дуже гарний, як на мене, видно, що працівники стараються зробити все можливе, щоби людям було цікаво. частина вже відреставрована - наприклад каземати, комори дуже гарно зроблені. всюди дозволяють заходити і все мацати і ще дуже сподобалось оздоблення бенкетної зали палацу, хоча паркет з червоного дерева вже давно дістав ноги були у Тунелі кохання - купа комарів, болота. враження не справив, одним словом. по фото я так думала, що там той тунель суцільний - а на ділі - то багато де "даху" з гілок нема. хоча все одно цікаво. а ще були в Тараканівському форті - ох, пролазили там майже 3 години і все не оглянули - місце просто казкове. сама споруда, якщо я правильно пам'ятаю, одна з 3 таких в світі, пережила багато, але ще стоїть. тріщини в стінах такі, що руку просунути можна - тому там треба бути обережними. і обов'язково мати ліхтарик. форт має 2 рівні над землею і 5 під - нам дозволили оглянути тільки перший над і перший під - бо все в аварійному стані - а під землею суцільна темрява
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Ми от скільки разів їздимо в Рівне (батьки чоловіка там живуть), ще жодного разу не були ні в Клевані в тунелі, ні в Тараканові. А то ж все по дорозі, більше того, по хорошій дорозі (не те що на Тернопіль). Додам ще три міста, які маю в планах щодо Рівненщини - Острог, Новомалин і Межиріч. Вище Клевані - село Базальтове.
Пасує до власних фото, але думаю, може хто захоче на вихідні зробити тур. Свірж: . Унів - так мені там сподобалося, не хотіла звідти йти: А це що за вечірнє місто, може хтось впізнає? відповім сама це так відреставрували центр Золочева. Ввечері чимось схоже (краапельку) на Жешув, та вуличка, що веде до замку. От би і замок там так відреставрували, мені не дуже в Золочівському сподобалася підлога в китайському палаці - плитка як в ванній кімнаті, і то така без смаку. Працівник палацу так хвалила вироби з сандалового дерева, який то витвір мистецтва, а хотілося спитати її про цю плитку... Хіба не можна було залишити старий камінь, нахіба була та плитка? Сам замок і територія гарна: При вході в замок зустріли брата "упоротого/укуреного лиса" (хто в темі, той впізнає) В Золочеві є гарне озеро Шевченківське для риболовлі: І озеро в центрі з пляжем (вже хоч якийсь, добре хоч піщаний захід). Зустріли там чаплю:
Відповідь: Тур вихідного дня Україною напишу - на вихідних мандрувала на озеро Синевир і в Колочаву. тур цікавий, але як на мене не все продумано було. почну з плюсів: + багато цікавого побачили, проїжджали Боржаву, Горгани, супер, підіймались крісельним витягом в Міжгір'ї на г. Маковиця - теж дуже класно + мали спецзупинку в Келечині для набирання смердючої води плюс, бо кльово вручати як сувенір банку з іржавою водою + окремий ++++ Синевир - дуже красиво, цікаво і рибки класненькі + цікавий скансен Старе Село в Колочаві. - організація подорожі - по часу трошки було важко - зустріч на 7 ранку - то ОК, добратись можна, але до Львова ми приїхали десь після півночі, проблемно трохи то. але екскурсовод зразу казав, що таке може трапитись, бо часом і о 1 повертались. ну але раз таке вже було, то подумайте і скоротіть десь маршрут, може. мені самій вночі було геть не весело добиратись. Ну коротше - то гігамінус, який для мене попсув враження від поїздки - не сподобалось театралізоване дійство в Старому Селі, ліпше би тих 2 години зекономили, хоча може я не справедлива тут - промокла під дощем і тому було не до того, ну як вже є
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Якраз плануємо! Підкажіть хто був, де там краще ночувати? В готелі(якому?) чи квартиру знімати?
Ми в кам'янці жили в готелі 7 днів. Дуже сподобався вид з балкону на місто і фортецю, особливо ввечері. В готелі умови хороші, немає недоліків, як на мене. Поряд є як ресторанчики, так і кафешка з фаст-фудом, де можна недорого поїсти. Також поряд з готелем є парк з чудовим басейном, де місцеві в спеку купаються, до центру йти хвилин 5-7. Фото парку з басейно-фонтаном:
Відповідь: Тур вихідного дня Україною Так склались обставини, що треба було чоловікові попити мінеральної водички. Між Трускавцем і Східницею обрали друге і не помилились. Ми років 10 тому були там проїздом, то запам"яталось як село селом. Але з того часу змінилось багато. Повиростали, як гриби, нові приватні котеджі і готелі. Зробили дорогу по селищу, облаштували тротуари. Гарно відреставрували ратушу, заклали парк святого Пантелеймона на горі. Самі джерела теж трохи облаштували. Взагалі Східниця на мене справила приємне враження, поїдемо ще. Сидіти на місці два тижні було неможливо, та й для нас не характерно, то досліджували околиці. Постараюсь трохи поділитись своїми знахідками. В Східниці бювету немає. Тобто він є, але справляє гнітюче враження. Доводиться ходити від джерела до джерела. Так і проходить день більшості відпочиваючих. Бо до джерел часто бувають черги. Варто побувати біля першого і пройти лісом до третього. Взагалі яку воду пити призначає лікар. В центрі селища є ратуша, народний дім, коло нього гарненький фонтан і писанка-пам"ятник. Навпроти ратуші є магазин з смачними солодощами. Ну і традиційно магазинчики з карпатськими сувенірами. Недавно відкрили парк святого Пантелеймона. Він є вище готелю Київська Русь. Там є гліцеринове джерело і джерело з залізною водою. Здається №15. В парку гарні лавочки, доріжки, а також засоби, за допомогою яких добували нафту. Цікаво і пізнавально. Східниця розташована дуже близько від Борислава - відомого центру видобутку нафти і озокериту. Тому тут нафту видобували давно і багато де можна побачити шиби, деяк навіть працюючі. Прочитали в газеті Нафтовик Борислава, що недавно коло Східниці відкрили велике родовище нафти. Але в мене стійке враження, і то підтверджують інші, що такий багатий на поклади край свідомо банкротується. Більшість свердловин законсервовані. Дрогобицький НПЗ закрили. Все руйнується. Гнітюче враження. Відкривачу Східницьких мінвод Омеляну Стоцькому присвячено музей. Він знаходиться на території санаторію Східницькі карпати, але як правило музей закритий. На в"їзді в Східницю є чи не перша в країні ВЕС (віто-електро станція). Але вітряки заштопорені. Все потрохи руйнується. В голову то не вкадається. Словом, в Східниці побувати варто Довколишні ліси мальовничі. Люди гриби носили звідти торбами. Далі буде...
Відповідь: Тур вихідного дня Україною За цей місяць у нас було дві прогулянки вихідного дня. Одна в Батурин, інша в Радомишль. Батурин дуже гарно реставрували. Не схоже на закинуті в тій же Чернігівщині Качанівку, Тростянець, Сокиринці. Ну і екскурсія цікава. В Радомишль я закохалась. Там територія, як біля справжнього замку. Не вмію словами описувати, тож постараюсь невдовзі викласти фото. В Радомишлі раніше була папірня, потім млин, який діяв до розпаду СРСР. А потім просто сміттєзвалище. Богомолець дуже гарно там все відновила. Екскурсія також дуже сподобалась. ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ---------- розкажіть з яким тур-оператором їхали? Бо все, що знаходжу, то останній виїзд 20.09, а я не впевнена, що ми встигнемо у Львів приїхати.
Відповідь: Тур вихідного дня Україною їздили з Час на мандри, але вже як приїхали знайшли інший тур - Синевир і Шипіт, думаю він цікавіший мав би бути, оцей, здається надіюсь, модератори не насварять