Тур вихідного дня Україною

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем ola-lyola, 26 Лютий 2010.

1. darusynka

darusynka Member

Відповідь: Тур вихідного дня Україною

Дитячий одяг дорожчий, а жіночий дешевший. Завжди купую одяг саме на Корзо, гостюючи у батьків, то, наприклад, літня суконочка на 200-300 грн менше коштує, ніж у Львові

2. Smorodynka

Smorodynka Member

Архітектуру Ужгорода я впізнала минулий раз, то того разу більше займалася шопінгом. Ціни дешевші. Набагато кращий вибір, ніж в наших магазинах і на баарі. Є з чого вибрати. Я приємно вражена, тільки жаль, що магазини в суботу працюють лише до 17,00, а то здійснила більше покупок

3. New look

New look Well-Known Member

Недавно задалась ціллю поїхати в Почаїв. А як то зробити не маю уявлення( Чи можете порадити якусь екскурсію в Почаїв, чи в схожі місця? Сайтів багато, але толком нічого не знайшла. Чи може там і самому можна легко поїхати на один день?

А може є таке що люди самі збираються і формують групи і їздять на екскурсії без тур-фірм, де таке можна знайти?

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дуже раджу поїхати на Закарпаття - там навесні така краса - все цвіте. І замків багато гарних. Ну і в Берегово заїхати, і вина попробувати

Чи ніхто не знає коли і де буде фестивалю повітряних куль? Хочемо поїхати.

5. solomka

solomka Active Member

Хто їздив у Берестечко? Чи вартує туди їхати, чи є на що подивитись?

6. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Здійснилась моя маленька мрія- на вихідних їздили в Кам"янець-подільський і в Хотин. Все страшенно сподобалось, тільки от їхати треба на довше(( Фортеці, краєвиди, каньйони... Хочемо тепер відвідати це все ще раз!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

7. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

хочем в липні поїхати, 3 сім"ї і 4 дитини до 5 років, на 3 дні, може хтось підскаже в пп місця де можна зупинитися, так щоб був будиночок і подвір"я для дітей

8. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

http://www.vidviday.com.ua/product....08/3/extra_fields/reviews#extra_fieldsreviews
    хочемо у вересні поїхати, від цієї компанії . Читала відгуки вони різняться. Може хтось їздив, поділиться враженням. Чи все там є так ,як написано і намальовано?

9. OnceInParis

OnceInParis Member

Gorbywka, їздили минулих вихідних від цієї компанії на екскурсію "Кам’янець-Подільський круїз". Непогано. Дуже сподобався екскурсовод в Кам’янці - Олег Мороз - цікаво розповідав, "підкований", а голос має ого-го)); гарний готель (навіть не сподівалась); добрий автобус; у Хотині теж був хороший екскурсовод.
    З мінусів лише харчування. Ми замовили усе харчування, заявлене в програмі. В ресторані готелю сніданок ще так-сяк, може бути - млинці, омлет, хліб з маслом, чай. А ось обіди розчарували. У Кам’янці ще терпимо: суп з трьома)) фрикадельками, дуже велика порція рису з м'ясом "по-франзузьки", салат овочевий (швидше огірковий), узвар. Не можу сказати, що погано, але і не супер. В центрі поруч є піцерія, можна було спокійно і там пообідати за ті ж гроші. Ну і "ресторан" це дуже гучно сказано. А ось у Кривче мені зовсім не сподобалось. Борщ я навіть не стала їсти, бо сметана була домашня і мала запах, картопляне пюре без смаку, пересмажена відбивна з присмаком олії, нещасний салатик і узвар. Пообідати можна у Тернопільській області в Озерній: американо з молоком + смачний пончик з маком 9 грн., величезна порція плову 17 грн., чанахи 16 грн, тарілка салату від 7 грн.
    Але врешті харчування можна було і не замовляти. Та і ми не їсти їздили.
    Супроводжував від турфірми гід Лесик. Непоганий хлопчина, але дійсно (навіть у відгуках на його сторінці є) бракує йому знань, деколи треба було бути більш організованим, можливо просто бракує досвіду. Хоча турбувався за всіх.
    Загалом враження добрі, можна з ними ще їхати.

10. Smorodynka

Smorodynka Member

Я їздила в такий тур два роки тому, дуже гарна і насичена програма, повністю вартує тих грошей. Тільки треба дивитися, що брати з харчуваня. Бо ми не їли всюди де пропонували :)

11. Insolence

Insolence Living The Dream

Їздили з ними ще на початках, коли не було харчування та замість сільських садиб жили в придорожніх мотелях. Тур цілком виправдав сподівання, особливо для тих з компанії, хто перший раз в горах.

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Дівчатка,питання для тих, хто недавно був в Кам)янець-Подільську, як зараз дорогами туди? і якою дорогою краще їхати?

13. Milka

Milka Moderator

Ми були в червні, їхали як на Тернопіль....дорога Львів-Куровичі це жах, але нещодавно трохи підлатали.
    Кам"янець-подільський замок такий занедбаний, нічого там не реставрують, страшно ставити машину біля замку бо кругом оголошення що може посипатись каміння зверху, багато входів зачинено/огороджено бо там теж все валиться (білетики коли купуєте то не віддавайте при вході, хай вам перервуть і віддадуть). Зовсім інші враження про хотинський замок... прилегла територія доглянута, багато реставрації, краєвид неймовірний, правда він менший за розмірами в порівнянні з першим.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,плануємо кудись з малими скочити на канікули..день-два..маю пека в напрямку Івано-Франківська,але ніц путнього не знайду..мо підкажете щось цікавеньке....подивитись-погуляти-щоб і дітям,і нам було цікаво...
    як варіант може бути і ін.області-сусіди

15. kati

kati Well-Known Member

Уляночка Кам.-Подільськ,Хотин? а може краще закарпаття-ужгород,мукачево?

16. Уляночка

Кам-Подільск була....
    а на Закарпатті куди?Мукачево-мульйон раз була(без дітей)..правда,в Ужгороді-ні..я хочу сам в місто....погуляти,подивитись..давно хотіла в Франківськ,от проїздом бачила,коли з Болгарії їхали..
    аще просить Любік поїздом в Київ,але то вже така погода..навіть не знаю((((хіба на 1 день туди-назад,бо з Марком не погуляєш нормально в "не сезон"-не любить хлопець холоду...

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А на карпатський трамвай не хочете? То Франківська область коло Вигоди. Це можна поєднати з Скелями Довбуша в Бубнищі

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Були літом за цим маршрутом, дуже сподобалось. Але там два (здається) вагони-кабріолети, і лише один з зашкленими вікнами. Я б з дитиною в нашу погоду не ризикнула б.
    В Київ дня на два треба їхати. Теж туди хочемо з дітьми в зоопарк.
    В хорошу погоду якось їздили в Тернопіль поплавати на кораблику.
    Думаю, Ужгород мав би сподобатись. Я це місто дуже люблю. Воно мені якесь зовсім не українське. Але ми маємо там найкращих друзів, тому люблю то місто більше через них. Поруч там є Невицький замок. Та і дорога туди дуже мальовнича, навіть прокататись цікаво.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

їздимо в Франківськ до брата, центр з кафешками мені схожий на Львів, навіть Цукерня там точно така ж є. В парк можна піти, на міське озеро.
    Найбільше запам"яталася поїздка в Франківськ, коли ми на пів дня взяли абонемент в аквапарк. З нашим львівським не порівняти, хлоркою не штиняє, для дорослих і дітей є цікавий басейн з імітацією морських хвиль, в ціну входить сауна (турецька, римська), джакузі, ну і для сміливців в таку погоду - плавний перехід у відкриті басейни (з теплою водою).

ми їздили влітку своїх ходом, а наші друзі з турфірмою, там ще входив в програму Гошівський монастир (одноденний тур 175 грн коштував). Там дійсно дуже гарно, ми навіть поїхали потім з наметом на кінцеву зупинку трамвайчика, гори навколо просто захоплюють дух, водоспади поряд - краса. На трамвайчику є зупинка у бабусі, яка за 1-2 грн готує різну смакоту, стіл накриває, ми там перекусили і відпочили в неї на задньому дворі.
    А скелі в Бубнищі мали б сподобатися хлопчикам, серед лісу така махіна - височезні скелі, а в них кімнати, сходи, різні ходи.
    В мене ще є мрія, поїхати в село біля Франківська, де кожних вихідних літають на парапланах. Попередньо треба домовлятися, і на вітряну погоду потрапити.
    Ще згадала, поряд з Франківськом є Галич, де можна відвідати музеї, замок, церкви і Галицький Національний природний парк

20. Уляночка

згадала про купання в чанах десь на Закарпатті..де то? нагадайте, прошу