Трошки смішного

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Радість, 16 Листопад 2008.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Трошки смішного.

А тут вже і всплакнути хочеться:girl_devil:

• Подобається Подобається x 2
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Та, із дуреп краще посміятись, ніж через дурепу плакати. Не діждеться!

• Подобається Подобається x 8
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Назва розділу справді дивнувата чи то я одна така пошлячка?? :girl_crazy: Сміхуйочки??? :eek: :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 6
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Мартіні обіцяв змінити.
    Є конкретні пропозиції?

5. Сянька

Сянька Well-Known Member

Про щастя...
    Посперечалися якось "новий" українець, француз та американець про те, що є щастям.
    Американець:
    - Щастя - це коли сидиш на веранді своєї вілли, по-троху п"єш джин, дивишся на океан та милуєшся своєю яхтою...
    Француз:
    - Ні, щастя - це коли сидиш в затишному фешенебельному ресторані, п"єш "Кліко", поруч з тобою справа сидить дівчина, а зліва, - ще одна дівчина, але ти знаєш, що вдома на тебе очікує третя...
    "Новий" українець:
    - Та хіба то щастя. Щастя - це коли зрання виходиш зі свого маєтку, йдеш до басейну, а тут зненацька під"їжджають два автобуси: з одного вилітає "Беркут", з іншого - податкова, оточують тебе, жбурляють на землю та питають:
    Це Конча-Заспа, будинок 7 ?
    А ти їм відповідаєш:
    - Ні-і, 9. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 22
    • Смішно Смішно x 1
  6. mashka

mashka Well-Known Member

Лілю, ви не одна, приєднуюсь

• Подобається Подобається x 3
  7. Liliyah Romanova

Я вчора мало з крісла не гепнулася, як побачила... :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Я ж Мартіні писала в аську "хіхоньки". :girl_cool: А тут таке-е-е-е раптом опинилося... :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Я ще подумала, що колись на одній із версій ЛФ, навіть порахуй не мож було написати, бо вискакувало як пора***, а тут... Смі***очки не вискочило. :girl_crazy::girl_crazy: :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 10
  8. Marichka

Marichka Well-Known Member

А в мене в юності трапилось. Йдемо з хлопцем моїм (вже рази два зустрічалися), я така нафуфирена, він такий собі галантний, люди озираються. Я думаю, ну ось, гарна пара, люди заздрюють, а потім виявилось, що в мене спідниця була розщіплена ззаді, на дупі. Боже, як мені було соромно. Але зараз з коханим згадуємо це, як кумедний "інцедент". :D

• Подобається Подобається x 13
  9. kitka

kitka Well-Known Member

Вирішила я щойно сфотографувати свою "вишивану роботу в процесі". Відкриваю тумбочку, в якій в нас стоїть сумочка з фотоапаратом, беру щось (як потім виявилося, футляр з біноклем армійським:girl_haha:), вибираю той бінокль все ще думаючи, що то фотик, підходжу до столу, на якому вишивка лежить.....і тупо дивлюся, і думаю: "што-то в етой сказке нє так":girl_in_dreams:.... Але я реготала, а Ромко - то взагалі, вже хотів замість мене йти писати на ДП, як я дивилася в бінокль і думала, чого він не фоткає:lol:.

• Подобається Подобається x 21
    • Смішно Смішно x 1
  10. Зая

Зая Well-Known Member

Весела і трішечки пошла історія із життя(вибачте,але як кажуть "из песни слов не вікинуть).
    У нас є знайомий, який нашу малу(поки я не бачу) вчив показувати середній палець і казати fack you:girl_cray:казав ,що на вулиці треба так вітатися(паразит,а йому з цього було дуже смішно:girl_crazy:).С часом дитина забула про цей прикол, аж доки не прийшов час йти до "Равлика" на уроки англ.мови.На першому заннятті викладачка з ними знайомилась,і розповіла, що спілкуватися вони будуть з нею тільки англійською.На наступне занняття всі батьки стоять перед дверима і проводжають своїх чад до класу.Перед нами заходить дівчинка і голосно каже "Hello"! Тут викладачка починає їй виказувати все,що не можна з дорослими так вітатися,тільки з дітками і т.д.Відчитувала дитину хвилини3-4 .Після неї заходить у клас моя Дашка і голосно каже...як ви вже здогадалися..."Fack you"...Вчителька в шоці,батьки в шоці, я в шоці і вся червона,в класі тиша і тут вчитель тільки каже : "Даша сідай на своє місце"...
    До мене повертається мама дівчинки яка заходила перед нами і каже:" Краще б моя Ярочка привіталась як ваша Даша"...там вже реготали всі:girl_crazy:

Останнє редагування: 7 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 30
  11. Siania

Siania Love Life

А обійшлось без середнього пальця?:girl_haha:

12. Зая

Зая Well-Known Member

А це я вже не знаю(а вчителька ні чого не казала:girl_haha:)ми ж тільки підслуховували а не підглядали:girl_blum:

Останнє редагування: 7 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  13. Mokka

Mokka Well-Known Member

Оце ви мені нагадали, що зі мною на минулих вихідних трапилось.
    Вділа я, значиться, свою світлу суконку, яка спереді знизу і доверху защіпається на застібку-"блискавку". Пройшла така горда по вулиці, залізла в маршрутку і помічаю, що люди в маршрутці на мене якось дивно дивляться (добре, їх хоч там небагато було!). Дивлюся на себе - МАМА МІЯ :girl_crazy: "блискавка" на суконці розійшлася знизу аж до пупа!!!! А я ще як назло наперла на себе чорні в червоні квіти трусики!!! Капець.
    Сідаю червона, як рак, сумку на коліна, думаю що робить. Не почну ж зараз "на глазах у изумленной публики" перещіпати ту дурнувату суконку, для цього її тре повністю рощіпнути, а вона потім знов через п'ять кроків розійдется. Дзвоню до чоловіка (він на роботі був), кажу - кидай всьо, їдь скоро в центр, забирай мене з зупинки!!! Поки чекала, прикривалась тою сумкою і мені здавалось, що всі на мене дивляться :girl_haha: Треба правда віддати йому належне, примчав скоро. Як побачив, за чим я його викликала (я по телефоні не говорила) - каже - добре, що подзвонила!
    Отакий я дістала адреналін!!!

• Подобається Подобається x 22
  14. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Замовили ми книжкові шафи. Телефонує щойно майстер і так улесливо каже:
    - Пані Оксано, вам скло звичайне чи матове у дверці ставити?
    - Матове, - відповідаю, - там же ж у вас у бланку все детально описано!
    - Ма-атове? -(тяжко зітхає, пауза), -але ж звичайне дешевше!
    -Та в нас є гроші, -вже я розгублююсь, - ми ж знаємо приблизну ціну.
    - Але ж через звичайне буде видно книжки! Хай би люди бачили, у вас така розкішна бібліотека!:girl_haha:
    - У нас там прямі сонячні промені потрапляють, нам треба матове!!!
    - Матове, кажете? То я ще до вашого чоловіка перетелефоную, може він буде ХИТРІШИМ!:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  15. Liliyah Romanova

А ви через "а" навмисне написали? :girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  16. odree

odree Well-Known Member

Останавливает гаишник "тачку" за превышение скорости. За рулём сидит пышнотелая блондинка. Она говорит гаишнику:
    - Может быть, с Вами можно договориться?
    Гаишник посмотрел на неё, и отвечает:
    - Нет, сто баксов.
    Девушка расстёгивает пуговицу на блузке, и спрашивает:
    - А Вы посмотрите на меня, и подумайте, может быть, будут другие варианты?
    Гаишник посмотрел, подумал, и говорит:
    - Сто баксов.
    Так девушка расстегнула все пуговички на своей блузке, под которой у неё ничего не было, но гаишник был непреклонен.
    Вечером после смены заходит он в кабак, кидает "сотку" на стойку, и говорит:
    - Пиво. На все
    Бармен:
    - Многовато будет пива.
    Гаишник:
    - Наливай. Не встал - пусть обоссытся.

• Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 1
  17. odree

odree Well-Known Member

Стоит милиционер на посту, подходит к нему мальчик и спрашивает:
    - Дядя милиционер, скажите, а зачем у вас на фуражке хлястик?
    Мент принимает сразу гордую позу и отвечает:
    - Понимаешь мальчик, вот если будет погоня, и дядя милиционер будет гнаться за преступником на машине, и надо будет вылезть в форточку чтоб стрелять из пистолета по преступнику, и вот чтоб фуражка не спала - я одену хлястик на подбородок. Понятно тебе мальчик?
    - Ааа понятно, а папа говорит чтоб хлебальник не разорвало когда в свисток дует.

Приходит гей к врачу и говорит:
    - Доктор, у моего партнера СПИД нашли, и я боюсь, что и сам болен.
    - Ну, сдайте анализы, посмотрим.
    Приходит гей через пару дней за анализами, а врач ему:
    - Вынужден вас огорчить, результаты положительные, у вас СПИД.
    Гей расстроился, а врач ему:
    - Но вы не расстраивайтесь. Поскольку у вас только начальная стадия СПИДа, есть одно средство проверенное народное, 100 % на начальной стадии помогает. Берете три литра молока, мелко режете туда соленые огурцы, сыпете квашеной капусты, крошете селедки. Потом все это двое суток отстаивается и все залпом выпиваете.
    - Спасибо, доктор, огромное, вы меня просто спасли.
    Уходит. Тут медсестра, которая сидела и все слышала спрашивает:
    - А зачем вы ему все это наговорили? У него же анализы нормальные.
    - А ничего: Пусть на толчке посидит и подумает, зачем мужику жопа нужна!

• Подобається Подобається x 26
  18. Зая

Зая Well-Known Member

:girl_cray::D:D:D:lol:

• Подобається Подобається x 7
  19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Уважаемые пассажиры! Наш экипаж приветствует вас на борту нашего авиалайнера. За комфорт и безопасность командир экипажа поднимает свой первый тост.

Сегодня в 6:45 на завод было доставлено тело слесаря Петрова, где оно, не приходя в сознание, приступило к работе.

Сколько можно наговаривать на милицию? Они ведь не только умеют дубинками махать, да штрафы выписывать! На самом деле они ранимые и нежные. Они приходят с работы домой и запираются в ванной с томиком Байрона. И плачут.
    Потому что читать не умеют.

Останнє редагування: 11 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  20. Irusya

Irusya Well-Known Member

Кондуктор підходить в автобусі до п'яного мужика:
    - Молодий чоловік - гроші за проїзд?
    П'яний, відкопилюючи кишеню: - Висип сюди...

• Подобається Подобається x 13