Тріщини сосків. Що робити?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 11 Листопад 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Блін, я в ступорі... Змиваю перед кожним годуванням теплою водою з милом... думала, якшо вже лікарка так каже, то треба послухати... крім того з тими стафілококами, думаю якраз би мало більше помогти.....
    а пурелан ви змиваєте, пише що не треба....
    всім дякую за відгуки, мабуть перейду на мазь....

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Так Ви робите ще гірше. Мило нещадно сушить чутливі соски. Взагалі рекомендовано раз-два рази на день приймати душ, але не перед кожним годуванням мити груди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

пурелан не потрібно змивати, і не шуруйте ви так груди з мило , ви їх додатково пересушуєте, це ще погіршує заживання, мені свого часу пурелан дуже допоміг, пробуйте його і повітряні ванни

4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не змивати. І мазати, мазати по 10 разів на день.
    Помогти від чого? Стафілокок - то "пологова" інфекція, Ви ж уже вдома?

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Найперше потрібно перевірити чи все гаразд з прикладанням. Пустушку, пляшечку з соскою використовуєте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Polishgirl

Polishgirl Active Member

змивала мазь , вона на антибіотику.... зараз мажу тільки пуреланом.

7. solana rok

solana rok Well-Known Member

Антибіотик треба, коли є гнійні виділення. Вони у вас були?

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

8. Polishgirl

Polishgirl Active Member

@solana rok, ні, не було. я зараз мажу пуреланом. але я не знаю що далі мені робити. вдень ще менш більш, поїсть, спить. але буль ужасний. особливо права грудь, до крові вже рана, от тількишо, тобто вже півтори год тому, покупали, дала ту болючішу грудь, то поки захопив, то було шось, біль така як зашивали на живо на бологах, ноги самі догори підскакують, аж піт виступив, ну і ревіла як дурна... потім трохи розсмоктав, але все одно весб той час, поки їв пекло, боліло.... ну і не наївся, далі плач, шукає цицю. дала ще 20 грам зцідженого, то випив,і далі те саме, дала ще суміші 30 грам. то нарешті заспокоївся.

9. solana rok

Мене як сильно боліли тріщини, то я брала накладки - з тим хоч трохи менший біль, ну і за день все погоїлося від пурелану. Тільки малий не дуже хотів брати з накладками. А чому ви даєте суміш?

10. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Та не витримала, смоктав дві груді, 2,5 години, і потім все одно плач, і шукав груди.... то ще й на ніч, я замучена, знервована... подумала що не наївся....

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

викличте консультанта. у вас неправильне прикладання, яке антибіотиками не лікується.
    лікаря того розумного в топку, про мазі і болтушки всілякі я вам можу накатати 2 сторінки, до якого вони місця. будете давати пляшечку - дитина буде чим раз гірше брати груди

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Polishgirl

Polishgirl Active Member

тепер вже мабуть пізно, бо одна грудь ще так сяк виглядає, а права-вона ж і більша- аж припухлість є навколо соска по ареолі десь на 1см. і не можливо буде вчтися прикладати, бо дуже сильно болить. я зціджую руками, і даю з пляшечки... але мабуть подзвоню ще лікарці з ЖК.... незнаю ... буду ше читати інфо...

13. opron

opron Well-Known Member

Не розумію, чого консультанта викликати вже пізно? Для Вас - чим швидше, тим краще за умови, що Ви хочете годувати. А чому зі шприца не догодовуєте? Ви пляшечкою, консультаціями лікаря з ЖК чи пологового просто гробите ГВ.
    І з пляшечкою у Вас виходить замкнене коло - тріщини будуть доти, доки не виправите прикладання, а прикладання не виправите, поки годуєте з пляшки.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

загнеться ваше ГВ з пляшечкою, на жаль... так швидко.. неможливого нема, а болить, думаєте у вас тільки так? мене абськи боліло перші дні, я футболку одягнути не могла, душ до пояса приймала, бо від бризк біль жахлива була.. Є таке ще поняття як трошки потерпіти, щоб налагодилось
    --- дописи об"єднано, 27 Січень 2016 ---
    консультанту нє, але лікарці з жк дзвонити хочете, на фіга? ну чесно... боріться за ГВ, воно того вартує..

• Подобається Подобається x 4
  15. Polishgirl

Polishgirl Active Member

а якому консультанту, скажіть номер тел. і що незнайома людина буде мене так просто консультувати...

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тобто так просто? звичайно , що консультанція платна, але якщо залежить на ГВ, то це смішно, шкодувати на це гроші. Тим більше людина приїжджає додому, подивиться, поради дасть.
    тут є імена консультантів
    SOS! не знаю де написати (проблеми із ГВ)

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Але людина покаже/розкаже/навчить всього. І більше не потрібно нікого слухати.
    В мене були тріщини, кров цюркотіла я по стінах дерлась і вила(в прямому сенсі) , як... але все пройшло.

Надіслано від мого K01A, використовуючи Tapatalk

18. solana rok

Вас тут ніхто не засуджує, всі справді хочуть допомогти. Наскільки я пам'ятаю, Ніна колись давала безкоштовні консультації по скайпу
    nionila_bronstein, +380633840525

19. Polishgirl

Polishgirl Active Member

питаю, як це має бути,бо не стикалася при першій В. гроші не мають значення... не робіть похопних висновків...
    @solana rok, дякую.

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

по скайпу важко щось показати, хзоча краще, ніж нічого.
    банер з верху цієї сторінки вам у поміч Львівська група підтримки ГВ