Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс

не нада серпом по горлу:girl_cool:
    Вона нам пообіцяла же 30 днів і ми - звйозди:girl_crazy:
    Жартую, я вже сьогодні накачала йоги-ноги з Дж.М, так що планується довготривалий процес. Ще б Новий рік перенесли:girl_in_dreams:
    Тяжко мені сьогодні було, ПМС не спить, але позаймалась намус. Задоволена собою!

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дев"ятий день позаду, аж страшно як вже близько десятий :girl_crazy:.

Результати: вага - 1300, талія - 1см, стегна - 3см. Груди не міряла, бо чоловіка і такі влаштовують :girl_wink: Але, це вправи разом з харчуванням.

3. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Так непомітно вже відпрацювала 9 заняття... добре мені)))

гарні результати. А я наразі ненаважуюсь заміряти параметри - відклала ту справу до 30 дня)))

щойно побачила... а можна робити перерву? Бо я займаюсь щодня)

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Трясця, як же мене болять руки((( нині вперше повноцінно і чемно потренувалась з гантелями (читати пляшками з водою). Під вечір не могла зрозуміти що ж я такого важкого тягала, що мене так болять руки. Потім доперло що то вправи))

5. irushka

irushka Well-Known Member

Ой, я вже не можу дочекатись коли хтось напише враження від другого рівня. В мене сьогодні був 8-й день. В понеділок мала крок назад, бо замість вправ наминала тортик:girl_blush2:, а так я тримаюсь. Дієти як такої не дотримуюсь, але свідомо роблю вправи десь в 19 год., щоб годину до того не їсти і ясне діло, що після також.

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Нам тренер та інструктор по харчуванню наголошує на тому, що краще займатися через день, щоб організм міг відновитись. А якщо вже когось тягне щодня, тоді займатися раз інтенсивно, а наступного дня у півсили. Чергувати навантаження.

7. Syrojizhka

Syrojizhka Member

І мені цікаво, що там дівчата напишуть про 11 день...
    Заглянула одним оком, як там, то виглядає складніше...
    Наразі по плану другий етап з понеділка.

8. Gorgona

Gorgona Member

Усьо, перший рівень пройдено :radist:! Тепер день-два відпочинку і берусь за другий рівень. Дуже цікаво, що там далі. Навмисно не переглядаю наперед, щоб зберегти інтригу :girl_claping:.
    Не знаю, що б там показали мої заміри, але зображення в дзеркалі мені починає подобатись. Щодо ваги - то втратила 300 гр. Але окрім того, що моє тіло повертає собі приємні обриси, я реально відчуваю, що ці заняття додають мені енергії та сил. Я вже давно не почувала себе краще. Тому продовжувати буду точно :).

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

:girl_blush2: в мене - вчора. Пропустила заняття. бо пришла додому по десятій, а десь біля дев"ятої наминала чізбургер в Макдоналдс.
    Надіюсь, сьогодні жодна сила не змусить мене пропустити заняття!

10. arushka

Є хто живий? Як там другий рівень, дівчата?
    Я сачкую сьогодні, КД:8:

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я сьогодні і завтра сачкую, бо цілісінький день на роботі.
    Але якщо чесно, то відчуваю що треба почити, не витримую щодня без перерви((
    Вага скаче чомусь, але то певно в очікуванні КД, тішу себе тим. Але попри скачки ваги, об*єми зменшуються, я то реально бачу і мама помітила теж. Наразі маю тільки одну пару штанів, які не ризикую загубити під час ходьби))

12. Gorgona

Gorgona Member

І я жива :girl_flag_of_truce:!!!
    Поки маю заслужений відпочинок. Завтра, а може вже з неділі - берусь за другий рівень.

13. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я сьогодні закінчую перший , на другий рівень переходжу з понеділка.

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну, що ж любі друзі, я сьогодні перший день другого рівня пройшла. Не так усе страшно, звичайно робила вправи як Аніта, але все реально. Єдине, що мені ніяк не виходить, то стрибки з викрутасами :girl_crazy: . Приєднуйтесь :girl_wink: !

15. arushka

я тільки 2 дні, як осилила стрибки без викрутасів (тобто я стрибала, але під кінець вправи язик вже волочився по підлозі. :hang1:А останні рази майже не засапалась:dance2:)
    І тут така халепа- знову ті стрибки. В неділю починаю

16. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

В мене нині 7 день першого рівня, і результати мене поражають- ніколи б не подумала,що так швидко можна зкинути "обвислі боки" на талії...перед початком зробила заміри,то поки не перемірююсь і на вагу не стаю, але от сальце з боків- зникло))):girl_bye2:

17. Antivirus

сьогодні проробила 1 день другого рівня - ОМГ... починаю боятись третього... досить важко було... це тільки з боку здавалось все легким(.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ОМГ! я ще на першому рівні, але трохи подивилась збоку на вправи другого - здалися нескладними, мдя...

19. irushka

irushka Well-Known Member

Мій другий етап знов посувається, сьогодні не робила вправ, бо цілий день готувалась до завтрашнього дитячого дня народження, тільки що доповзла до ліжка, надіюсь може завтра ввечері доб`ю той останній день 1-ого рівня.
    Але ж мене вже руки і ноги сверблять робити щось новеньке.

20. Antivirus

сьогодні зранку промайнула думка: "лучше бы я умер вчера"... благо, до вечора попустило... складніше, ніж перший рівень, але зробила... стараюсь робити за Наталі, бо видається, що Аніта поправилась після першого рівня (можливо це її червоні бріджі спотворюють картину))) Найважче, чомусь, і в першому, і в другому рівнях - це 2-хвилинні вправи для серця.:girl_sad: