Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс неділю і понеділок схалявила( ну неділя то цілий день в роз*їздах, а вчора тупо шукала відмазки, прошу копняка за то. вага з темпами слимака звичайного повзе вниз, але ще мушу бульше скоригувати харчування. сьогодні після вправ я не "вмирала". ще поки не можу зробити все без зупинок, кардіо не витримую, але вже набагато легше. від пресу далі кайфую))) ну і загальний підсумок на даний час: вага--суттєвих змін нема. але і + теж не спостерігаю об*єми--зійшли складки на боках, живіт теж зменшився, але то помітно тільки мені наразі)) штани трохи сповзають самопочуття-- супер!!! відчуваю себе легшою і рухливішою. в кісточках на ногах вже нема постійного хрусту, спина болить менше. я розумію, що для значних результатів ще зарано, але все одно тішу себе хоч тим, що вже є. поки що переживаю за варикоз (мушу купити якісь шорти стягуючі для тренувань чи щось подібне)
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс і я до вас) маю питання щодо КД (днів 2 як мінімум я ледвеходяча). з ними як? а на загал то 5 днів тренування, тоді 1 день відпочинок і далі 5 днів 1 рівня. тоді по 10 днів з 1 днем перерви 2 і 3. так?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс В мене теж подібні відчуття! Мені здається, що головне проробити хоч перші 3 дні, а потім якось потрохи і в звичку входить. Маю надію, що ще згодом ті тренування перетворюються в потребу. І я зараз ще більше починаю вірити Джиліан, що тіло таки справді зміниться після цього курсу. Тому, дівчатка, дай нам Боже сили і витримки не зупинятися і продовжувати. Мені зараз ще дуже потрібно скоригувати харчування і налагодити питний режим, бо дуже мало п"ю чистої води. А ви багато випиваєте за день?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Я чомусь собі вирішила, що ці тренування, це струнка фігура за 30 днів\ місяць , тому роблю без перерви. Ну, але ясно, що через силу робити не потрібно. Я вже собі воду у пляшку наливаю, щоб бачити скільки випиваю, наразі більше літри не влізає . Щось мені сьогодні тренування важко далось, декілька разів темніло в очах.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс не знаю як з цими вправами, але на шейпінгу ми під час КД не робили вправи на прес. тут якщо відмінити їх то втрачається сенс тих занять. може робити, але полегшений варіант... треба дивитись на загальне самопочуття.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс в мене 1.5 кг я вчора подивилась на себе і кажу чоловікові "я якась така худа стала, пра?" і по його розпливчатому "агаа", зрозуміла, що не всім дано наразі то зрозуміти:blum1: Але головне, що я себе так відчуваю. Якась пружніша стала чи шо я 1,5 л желєзно, без кави/чаю, деколи ще + 300,500мл.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс робила на цих вихідних без перерви, бо мають бути цього тижня КД, то сачкану перший день
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс спокійно пропускаєте. Я завжди пропускаю тренування в КД, хіба в останній день починаю якісь вправки робити. Тренуватись сім разів на тиждень не є дуже добре. 2 вихідних - то якраз норм, щоб в організму були сили тренуватись далі.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс А мені цей тиждень тренуватися легше ніж минулого . Важко даються і далі віджимання і кардіо в другій частині. Вкінці минулого тижня я навіть відчула , що в мене на животі є м'язи ( відчула верхні і косі м'язи живота, ніжніх я наразі після КР просто не відчуваю, але думаю з цією програмою все ще попереду.)Я ще до кінця тижня тренуюся по першому рівні і з понеділка переходжу на другий. Десь читла, що другий найскладніший, поки що навіть не дивилася відео. Буде сюрпрайз
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс а я вже потрохи підглядаю. Там віджимань нема - ура! Я порахувала, що сьогодні в мене був шостий день, без перерви, тому потрібно потрохи готуватись до другого рівня.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Ще в мене таке питання - в мене дуже скоро підкачуються руки, то краще взяти 0,5кг гантельки? Ну і стандартно - м'язи підкачаються, але чи зійде жирок? Бо наразі весь спорт мені давав саме той результат Які зміни в харчуванні робили?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс ой, не лякайте мене! не хочу такого. По Джиліан не видно аж таких м"язів накачаних ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- стараюсь (наразі ду-у-же стараюсь) шкідливості - до обіду, обід +- по системі -60, вечеря - легка. Я тренуюсь ввечері після роботи, після того вже нічого не їм. Не знаю, чи так правильно робити, але так як я вже десь після дев"ятої закінчую вправи - перекушувати запізно. А взагалі потрібно їсти за 2 год. до тренувань вуглеводи, через годинку, якщо не помиляюсь, білки. Мені так не виходить Ще хочу запитати вашу думку, дівчата. В який час краще і ефективніше тренуватись: ввечері 8-9 год після роботи чи постаратись перенести на ранок перед роботою?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс В мене третій день минув-м"язи відчуваю всюди-особливо руки.Сьогодні рано вийшла і прийшла з роботи пізно-вправи робила о 22-00-сказала собі як полінюсь, то завжди знаходитиму відмазку.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс як на мене, то у неї якраз кожен м яз дуже рельєфний. Це все ще при тому, що зросту вона маленького- 158 см.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Воно то так, але не думаю, що це результат програми схуднення за 30 днів Там роботи вкладено в десятки разів більше, тож, певно, 20 хвилин тренування на день нам такими м'язами не загрожують. Щодо гантельок, то півкілограмових, на мою думку, буде замало. Хоча, все індивідуально і можна пробувати. Мені моїх кілограмових для греблі і для вправи із розведенням/зведенням рук таки недостатньо, а для вправ із присіданнями - якраз. І ще коротко про свої результати: за 6 днів виконувати вправи стало трохи легше, м'язи не болять, тіло по відчуттях підтягнулося, вага на місці. Не спиняємося і йдемо до мети.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс в це вкладено 22 роки праці. З 17 років Джиліан працює над собою. Так що два десятка років фізичних вправ ( не лише вправ на навантаження чи йоги, а і марафонський біг, і кікбоксинг і ще ряд інших видів спорту) + здорового харчування, і у вас буде фігура як у Майклс