"найгірше тренування - те, яке не відбулось" (с) @Rona отже, моє нинішнє - не найгірше було воно без відео, було воно по пам'яті. Але хто хоче - той і розминку підчас вечірньої прогулянки зробить, і нечутно стрибати без відео буде. ф 1 день 10, я стікаю потом - отже, майже зробила
я прийшла з покаянням: сьогодні мала тренуватись, але реально не вистачило часу. завтра обіцяю виправитись
щось мені підказує, що я не по тій програмі що інші займаються, в мене боді революшн, а в вас? В суботу пропустила, вчора і сьогодні відтренувалась.
@Virchuk в мене також БР, Тоня займається по шредах для новачків Я вчора займалася, почала другу частину першої фази. Чудове тренування! Сьогодні також планую, трохи пізніше
Не вдалось вчора таки позайматись, бо нема чого відкладати на потім Сьогодні потренувалась,почала все з 1в , бо 4 дні перерви - то таки багато на початках
Звітую чемно і вчасно, сьогодні відзаймалася, вчора також, отже, Ф1/д17 Воркаути 3 і 4 дуже класні! Після гостей на вихідних і головних болей вже третій день підряд нарешті повертаюся в стрій
Наразі я вас залишу, в зв"язку з забороною лікарів. Сподіваюсь на покращення здоров"я, а фігура -діло наживне.
Знаєте що? От так хочеться потиснути Вам руку, а може і обняти і подякувати за мотивацію)))) А чого? Бо я вже почала шукати відмазки. Нє, трохи вони дійсно є, бо через ліки почуваюсь не дуже добре, в перший день прийому взагалі дуже зле мені було і я не займалась. Нині вже набагато краще, але все одно якби захотіти, то могло би бути виправдання. А тут зайшла і побачила, що хтось таки впевнений що Тоня займається і так стало Тоні соромно)) за ті відмазки, за ту лінь, за все-все... тому, я знову чемна, відзаймалась сьогодні і завтра планую теж не пропустити. Дівчата, ви найкращі!
Одужуйте, я буду вас чекати, БР - це надовго))) @Made in USSR я так само потребую якогось контролю, тому я тут)))
я вчора погано почувалась і не займалась сьогодні я вирішила позайматись, поки ще не визначилась, добре почуваюсь чи погано ф 1 д 11 готово суб'єктивно - мені би ще, мені було мало нинішнього тренування. Але, щоб завтра не нити через перевантаження, - буду обережною. Хіба що хула-хупом "доженусь" пізніше, якщо буде потреба
дівчатка, таке питання, якої ваги гантельки тре брати для тренувань? маю на меті почати фігура за 30 днів...))) десь 1,5 р тому займалась трошки, то я використовувала бутилочки з водою обємом 0,5 л... було легко з ними..чи не буде важко з 1 кг гантельками? з якою вагою займаєтесь ви?) питаю бо хочц придбати, і так щоб не прогадати...а з бутилочками не хочу панькатись
Я вже писала два рази, в мене гантельки 0,5 кг, зараз планую кілограмові купити. Це залежить від вашої фізичної форми, в мене руки слабенькі @kykysia
мені не важко, часом хочеться важчих. Правда, то ще від вправи залежить. Я нині пас, чоловік хоче нормального сімейного вечора, а не дружину, яка скаче з гантелями)
Минулого року тут питалася те саме, бо якось з 0,5 л пляшками було легко, купила 1 кг гантелі і тоді вже 10 днів було тої тридцяти денної програми, так от, здалися легенькими, пішла поміняла на 2 кг, бо писали тут, що Джиліан займається на відео з 2 кг. І щось було важкувато, але звикла, потім трохи закинула, не знаю чи зараз потягну.