бачив би хто, як моя трирічна фітнес-леді з двома дезодорантами в руках (гантелі) 15 хвилин реально пахала, уважно дивлячись на екран --- дописи об"єднано, 8 Жовтень 2016 --- перевірте техніку присідань я нещодавно жалілась, що мені присідати не можна а виявляється - просто неправильно робила.
Дякую за поради, покажусь тренеру чи правильно присідаю, але на тижні і до травматолога завітаю . Дівчатка, а ще скажіть, може хтось з таким стикався - в мене почали виникати ледь помітні розтяжки на стегнах чи то від похудання чи пишуть, що таке може бути від присідань. Кавовий скраб роблю раз в тиждень, зволожуючим кремом теж користуюсь кожного дня. Що це таке??? Напевно загляну з цією проблемою в іншу тему. Але просто цікаво чи може таке бути від занять???
в мене було, коли різко втратила більше 10 кг якщо пару кг скинули поступово - навряд, від занять - тим більше
я на 3 дні, прокинулася все болить)))думала,як я буду тренуватися. Благо 3 день то кардіо. А то якби довелося глибоко присідати, то би впала і не встала))).
Другий день доне. Але знаєте що, мені не важко - це раз, і я вчора заробила собі перший лактостаз - так що годуючі будьте уважні.
@Virchuk в який спосіб лактостаз? Може поспали десь не так? І ще про Толіка: я завжди займаюся, коли малий не спить, а коли малий спить, я завжди відпочиваю))) прокинулися, попісяли, перекусила дитина !!! (Це хв 10) і вперед, я скачу, дитина бавиться, бо якщо пізніше, то вже буде дуже на ручки проситися
він на мене вилазить) за ногу тягне, доводиться брати на руки, тому мені зручніше як спить. ні, на животі не сплю, спершу думала, що може протягло, але не годувала тією груддю на вулиці, а сьогодні відчула під час занять як мязи болять біля грудей, видно моя жива гантелька в 10 кг і вправи разом трохи мене травмували.
@Virchuk може білизна неправильна. Заслаба для тренування, або затуга позатренуванням, може навіть перетискає під час годування..?
моя Віруня дуже совісно займається разом зі мною але я теж спочатку забезпечую всі потреби дітей на півгодини вперед, а тоді з чистою совістю вмикаю відео. @Virchuk , а у Вас правильна білизна для занять спортом? Бо навіть я з моїм -1 розміром мушу вдягати спортивний бюстгальтер, інакше дискомфорт.
так, з бідизною все гуд. Кажу ж то вперше таке, я і раніше вдома спортом займалась, але на груди не було навантаження
Дівчата, підкажіть, чи є у Джилліан якийсь комплекс, де немає (чи є, але мінімум) стрибків? Живу на 5-му поверсі й вага така, що мої джампінг-джеки будуть добряче віддавати в головах сусідів А Джилліан така ефективна, що не хотілося б її міняти на когось іншого.
Дякую! Табличка класна, але я не маю змоги перевірити всі відео на наявність в комплексах стрибків. Тому питаю, може хто з досвіду щось порадить.
в Beginner Shred нема, але то дуже лайт тренування. Я з покаянням: на вихідні пропустила, бо мала купу роботи і мінімум часу. Але я була готова до того, коли всі в хаті мені займатись некомфортно...
В Коридорі не вийде, хіба вивчити всю програму напам'ять. Комп'ютер в дальній кімнаті, телефон з можливістю перегляду відео поламався. Ну і коридор довгий і вузький, реально вузький - розмах рук не влізе Певно, треба таки переглянути всі по черзі відео і щось та й підібрати. --- дописи об"єднано, 9 Жовтень 2016 --- Я вже дуже хеві, тому мені буде якраз. дякую, зараз гляну.
@OxyFoxy якщо обрати по навантаженнях, там в табличці вказано (низькі, середні, високі), то залишиться небагато