привіт дівчата, подумую приєднатися, але може хто дасть ссилку на то боді револушн, і ще хочу детальніше почитати ппро режим харчування, а не в 2 х словах...може є також лінк
звітую: щойно зробила вправи. Сьогодні чомусь важче було... Коліна болять)) Ще маю питання на рахунок поєднання вправ і режиму харчування. Як то краще спланувати? Я звечора не їм, тому зранку прокидаюсь голодна. Займатись з Джилліан теж можу тільки зранку поки нікого в хаті нема і маю час на себе. Що робити? Снідати перед тренуванням? Тоді буде тяжко робити вправи. Після тренування? Через скільки часу? --- дописи об"єднано, 7 Жовтень 2016 --- дивіться тут https://vk.com/topic-35185575_28769175 в цій групі багато відео
Урррра, я це зробила! Таки взяла себе за шкірку, потренувалась, тепер сиджу з червоною, як помідор, мордякою, але задоволена @Імель, за мотивацію На голодний шлунок добре, певно, тільки йогу і бодіфлекс робити, перед іншими тренями бажано їсти я снідаю чимось вуглеводним (сьогодні був кус-кус), а через 1.5 год тренуюсь Якщо не їсти тазік, важко не мало би бути
Є на ех.юа, там впринципі є і план харчування, я не читала навіть Багато корисної інформації для мене на ІГ, @sanzhlena @alionahilt @fitnesblog @pp_rules @lena_maxim @Made in USSR перед перекусити, трошки вівсянки, яйце, а потім через годинку-півтора після спорту доїсти))) Порція така, щоб чер'ячка заморити, і воду! Води пити! Прокинулися - склянка води, закон, як зуби чистити)))
я, на революцію щойно прочитала, йду шукати відео, тренуватимусь від завтра Ваші результати надихають Я також не дуже хочу худнути (56-57 кг, 174 см), просто мені без фізнавантажень вже ніяк.
Дякую дівчата, все зробила, тому впевнено кажу - я з Вами!!! Питання по дієті, коли Ви худнули, дозволяли чай чи каву з цукром, Бо я чесно собі життя не уявляю...Який мінімум можна?
Від цукру в чаї відмовилася в першу чергу, ще в три місяці малого, то була зима, холодно, чаю пила багато, тільки після цього зійшло перших 2-3 кг (вони не враховані в тих 9, я після пологів важила 65), каву п'ю з цукром, одну-дві в день. Можете зменшувати поступово, зменшивши спочатку на півложки, але якщо цукру загалом небагато і для вас то важливо, можете пити з цукром. Я проти радикальних і важких змін, щоб не було зривів. Краще повільно, але стабільно! Я щойно закінчила Ф1/5 (фаза один, день 5). @cjomcjomka дякую, от в мене десь вже так само, потреба в русі, плюс матиму запас калорій на смаколики))) Напевно в сьомий день, який вихідний, додам ще на прес якихось хв 10.
о, це про мене я минулоріч відмовлялась від всього солодкого, включно з цукром у каві. Протрималась 8 днів, заледве. Потім пішла в зажор солодкого а нещодавно не помітила як тиждень не їла ні випічки, ні цукерок. Каву пила з цукром. Загальна кількість цукру мала. Висновки зробила
Почала програму "Похудай за 30 днів". Йде якось важко, особливо зараз 3 рівень. Дуже болять коліна і ноги загалом навіть почала робити перерви 1-2 дні бо підряд ну ніяк... Хто проходив, які враження від цієї прграми?
А я без солодкого наразі. Вже 5 тижнів. За весь цей час з'їла 3 маленьких шматочки пиріжка і один кубик шоколаду. Тримаюся спокійно. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
коліна?... то трохи зле. Я маю 2 версії, перша особливості Вашого організму, анатомічно генетичні самого колінного суглоба, що не дозволяє Вам такі сильні навантаження. Друга версія більш ймовірна, даю 90 відсотків ймовірності, Ви неправильно робите якусь чи якісь вправи. Тож Вам або до лікаря чи професійного тренера. Пильнуйтеся, щоб не покалічитпся, бо обидві версії то може закінчитися серйозними проблемами з колінами.
@Імель , в мене чому Ваші результати викликають особливе захоплення - тому що 9 кг скинути, скажімо, з 99 до 90 - це одне. А Ви подолали одии з найскладніших вагових бар'єрів - *навколошістдесятний* . Мені то завжди було найважче зробити і так само, як і Вам, вдалось в рік старшого малого, який теж народився у вересні Я від нині починаю BR , гантелі по 0,5 кг наразі достатньо. ну і поки що 1 тренування на день. Питання: хто в який час доби займається?
@cjomcjomka я по ходу п'єси орієнтуюся, як правило в обідній час, після першого сну дитини. Ось як щойно, ф1/6 виконано Вчора ми мали більше хатніх справ (прибрати, випрати, попрасувати), тому позайматися вдалося лише ввечері Я ще якось зберуся і напишу про свій досвід, поки пам'ятаю))) Камон, дівчата, це всього 30 хв!
Джил більше таки на схуднення орієнтована, мені теж вже не особливо є, що спалювати))) але хороші результати і коротка тривалість тренування мені дуже підходять Гляньте табличку, пошукайте щось з силових, хоча тільки силових вибір невеликий Все тренировки Джиллиан Майклс в удобной сводной таблице! Дівчатка, які мають на меті схуднути, обов'язково перегляньте харчування, бо без того набагато важче, я б навіть сказала, майже нереально. Почитайте про пп, я коли худла, їла більше, ніж до того (порції тобто), бо просто обмежувати і сидіти голодною - погано, вповільнюється обмін, кілограми сидять як прибиті
Зробила перший день Боді революшн. Правда десь на третині тренування прокинувся Толік і далі ми вже все робили разом з перервою на піти на горшок, поміняти підгузник(
А є вкогось ссилочка на правильне харчування, може від Джиліан Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk