Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс саме так Але я все одно важусь кожен день і як бачу +, то апетит пропадає Сьогодні мене не болять ноги. Мене болять руки. Шалено. Чайник піднімаю як штангу. Чекаю вечора
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс третій день і третє тренування. політ нормальний. наразі болить тільки права нога в паху, все решта ок. га вагах -400 гр, але то не мій мінус, а частинка з отого плюса. комплекс класний, особливо балдію від пресу. найважче наразі то кардіо. ну не вигрібаю я стрибати 2 хвилини підряд((( ці дні були без гантель, на завтра вже маю пляшки наготовані))) ще у мене виникли деякі сумніви щодо того, чи підходить мені ця програма, оскільки тут присутні силові вправи. вони ж для того, щоб були м*язи? а мені наразі не м*язи потрібно накачати, а сало зігнати(( На шейпінгу спочатку зганяли зайву вагу, а вже потім займались м*язовою масою, а тут ... коротше я в непонятках, поясніть хтось толково.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Сьогодні моя четверта двадцятихвилинка відпрацювалась добре. Не так легко, як попередні, але це добре, бо вже мала сумнів, чи правильно виконую вправи. Наразі ваги не прибуло, навпаки скидається, але це мабуть через те, що роблю після масажу і в клейонці)
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс :khomyak: мене би вже винесли з тою клейонкою. Люди, коли той щасливий момент наступає, що на тренуванні руки-ноги не відвалюються, га?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс В мене він сьогодні наступив . Я зовсім не можу віджиматися і ніколи не могла, але то таке, у мене травма руки з народження. Сподіваюсь, що це не вплине не загальний результат. Мінус є, наразі, незначний, але продовжую далі .
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс В мене тільки пів щасливого моменту. Не відвалюються ноги, а от руки як тоді відвалилися, так і не приваляться назад. Чекаю другу половину щасливого моменту...
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс А пажалуста)))) Мифы о силовых упражнениях: «У меня вырастут огромные мышцы» Женщины от природы не расположены к набору мышечной массы, высокий уровень эстрогена не позволит вам «перекачаться». К тому же, чтобы действительно нарастить мышцы необходимо тренироваться с большими весами (под большими весами подразумевается не 5 и даже не 15 кг, а гораздо больше) и есть много белковой пищи, а также дополнительно принимать биодобавки – аминокислоты, белковые коктейли и многое другое, что вам, скорее всего, не понадобится. Обычная женщина, которая правильно питается и правильно выполняет силовые упражнения, сможет увеличить мышечную массу на 300 или максимум 500 г за месяц. Некоторые принимают за мышцы увеличение веса в первый месяц занятий, это могут быть 1-1,5 кг. Но это увеличение, всего лишь, жидкость, которая задерживается в мышцах. Такое вполне естественно в начале тренировок. Через 3-4 недели занятий организм привыкнет к нагрузке и все придет в норму. Помочь в этом вам может массаж или теплая ванна с морской солью после занятия. «Силовые тренировки бесполезны для похудения» Это еще одно заблуждение. Для похудения неважно, что вы делаете – бежите или приседаете с бодибаром, важно то, что ваши мышцы работают и тратятся калории. Кстати, жировые клетки отлично сгорают во время мышечной работы. Сами мускулы очень энергоемкие, то есть для поддержания мышечной массы организм вынужден тратить дополнительную энергию, которую он будет извлекать из жира. Получается, что во время тренировок вы тратите жир, и в состоянии покоя также расходуете калории. Доказано, что метаболизм (то есть скорость, с которой тело расходует полученную энергию) у людей, которые занимаются силовыми тренировками, на 10-15% выше, чем у тех, кто игнорирует гантели. «Силовые тренировки не подходят для женщин» Сторонники данного мнения ссылаются на то, что у женщин суставы слабее и их можно легко повредить во время упражнений. Это неверно. Для женщин не подходят лишь экстремальные нагрузки и большие веса (выше собственного). Вот они, действительно, опасны и могут привести к травмам. В силовых упражнениях со средним отягощением нет ничего противоестественного для женского организма, если вы будете выполнять их правильно и тренироваться в меру. Польза силовых тренировок Вы сможете похудеть Это чистая правда, силовые упражнения и занятия на тренажерах обеспечивают хоть и не быстрый, но стабильный результат. Занимаясь 3-4 раза в неделю, вы будете снижать вес примерно на 2 кг за месяц, при этом объемы уйдут так, что окружающим покажется, будто вы похудели на все 5 кило. Так происходит потому, что крепкие мышцы занимают меньше места, чем нетренированные, а еще потому, что жировая ткань гораздо объемнее мышечной. Вспомните, как компактно выгляди килограммовый кусок мяса. А один килограмм жира занимает объем примерно в 2 л! Видите, какая большая разница? Силовые тренировки сжигают жир и ускоряют обмен веществ. Вы скорректируете фигуру Мышцы делают тело плотным и упругим, сглаживая все складки и нежелательные «выпуклости». Разные типы упражнений направлены на укрепление определенных мышц, тем самым, вы можете подтянут обвисшие ручки и «приподнять» ягодицы. При этом вы можете не опасаться, что кожа после похудения обвиснет, и это еще один большой плюс тренировок. Вы укрепите здоровье Мышцы являются хорошим «корсетом» для внутренних органов, поддерживая каждый на своем месте, не допуская смещения или опущения. Во время тренировок усиливается прилив крови к органам, это стимулирует их работу и не позволяет крови застаиваться. Для женщин очень полезно делать упражнения, которые усиливают приток крови к органам малого таза (приседания, выпады и прочие упражнения для нижней части тела и пресса). Они, как это было сказано ранее, улучшают работу органов и… улучшают вашу сексуальную жизнь, продляя «женское» здоровье. Крепкие мышцы предотвращают боли в пояснице, остеохондроз и болезни суставов и даже укрепляют кости - Источник: <a href='http://www.dietplan.ru'>Dietplan.ru</a>
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Дівчата, ви такі наївні , одразу всі думають, що м'язи накачуються за місяць . То є взаємний процес, ростуть м'язи і сальце сходить, але повірте мені на слові, ну не буде у вас м'язів великих від таких тренувань. Ну я в тренажерці займаюся півтора року і нема ніяких в мене громадних м'язів. Рельєф є, це дуже гарно, тіло трохи видозмінюється і то реально круто. Так що не бійтеся таких тренувань. Сальце обов'язково буде сходити.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс нє, я не настільки наївна))) для того треба попрацювати не один місяць)) дівчата, я от головою розумію що від вправ не поправишся, але деколи щось таке встрілить що сама з себе дивуюсь. може то я відмазки так шукаю?)))) нині на вазі знову +, але по об*ємах відчуваю зменшення. по боках вже складніше щипнути, то в мене такий "контрольний пункт".
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс теж таке пригадую зі шейпінгу, але я до нарощення мязів ніколи не доходила все свій жирок скидала-скидала ))) хоча результат був помітний і тіло візуально змінювалося. Щиросердечно зізнаюся, що вчора я тренування пропустила... і то не зовсім з лінощів, якийсь дуже насичений день був і практично не було мене вдома, а як була, то була в гостях свекруха і вона б мене не зрозуміла )))) Я вчора мамі сказала, що тренуюся, то вона мало не сварилася зі мною ))) дуже переживає, щоб я не схудла, бо не бачить тих зайвих моїх кг - нехай то їх не так аж і видно, але ж десь таки вони розташувалися, а мамі не зрозуміти, як то я не можу влізти в свої довагітні джинси, треба їй то якось продемонструвати Біль в мязах трошки відчувається, але його я пов'язую з цією вчорашньою перервою, досі не відчувала аж так. Стрибати і мені важко... а вправи на прес мені завжди важко було виконувати, а ці якісь легкі виявилися. Все не буду тут засиджуватися, поки є можливість, йду тренуватися )
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс щойно відзаймалась. мала собі компаньйона)) Я включила відео і почала робити розминку, Сашко сидів на дивані і бавився в відеогру, побачив мене і каже "о, а то цікавіше". робили вправи разом)) відібрав в мене пляшки з водою. трохи мене відволікав своїми коментарями і репліками до тренера)) то була комедія))) тренер:" у вас все замечательно получается" Сашко: " я знаю" тренер: "не останавливаемся" Сашко " а я і не останавлююсь" тренер: "для чего мы тренируем все группы мышц?" Сашко: "щоб мати сталеві м*язи" Зараз пішов ще качатись і міряти пузік чи вже є м*язи))) Наразі мені стрибати вже легше, але все одно роблю паузи на кілька секунд, бо не вигрібаю. завтра пропущу тренування, бо цілий день не буду вдома. Через це планую сьогодні ввечері ще покачати прес. То нічо що я так відчитуюсь кожного разу? Мені так легше тримати себе і не розслаблятись))
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс все правильно) мені так теж легше не халявити. Я зараз на плановому відпочинку)
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Мені найважче - віджимання. Ніколи не мала сили в руках, не віджималась навіть в школі... Добре, що можна спрощувати, як Аніта. Але мені і то важко. А от стрибати досить нормально.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс а мені та скакалка перша без кінця і краю Вага стояла мертво, сьогодні рівно +1 кг, АЛЕ (сама б не повірила, що за декілька днів так може бути) маю суконку, в яку я могла влізти, але вигляд був не фонтан, випирав живіт і на бедрах збирались підлі складочки. Так вот, сьогодні вдягнула, при хотьбі суконка не призбирується, не підскакує, а майже нормальненько виглядає Чоловік оцінив і забурчав "наша мама заміж вдруге зібралась чи що?" Ага, захвилювався!:p
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс я теж приєдналась до компанії, вчора було перший раз, ледве доробила, бо ноги дуже боліли, правда сьогодні вже легше. Правда поки без гантель(поки не купила), замінила пляшками.Головне незупинятись.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Я тільки що відпрацювала третій раз. З кожним разом легше - то правда. Але. Приключилось зі мною цього разу таке: під час вправи для пресу з викиданням ніг ввверх в мене почало дуже сильно і швидко битися серце, прямо вискакувати з грудей (у мене інколи таке бувало, напр., коли різко нахиляюсь вниз). Я мусила призупинитись на хвилину, в той час я бачила, як сильно б"ється серце. Через хвилю все заспокоїлось, я помаленьку продовжила. Трохи схвилювало мене то... У когось таке буває? П.С. серце я раніше перевіряла - в нормі.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Для мене якраз те, що тут пишуть інші, є стимулом продовжувати. Приємно думати що ще хтось докладає схожі зусилля, то ж пишіть всі, я вас прошу! Ох, я сьогодні мала двох компаньйонів за спиною, на нас трьох в кімнаті місця мало, посеред вправ Матвій вирішив підгодувати мене вафелькою, ледве переконала що я не хочу Будете сміятись, але я теж почала помічати зміни на краще. Відзаймалась сьогодні 5-й день, а м`язи таки приходять в тонус, джинси защіпаються набагато легше і взагалі легше рухатись стало. Не важусь я принципово, вирішила, що мені цифри не важливі, а працюю на власні відчуття і відображення в дзеркалі. В мене часом темніє в очах, але для мене то не нове, то не надаю великого значення. Вчора тільки дуже розболілась голова після вправ, підозрюю, що піднявся тиск. Так що напевно то таки випробування на витривалість для організму.
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс шкодую, що об"єми не виміряла на початку тижня, було б цікаво порівняти. Завтра обміряюсь Дівоньки, давайте писати про всі + і - в вазі, що в кого відвалилось під час тренувань....Це стимулює!!!!
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс День третій. Купила нові гантельки по 1 кг. Зручно, але маловато, по 1.5 кг були б якраз. На вазі -400 г., однак думаю причина радше у харчуванні. Болить все. Ні, ось так: БОЛИТЬ ВСЕ! Але я не здамся
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс то в першому сегменті оті поштовхи? в мене після них копчик болить дуже. мені важко йде прес в третьому сегменті коли ноги в повітрі зігнуті і до них треба тягнутись по черзі. в мене починає боліти шов після КР. на шейпінгу теж така вправа була, то інструктор мені замінила її на іншу, наразі роблю її. я трохи попустилась щодо плюсів на вагах, оскільки відчуваю що на боках стало менше сала)) але я не можу щоб без заморочок. у мене варикоз на ногах((( боюсь щоб не погіршився мій стан від вправ, бо на шейпінгу саме через варикоз майже всі вправи я робила лежачи або на колінах, а тут багацько всього на ногах.