а мене суглоб на нозі біля гульки так болить, що ходити не можу нормально, не те що займатися. шось в мене з ним не то((( коли осінню почала бігати, то після 2 тижнів пробіжок теж він мене почав боліти, аж спухла нога, то так нічого з того бігу і не вийшло(((
Я найбільше відчувала коліна на першому і на початку другго рівня і, коли біль допікав- зменшувала наватаження. На третьому -колін не відчуваю, зате м"язи на ногах відчуваю- кам"яніють)) Ще б таке з животом відбувалось.
заставила я себе зробити перше заняття третього рівня))) дуже важко було, але якось дуже швидко пройшло. загалом, я довольна
Поздирала я собі лікті до ковра з тими підніманнями- віджиманнями на руках. З колінами теж непорядок, бавилася з малою, сиділа на підлозі на колінах десь біля 10 хв, думала ніколи не встану, в житті таких неприємних відчуттів не мала. А так, все чудово, ще 6-7 днів і закінчу третій рівень Стрункоі фігури. Сьогодні, коли виходила з душу після заняття глянула на себе в дзеркало в коридорі і побачила талію Не втрималася, пішла мірятися, об'єми пішли файно, вага на місці. Але вага, то дурниці, головне, що улюблені джинси сьогодні защіпнула і навіть не з положення лежачи. Але нічого, ще животик підтягнути з боками і буде в мене до літа ідеал П.с. система харчування мені ніяк не йде, постійно зриваюся, ще дня не витримала. Наразі стараюся тільки правильну вечерю зробити, з обідом поки що халявлю, перекуси викинула.
То ціла комедія- я поздирала і аж в дУші відчула, як запекло. Довго думала, поки зрозуміла, де то я таке могла собі зробити))).Тепер ліктями на пілозі, лиш кулаки на коврику.
те саме..мені зовсім не в кайф третій рівень. Другий був якраз те, що треба. Ну але назвався грибом.... по плану далі ріпи спробувати і плоский живіт....
Вже приглядаюся до наступних курсів Джилліан, "Плоский живіт за 6 тижнів" знайшла на ex.ua , а от ріпи з рос.перекладом не можу знайти, на англійській повно, але вона так швидко говорить, що я нічого не можу зрозуміти, а дуже б хотілося, бо мене ті її репліки дуже стимулюють в процесі Як закінчу шреди, то хочу один день позайматися з "Плоский живіт за 6 тижнів" а другий з 1 тижня ріпів і вибрати собі щось до душі. Якщо хтось знайшов "Похудей за 30 дней" на російській, поділіться, будь ласка.
То і англійською добре буде зрозуміло Вона як рикне "Ворк хард" або "стей виз мі", або на початку про свіже м*ясо, ууу, перекладача і не треба
Російського перекладу немає. Але все і без перекладу зрозуміло А я думаю на яку програму після ріпів перейти. Вибираю між Революцією і чергуванням Прискор метаболізм і Ні проблемним зонам. Що порадите? Кажуть , що перша фаза революції занадто легка... Задивляюся на Шона Ті, але думаю, що це ще не мій рівень...
Ага, я вже зрозуміла, що з перекладом ripped in 30 нема, скачала на англійській, заодно скачала вже і йогу, і проблемні зони і щось там про жир та метаболізм Але на годинні тренування я ще не готова, тому буде або прес або похудання, бо то по 30хв. Ще б якось домучити ті 4 останні дні шредів
прямо як я один в один)))) домучую їх і починаю ріпи, а потім плоский живіт. Програма розписана до кінця квітня)+ система звісно.
Саме так. По три тижні рівень і не менше 5 днів в тиждень займатися, а оптимально 6 днів, один вихідний. Я якраз сьогодні, поки крутила свій хула-хап, дивилася 1 рівень "плоского живота" і вирішила, що далі буду займатися саме цим, бо дуже сподобалися і таки потрібні мені вправи. Встигла зауважити, що і на бедра і на ноги нагрузка порядна там і абсолютно всі вправи задіюють прес. Те, що треба! Вже не можу дочекатися
В Джил є ще одна программа на прес, там 3 рівня по 10 днів. А, зрештою, ви можете робити через день якісь 2 програми. Мені 3 тижні піднадоїдало)))
звітую за тиждень. мала сьогодні закінчити другий рівень, але не закінчила. ні вчора, ні сьогодні не займалася. покопайте мене троха але вчора так відпахала за день, ще більше, ніж з Дж. приволокла дві торби з закупів і точно не по 1 кг як мої гантельки, вимила наш поверх і 3 прольоти під*їзду наша черга була, ну і звісно хатні справи ніхто не відміняв. а нині в мене вихідний але! цього тижня -700грам. урря!!! завтра буду виправлятися. чесно-чесно