Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

а мене суглоб на нозі біля гульки так болить, що ходити не можу нормально, не те що займатися. шось в мене з ним не то((( коли осінню почала бігати, то після 2 тижнів пробіжок теж він мене почав боліти, аж спухла нога, то так нічого з того бігу і не вийшло(((

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я найбільше відчувала коліна на першому і на початку другго рівня і, коли біль допікав- зменшувала наватаження. На третьому -колін не відчуваю, зате м"язи на ногах відчуваю- кам"яніють)) Ще б таке з животом відбувалось.

3. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

заставила я себе зробити перше заняття третього рівня))) дуже важко було, але якось дуже швидко пройшло. загалом, я довольна:girl_crazy:

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Поздирала я собі лікті до ковра з тими підніманнями- віджиманнями на руках. З колінами теж непорядок, бавилася з малою, сиділа на підлозі на колінах десь біля 10 хв, думала ніколи не встану, в житті таких неприємних відчуттів не мала. А так, все чудово, ще 6-7 днів і закінчу третій рівень Стрункоі фігури. Сьогодні, коли виходила з душу після заняття глянула на себе в дзеркало в коридорі і побачила талію:) Не втрималася, пішла мірятися, об'єми пішли файно, вага на місці. Але вага, то дурниці, головне, що улюблені джинси сьогодні защіпнула :) і навіть не з положення лежачи. Але нічого, ще животик підтягнути з боками і буде в мене до літа ідеал:)
    П.с. система харчування мені ніяк не йде, постійно зриваюся, ще дня не витримала. Наразі стараюся тільки правильну вечерю зробити, з обідом поки що халявлю, перекуси викинула.

• Подобається Подобається x 5
  5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То ціла комедія- я поздирала і аж в дУші відчула, як запекло. Довго думала, поки зрозуміла, де то я таке могла собі зробити))).Тепер ліктями на пілозі, лиш кулаки на коврику.

• Подобається Подобається x 1
  6. silvia

silvia Well-Known Member

те саме..мені зовсім не в кайф третій рівень. Другий був якраз те, що треба. Ну але назвався грибом....
    по плану далі ріпи спробувати і плоский живіт....

7. Tempernice

Вже приглядаюся до наступних курсів Джилліан, "Плоский живіт за 6 тижнів" знайшла на ex.ua , а от ріпи з рос.перекладом не можу знайти, на англійській повно, але вона так швидко говорить, що я нічого не можу зрозуміти, а дуже б хотілося, бо мене ті її репліки дуже стимулюють в процесі:)
    Як закінчу шреди, то хочу один день позайматися з "Плоский живіт за 6 тижнів" а другий з 1 тижня ріпів і вибрати собі щось до душі. Якщо хтось знайшов "Похудей за 30 дней" на російській, поділіться, будь ласка.

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

То і англійською добре буде зрозуміло :laugh1:
    Вона як рикне "Ворк хард" або "стей виз мі", або на початку про свіже м*ясо, ууу, перекладача і не треба :download:

Останнє редагування: 15 Лютий 2015
  9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Російського перекладу немає. Але все і без перекладу зрозуміло:girl_yes2:
    А я думаю на яку програму після ріпів перейти. Вибираю між Революцією і чергуванням Прискор метаболізм і Ні проблемним зонам. Що порадите? Кажуть , що перша фаза революції занадто легка... Задивляюся на Шона Ті, але думаю, що це ще не мій рівень...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Tempernice

Ага, я вже зрозуміла, що з перекладом ripped in 30 нема, скачала на англійській, заодно скачала вже і йогу, і проблемні зони і щось там про жир та метаболізм:) Але на годинні тренування я ще не готова, тому буде або прес або похудання, бо то по 30хв. Ще б якось домучити ті 4 останні дні шредів:)

11. silvia

silvia Well-Known Member

прямо як я один в один)))) домучую їх і починаю ріпи, а потім плоский живіт. Програма розписана до кінця квітня)+ система звісно.:girl_crazy:

12. silvia

silvia Well-Known Member

розкажіть "знаючі" про "плоский живіт за 6 тижнів", там наче 2 рівні ...кожен по 3 тижні чи як?

13. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Саме так

14. Tempernice

Саме так. По три тижні рівень і не менше 5 днів в тиждень займатися, а оптимально 6 днів, один вихідний. Я якраз сьогодні, поки крутила свій хула-хап, дивилася 1 рівень "плоского живота" і вирішила, що далі буду займатися саме цим, бо дуже сподобалися і таки потрібні мені вправи. Встигла зауважити, що і на бедра і на ноги нагрузка порядна там і абсолютно всі вправи задіюють прес. Те, що треба!:) Вже не можу дочекатися:)

15. silvia

silvia Well-Known Member

а я боюсь одноманітності...3 тижні однакових вправ..щоб скучно не стало )))

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В Джил є ще одна программа на прес, там 3 рівня по 10 днів. А, зрештою, ви можете робити через день якісь 2 програми.
    Мені 3 тижні піднадоїдало)))

17. Tempernice

До речі, гарна ідея - одночасно два курси проходити, чергуючи, може теж так зроблю

18. silvia

silvia Well-Known Member

ану детальніше? шо то за програма?

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

звітую за тиждень.
    мала сьогодні закінчити другий рівень, але не закінчила. ні вчора, ні сьогодні не займалася.
    але вчора так відпахала за день, ще більше, ніж з Дж.
    а нині в мене вихідний :girl_haha:

але! цього тижня -700грам. урря!!!:shout:
    завтра буду виправлятися. чесно-чесно

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сьогодні була чемна. все відпрацювала і досить легко пішло:good2:
    завтра останній день 2го рівня:rock: