Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. koteniashko

koteniashko New Member

Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс

Дивлячись на те, коли були останні дописи, розумію, що всі в передноворічних клопотах. А я сумлінно тренуюсь :p:p

Бажаю всім в Новому році - струнку фігуру і сильне тіло, багато терпіння і сили волі, і багато-багато-багато важких регулярних тренувань. РОБІТЬ СЕБЕ КРАЩИМИ. З Новим роком!!!!!

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я, кагби, теж тренуюсь :girl_yes2:. Мала вихідні на вихідних (упс, тавтологія) через КД. Сьогодні у мене буде 7 день 1 рівня. Нічого не болить і вправи приносять задоволення :)

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

я "кагби" також. Свята святами, а переривати тренування не хочу, бо затягну, що вже не повернусь.
    Сьогодні розпочала третій рівень. Чи то так є, чи то може вперше враження, але здався мені трошки легшим ніж другий рівень (крім декількох вправ, стрибки навприсядки та ножиці - жесть).

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

І я тренуюсь регулярно. Вчора був зайнятий ноут (малий мультики дивився) і я на планшеті чомусь не могла знайти тієї програми, яку зараз роблю - Схудни за 30 днів (4-рівнева), то взялась за 20-хв.програму тренування пресу від Джиліан (знайшла на ютубі). Враження - сильні! Животик можна ідеально підтягнути! Я зараз після вчорашніх вправ добре відчуваю м"язи живота, боків і спини.

Ще вчора зробила кавовий скраб, шкіра стала такою гладенькою - бомба!

Зараз приступаю до тренування, але вже не прес (його буду 1-2 рази на тиждень робити), а з програми Схудни за 30 днів.

Отак я собі комбіную і результати мене тішать!

Вітаю, дівчатка, зі святами і бажаю всім зберегти здобуті результати в цей святковий період!
    (Я, до речі, салатів з майонезом робити не планую, тільки овочеві, заправлені олійкою.)

5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В мене теж від цієї програми враження сильні, і живіт реально підтянутий (я би вже й на море їхала).Ще й як бонус підтягується все тіло))))
    Закінчила я програму схуднення живота, і після 10 січня приступаю до Схуднення за 30 днів.

6. mitla

mitla All You Need Is Love

І я така задоволена! Пройшла 3 рівень...З понеділка почну курс спочатку...

Яруська, дякую Вам! Ця тема для мене просто знахідка:girl_tender:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

дівчатка як я вам по доброму заздрю мені місяць займатись не можна, лікар заборонив, а я б вже той прес качала

8. koteniashko

koteniashko New Member

Ауууууу, є тут хто????
    А особливо, чи є хто, хто працює по програмі "Революція тіла"? Як результати? Хто де?
    Я зараз працюю відео 9, 10. Кардіо 3 не роблю. В тиждень маю 5-6 тренувань.

Комбіную - відео 9 та 10, прес 1 та 2, і між тим 1 або 2 тренування, яке складаю наступним чином.
    З гантелями (наразі по 3 кг.) на руки - 4 різних вправи по 20 разів (таких два цикли), між вправами - біг на місці або стрибки (до рахунку 30), між циклами - планка (до рахунку 30).
    З обтяжувачами (такі, що чіпляються липучками) на ноги - 3 різних вправи по 20 разів по черзі на кожну ногу + присідання 20 разів (таких два цикли), все інше - як при вправах на руки.
    Прес - 4 різних вправи по 30 разів (таких два цикли), все інше - як при вправах на руки.

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

буде відпустка :)

а я розпочала програму "плоский живот". Сьогодні 4-й день.

10. arushka

arushka завжди досягаю мети

:girl_flag_of_truce: я є! Ніц не пишу, бо нема коли
    Тренуюсь желєзно 6 дн, неділя вихідний, цього тижня закінчую 5,6 відео
    Мірятись буду по закінченні курсу, але:
    маю кльову "50-тикілограмову" спідничку (тобто тільки коли я важила 50 кг, вона на мені сиділа бомбезно) Зараз я важу 58 кг і ця спідниця сіла майже ідеально:dance2:
    Рухаюсь далі, всім успіху!

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А я сьогодні почала курс "Нет проблемним зонам":girl_impossible: ...чи є ще хтось,хто його проходить?я десь на 8 хвилині вже вмирала...потім трохи відійшла)
    одне заняття триває майже годину,кожного дня навряд чи я витримаю то проходити,але 3 рази в тиждень зможу...як думаєте,достатньо чи замало?

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

я думаю, що ніц страшного, просто довше прийдеться займатися для того результату.

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Після затяжних січневих канікул, я повернулася :girl_blush2:. Сьогодні другий день займалась по програмі "Плоский живіт". Важко, але це скоріш за все, через велику перерву, бо вправи не дуже важкі. А як мені подобаються там вправи на розтяжку вже після самого заняття, просто чудові :girl_yes2:.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я теж її по пару разів на тиждень вперемішку з 2 рівнем Схудни за 30 днів виконую.

Але ті вправи ближче до кінця, коли треба на стояти одній руці, а друга рука вверх, таз піднятий, а задньою, ггг, ногою згинати в коліні і підтягувати вперед до живота - хух, мені навіть від самого опису вправи стає душно!.. ніяк не виходять в мене такі викрутаси до кінця зробити.

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я займалася два дні по цій програмі ще до свят, а тепер почала "Плоский живіт". А чому і сама не знаю :girl_in_dreams: ?

О, я розумію, про яку ви вправу говорите :girl_crazy:. Мені чомусь, стоячи на лівій руці виходить більш-менш її зробити , а на правій- ну ніяк :girl_impossible:.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

яка з її програм підходить для позбавлення целюліту і живота?

17. Сана

Сана Active Member

Мені навпаки)) Плечам важко. То я спочатку роблю на лівій, а після павука і скелелаза - на правій.

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Так, дівчата звітую про результати після програми "Плоский живіт" (заінчила я курс 28 грудня, а помірялась сьогодні:d23:)
    вага - 3 кг
    талія - 6 см
    стегна - 3 см
    сідниці - 6 см
    ну і зовнішній вигляд тіла тішить тепер у дзеркалі))))

19. koteniashko

koteniashko New Member

А як саме ви її проходили - кожного дня, комбінували з чимось? Який режим харчування? І якщо не секрет, яка початкова вага була і який ріст? :girl_angel:

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчатка а ніхто часом не бачив, Джиліан йогу чи каланетику не практикує?, я би поки не можна інтенсивні вправи-робила б повільні