Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс

А я думала-думала і все-таки покинула Революцію тіла і займаюсь сьогодні 3 день за програмою Схудни за 30 днів, на яку тут давали посилання - це як продовження тієї, по якій ми всі займались. Принцип тренувань той же: 3-2 -1, силові навантаження-кардіо-прес. Тривалість - 20 хв. Мені такі тренування дуже добре йдуть.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Сьогодні розпочала "Схуднення за 30 днів".
    Рівень перший, день перший. Спершу відчуття схожі на :wacko1: а потім на :hang1:
    То я така слабачка? Двічі за ті 20 хв. робила перерву на 3-5 секунд. Відчуваю, завтра улюблене місце вдома це будуть сходи :lol:

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

То лиш я займаюсь? Аууу, де усі? :clapping: Як вже відзаймались, хваліться результатами, знаєте, який то стимул? Ого-го! :good:

Сьогодні зранку було 2 тренування 1 рівня. Відчуття кращі ніж вчора, правда таки важко мені даються останні вправи на прес (там де і голову з рукою підіймаєш і коліно паралельно тягнеш). Більшість прав повторюю за Наталі.
    До речі, як не дивно, аж такої крепатури сьогодні не відчувала. Можливо завтра дізнаюсь ;)
    Як бути з заняттями під час кд?

4. Сана

Сана Active Member

Я тренувалась і під час КД. Мені то не заважало. Завтра маю останнє тренування з 3-го рівня. Замірами я не парюсь, зважуванням теж, але на око результатом задоволена. Ще й мама сьогодні приїхала і сказала, що я схудла, особливо живіт зменшився)))

5. бетменша

бетменша Well-Known Member

Думаю, то індивідуально. Я от ніколи під час кд не займаюсь. По-перше, боюсь. А по-друге, перші дні добряче заливає, тому я собі не уявляю, як би я під час йього прес качала чи стрибала. А ше як в когось болі є, то взагалі.

6. Gorgona

Gorgona Member

Я в ці дні (особливо перших 2) ледве ходжу, маю просто дикі болі, про заняття навіть мови бути не може. Тому роблю собі маленькі перерви на цей період.
    От і Ви прислухайтесь до свого організму. Він Вам підкаже - займатись чи відпочити кілька днів :girl_wink:.

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

намагаюсь планувати 1-й день КД без занять, вихідний роблю перед/після КД
    Але цього місяця добре себе почувала, тому займалась нормально, тільки вправи на прес без фанатизму

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Краще не треба. Результат від тої фізіологічної перерви не постраждає.

9. fransheza

fransheza New Member

Я на половині другого рівня. Про результати писати рано..... але раніше, під вечір вже ходила як сонна муха, а тепер, як почала займатися, то вечером ще в такому тонусі - клас!!!

10. mitla

mitla All You Need Is Love

Сьогодні 10 день - 2 рівня (але то з перервами:d23:), тому продовжую займатись на цьому ж рівні до НР. А 1 січня з новими силами почну 3 рівень.

Останнє редагування: 26 Грудень 2013
  11. карапуз

карапуз Well-Known Member

І я сьогодні розпочала. Тиждень байдикувала, бо то те, то се, то на лижі поїхали, а то кагбе також фізичні навантаження :girl_crazy:. І як результат, сьогодні, кожні 5 хвилин, заглядала, коли то вже кінець, хоча вправи усі реально зробити. Розлінилася :girl_impossible:...

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

То Ви по новому колу?
    Сьогодні день четвертий, 1 рівень. Болять лиш ікри ніг, але при тривалій ходьбі біль щезає. Помітила, що легше стає після 11-12 хв. тренування, певно друге дихання. Кардіо взагалі в кайф, важко останні вправи на прес.
    І таки та, такі заняття мене дисциплінують :)

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ні, я займалася по курсу "Струнка фігура за 30 днів " :).

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Упс :girl_blush2: Виявила щойно, що теж по ній займаюсь :) А чого написала
    навіть не знаю. Усьо, в затуркану мені :girl_blush2:

15. Сана

Сана Active Member

розпочала програму "Плоский живот". Після трьох рівнів "Струнка фігура за 30 днів" вони мені взагалі здаються легкими.

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Прийшла плакатись: на вагах +1,2 кг. :girl_sad:
    І це лиш за 4 дні при спеціальному харчуванні і при 1,5-2 літри випитої води кожного дня.
    Що ж далі буде?
    Настрій кепський, від того навіть бажання займатись немає.
    Дівчата, читала тут, що таке було. А потім як? Спадала? І чи у всіх був такий стрибок ваги?

17. mitla

mitla All You Need Is Love

А у мене +2 кг...Можливо це така захисна функція організму або м'язи:connie_pull-pigtail Це я так себе заспокоюю...

18. Сана

Сана Active Member

Я вже писала, що вимірами і зважуванням не парюсь. Після "Стрункої фігури за 30 днів" результат був "на ліцо". Головне вперто йти до цілі, не перериваючи тренування і правильно харчуючись.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я б не парилась, якщо б хоча б вага стояла на місці. А так, щось не вдається не переживати, знаючи, що з харчуванням все ок.
    Сантиметри, думаю, теж пішли вгору, сьогодні мій зимовий плащ вже не був надто вільним на мене. Та й взагалі, не подобається відображення в дзеркалі.
    Хандра, одним словом.

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Далі вага буде знижуватись:girl_bye: