Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс

А харчування ви залишили звичне, таке як до тренувань, чи все ж дотримуєтесь дієти? В чому себе обмежуєте (мучне, солодощі і т.п.)?

2. koteniashko

koteniashko New Member

Харчування практично не поміняла.
    Жарене їм дуже рідко. Мучного не люблю. З випічки - найчастіше домашня (штруделі дуже люблю, сирники, навіть торти з кремом, але рідко).
    З харчуванням маю певні проблеми - чоловік каже, що буде через трубочку годувати. Коли регулярно тренуюсь - дуже зменшується кількість їжі, яку споживаю (не зумисне, просто не виникає бажання їсти). Їм багато фруктів (зараз це яблука, мандарини, гранат - грам 200-400 в день) і пекінської капусти. По співвідношенню білків-жирів-вуглеводів - особисто мені не вдається добирати білків, що не є добре для м'язів (нема з чого рости).
    Важливо зменшити порції, якщо в когось вони великі, для мене це 200-250 гр. їжі за один прийом, таких 3-4 плюс дрібні перекуси у вигляді чаю (з цукром або без, залежить від настрою) з зерновими хлібцями, фруктів або горішків.
    Почала вживати клітковину (допомогло нормалізувати роботу кишківника, а в мене з цим проблеми).

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Взагалі вважаю, що обмежувати себе треба в розумних межах, не переборщити з тим - це головне. І при нагоді (але не дуже часто) балувати себе чимось приємним - нова білизна, нові засоби для догляду для себе-коханої. Зі мною так працює.
    І ще одне, на мою думку, дуже важливе. Якщо виникає сильна спокуса купити щось не дуже здорове в плані їжі, я купую якусь ... річ (журнал, іграшку, недорогий аксесуар) і все - нема грошей на беку :girl_wink:

3. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Ось доїм вахвельки з згущонкою(називається-діткам напекла)і приступим, надіюсь виживу,місяць ходжу в спортзал:yahoo:бідна сусідка поверхом нижче

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я їм все-але манюніми порціями. Стала пити більше просто води-бо взагалі з питтям в мене не дуже-а чомусь сам організм її просить. Після сьомої стараюсь не їсти.Солодкого я не любитель, в четвер піст починається -взагалі ідеально.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Моя біда - це оті прості вуглеводи, простіше кажучи всякі булочки і домашня випічка (люблю своїх побалувати і сама до чаю тягну). Є в мене звичка чай завжди пити не сам, а обов"язково з чимось солодким. І стараюсь вже це все споживати хоча би в першій половині дня, але всіляко буває...
    Пити вже стараюсь більше - на роботі набираю в літрову пляшку води, кладу на стіл прямо перед собою і потягую потихеньку. І однозначно треба вводити більше різних фруктів і салатів овочевих в раціон.

Щодо теми - сьогодні відпрацювала 18 заняття, вже виробляється звичка, бо як подумаю, щоб пропустити, то щось мені не дає і підказує, що потім буде мучити совість.

Я так тішусь з того, що можна отак собі вдома в будь-який час після роботи позайматись. Бо в зал мені було б ду-у-же накладно по часу, пізно добираюсь з роботи...

6. Holly

Holly Moderator

А я так і не почала(((( Маю якісь незрозумілі болі - не то нирки, не то хребет. Боюсь давати навантаження. Сьогодні вже трохи легше, може ввечері таки почну

7. koteniashko

koteniashko New Member

Я сьогодні з враженнями від іншого комплексу під назвою "Плоский живіт за 6 тижнів".
    До кінця тренування (а це близько 35 хв.) вже відчувається напрудення в тілі, а на другий день.... В мене сьогодні враження, що в область пресу мені повбивали дерев'яні колики - ні повернутись, ні нагнутись.

Останнє редагування: 27 Листопад 2013
  8. orange girl

orange girl Well-Known Member

В мене екватор першого тижня, вчора було 5-те заняття:girl_dance:

9. mitla

mitla All You Need Is Love

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Скиньте, будь-ласка, посилання на відео! Не можу знайти! Дякую!

10. Soledad

Soledad New Member

1 рівень 9 день

11. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Ось тут http://fitnessdb.ru/fitnes-video-47.html.
    Спробувала сьогодні ці вправи на живіт - дівчата, це мабуть найважче її тренування. Крім важких вправ на ноги і прес (її улюблені стрибки із присіданнями та віджимання навпаки) ще і дуже швидкий темп. Я змогла зробити лише половину.

Ой, не те посилання просили. Нічого, це теж буде корисним :)

І по темі - у мене вже екватор всього курсу. 5 день другого рівня.

12. Holly

Holly Moderator

Ну що перший день є. Найтяжчими виявились вправи на руки, після тренування трусяться немилосердно. Стрибки - найлегше, але не могла по повнінй відірватись, чоловік збоку сварився (сусіди знизу сплять). Замало вправ на прес як на мене. Певно буду окремо ще на прес робити. Але є одне але. Дуже почали боліти груди. Таке враження, що там тисяча буравчиків. Хтось з годуючих займається, як відчуття?

13. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Я займаюсь після першого заняття теж так було, але потім все нормально. Правда я при стрибках мушу підтримувати груди, бо таке враження, що відірвуться:girl_blum:, завеликі трохи для активних стрибків без підтримки.

14. Talya

Talya Well-Known Member

я вже хоч і не годую мелечу, але груди також боліли. минуло десь після 3 заняття. а щодо вправ на прес - то в мене після 2 заняття боліли такі м"язи, які не відчувалися в мене ніколи))

15. koteniashko

koteniashko New Member

Я кинула в приват лінк на відео по пресу, бо то вправи не Джиліан Майклс, але як на мене, дуже непоганий комплекс, головне правильно дихати і напружувати потрібні м'язи

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, планую після 30дн розпочати BodyRevolution
    Хто може порадити, який еспандер краще купувати?

17. koteniashko

koteniashko New Member

Я бачила такий як на відео (тобто гумовий, чимось схожий на скакалку) в Метро. Але треба дивитись, чи нормальної якості гума, щоб добрий спротив був.
    Мені подарували інший - на залізних пружинах, то вправи трохи під нього перероблюю, бо не бачу змісту купувати ще один.

18. irushka

irushka Well-Known Member

Вчора робила 6-й день 2-ого рівня. Мала вимушені перерви, але роблю хоча й через день, але обов`язково. Так вчора почали під час вправ дуже боліти щиколотки, тут вже писав хтось про таке. Чого б це вони боліли? Може взувати кросівки на тренування?

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мені так теж здавалося. Але якщо вправи робити правильно, то відчуваються всі потрібні м"язи і повірте після 19 днів тренувань я бачу результат! На другому рівні є вправи з силової і кардіо частини, при яких також нормально працює і прес (о, та стійка на руках, як для віджимання!..)
    і в мене таке! Справді в описі цього курсу є примітка, що займатись потрібно обов"язково у спортивному взутті. я займаюсь тільки в носочках, так що то напевно від того. Не хочу взуватись, бо роблю вправи пізно ввечері, мої вже спати йдуть, та й сусіди, певно, сплять.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Мене деколи болять і щиколотки і стопи. Теж займаюсь без кросівок, а це до речі дуже не правильно.

А я шось навпаки думаю, що від богих ніг більше шуму. А кросівки ніби трохи приглушують звук від стрибків.