Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс

А чому не матимете? Хіба мало є прикладів, що мами двох і навіть більше діток виглядають краще, ніж багато хто з 20-річних дівчаток, які не народжували?

Просто комусь більше пощастило з природними даними і обміном речовин, а комусь треба постійну роботу над собою, контроль харчування, а це не так і легко (по собі суджу). Це має стати стилем життя. Але все можливо!

2. mitla

mitla All You Need Is Love

1 рівень - 4 день:girl_claping:

Нарешті з'являється бадьорість після вправ! Дуже рада, що приєдналась до всіх форумлянок! Така мотивація - кожен день звітувати про пройдений етап!

3. Soledad

Soledad New Member

8 день!!:girl_dance:

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Питання "на засипку": чи обов"язково робити перерви в тренуванні? (наприклад, 7 днів тренуємось, 8-ий - вихідний)
    Минулого тижня мала вимушені вихідні через КД
    Начиталась, що перерва треба, щоб м"язи відпочили, а я щось не хочу:girl_in_dreams:
    Хто що думає з цього приводу?

5. Soledad

Soledad New Member

не роблю перерви, бо я така, що лиш зупинюся, то наново почати мені дуже важко(

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

один день перерви після кожного рівня
    10-1-10-1-10

звідси

7. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я роблю, перерву (в суботу неділю), сьогодні буде 6 день 2-го рівня.
    Десь читала що так краще, по - перше, щоб м'язи віддихнули, по друге, чисто психологічно, щоб не "перегоріти".

8. mitla

І я так хочу робити! Ще 6 днів і перерва! А потім нові успіхи зі свіжими силами!

9. arushka

дякую!

сьогодні рівень 2, день 9, страааашно (хтось вже 3 рівень робив?)

в мене більший ризик не "перегоріти", а "загаснути":girl_cool: Як будуть часті перерви, то розслабляюсь

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

хто вам тут згаснути дасть!
    проконтролювати? :girl_devil:

11. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Я робила 5 днів, субота неділя відпочивала і так далі планую.:d7:

12. arushka

поки справляюсь, але як відчую, що гнилячу- запрошую:girl_wink:( тіко без тої нагайки:girl_cool:)
    Сходила по посиланню, де описуються тренування.
    Народ, там пише, що другий рівень найважчий. Так що повземо до 3 рівня, там буде легше (??????)

13. Azza

Azza Member

І я до вас. Початок здався легким, але на 10 хв. почала думати, "коли вже кінець". Виглядає дуже просто, а насправді:8:.

14. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Фууух... відпрацювала перший день 3 рівня. Окремі вправи значно важче давались. День-другий і звикнеться, як і на минулих рівнях.

Не робила жодного дня перерв між рівнями, бо знаючи себе, могла б і не повернутися до заняття.

Є величезна спокуса замірятись та я чекаю закінчення курсу. Наразі по одязі бачу позитивну тенденцію до зменшення об"ємів.:girl_claping:

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ой, не знаю. Я, коли проходила, теж таке читала, але для мене саме 3-ій був найважчим, якщо на перших двох я могла щось за Наталі повторювати, то там практично тільки за Анітою. Так шо не розслабляйтесь)

16. koteniashko

koteniashko New Member

Вітання усім. Найперше відправлю подяку для Яруськи за створення теми :kiss3:
    Саме з її масажів і занять Джиліан я почала свою трансформацію (саме так - ні більше, ні менше).
    Оті тридцять днів у мене вже позаду (точніше 5ть тижнів - кожної неділі був у мене вихідний).
    Результати - супер (не виглядала так навіть при заняттях аеробікою 4-ри роки підряд без перерви).
    Для підтримки духу усіх присутніх кидаю свої результати.
    Отож, ріст - 168. Початкова найбільша вага була 68. Почала займатись з Джиліан з вагою 65.
    бедра - з 96 стали 94
    попа - з 96 стала 93
    талія - з 70 до 68
    по два сантиметри пішло зі стегна, по сантиметру з руки (у найширшому місці)
    Вага стала - 61 (мінус 800 - 1000 за кожен тиждень)

Разом маємо - тренування, масаж, кавовий скраб вдома, обгортування вдома 2 рази на тиждень та відмова від перекусів після 8-ї (лягаю близько півночі).

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дякую Наталочка!
    Але саме ти була поштовхом до створення цієї теми, бо коли видно наочні результати, методами треба ділитись з людьми))):girl_wink:
    Я йду на третій рівень завтра:girl_flag_of_truce:
    Я робила аж на 5-ть днів перерву, по дєлам нашим женскім))))

18. koteniashko

koteniashko New Member

Вибачайте за мемуари. Але я продовжу :biggrin:
    Тепер займаюсь вже 5-ть тижнів по програмі "Революція тіла" (там всього 12-13 тижнів). Там тренування довші (десь 30-35 хв.). Окремо тренування для рук (понеділок, червер), для ніг і спини (вівторок, п'ятниця) та кардіо (середа, субота). Силові тренування міняються кожні два тижні, кардіо - кожні чотири.
    Займаюсь і з легкою простудою, і в КД (вони мені не дошкуляють).
    Трошки перекушую по вечорах (чесно призналась). Вага не падає і не росте. АЛЕ - ще по два сантиметри пішло з попи і бедер, по сантиметру з талії і стегон. Додатково качаю прес (на ютубі знайшла комплекс на вісім хвилин тільки для пресу) та роблю розтяжку. В день деколи виходить до години часу. В сумі маю вже 10 тижнів з Джиліан з вихідними по неділях.
    Усім бажаю успіху - ми переможемо.
    З радістю відповім на запитання, якщо в когось такі виникнуть.

19. orange girl

orange girl Well-Known Member

я вчора зробила 4-й день першого рівня. До вправ вже привикла, проте не можу сказати, що даються мені легко, майже все роблю з Анітою. Крепатури вже, на щастя, майже немає. Правда ті 4-ри дні я робила з перервами: середа-четвер-займалася, пт.-сб.-не вийшло позайматися, і неділя, понеділок теж займалася. Знаю, що перерви-то погано, але отак в мене складається:girl_emo:і в цю середу теж не вийде позайматися:girl_mad::girl_cray: Надіюся що отакі перерви (то не через лінь, просто так складаються обставини) не дуже негативно вплинуть на кінцеві результати...А зараз якихось успіхів ще не бачу,мабуть тому, що це тільки початок

20. mitla

1 рівень - 5 день