Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Другий рівень. День другий. Поки що нічого не змінилося - тренування дається важко! А я дивлюсь ніхто не жаліється, вже думала, що це тільки у мене таке. Дуже дивні відчуття. Коли болять м"язи рук, ніг, пресу - це мені якось звично. А от до нових тренованих м"язів спини поки звикнути не можу. Де ж той 4 день?! Хочу туди .
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Четвертий день першого рівня... ніц не болить і нині вже море задоволення від тренування ще від завтра переходжу на дієту і, надіюсь, процес схуднення нарешті піде)
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс а в мене 3-тій день першого рівня, і ще болять м"язи ніг. Сьогодні ходила як "поломана"
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс І я теж чекаю цього дня. У мене 2 день 2-го рівня, перший день пройшов значно легше, а от на другий день прийшлося попотіти. Наразі по результатах першого рівня: талія -2 см, нога над коліном -2 см, решту об'ємів без змін. Вага +1,5кг
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Дівчата, щойно читала тему в соцмережі і надибала таку цікаву штуку, про яку в своїй книзі пише Джилліан, як розбивання своїх цілей якщо я правильно переклала))
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Дівчата, ви це просто в неті пошуком знаходите? киньте посилання, пліз! Цікавить саме верхня частина ніг: бедра - моя проблемна зона. В мене верх розміру S, а низ - тверда М, треба трохи "низом" до ески наблизитись. Той комплекс мені підійде?
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс А в мене 7 день 1 рівня. Чесно кажучи, займалась не з великим задоволенням, але стала сьогодні на вагу, а там -1кг до того сиділа на дієті ще тиждень і результат був всього 0,5кг а разом із заняттями вдвічі більше Тепер появився стимул!!! За місяць обов'язково буде -3кг!!!
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Нарешті я перейшла на 2 рівень. Файно Але деколи гантелі відкладала
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс 4-тий день першого рівня, нарешті я дочекалась того, що мої бідолашні ноги не болять, а то в перші дні був жестяк. З кожним днем, вправи робити мені легше. Юхуу
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс а в мене п"ятий день) нині зі мною молодша сестра за компанію займалась) коли переглядала вправи, то казала, що то нема що робити)) але видихлася скоро
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс а в мене гниляк ніяк сьогодні не могла себе заставити, ух написала і стидно стало, завтра обовязково зроблю
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс мені протягнуло шию, та так,що ледве ворушила нею, це просто жесть,хто таке мав, то знають...думала,що нині пропущу заняття, але з"їздила до "мєсної" бабки,та мені щось там "накурила" і всьо...моментом зняло))) я з чистою совістю приступила до 4 заняття 2 рівня...сьогодні вже набагато легше йшло заняття, вже могла повторити за ними майже все, вага і далі твердо стоїть на місці, а от фігура в загальному "проглядається", бачу,що мої ніжки навіть стали тоньшими
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Завтра у мене буде 7 день 2 рівня. Не можу сказати, що легко даються мені усі вправи, багато з них роблю як Аніта, ну бо я і є початківець . Але, роблю не зупиняючись і це тішить. Як бачу свій прес, коли віджимаюсь, то хочеться плакати . Далеееко ще до ідеальної фігури .
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс людина ж вам чотко каже куди дивитись. В стелю А то порушуєте інструкції, а потому ехвекту хочете ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ---------- ой, то коли ви віджимаєтесь... я щось подумала, коли прес качаєте Тоді моя порада про стелю недоречна, то вже якась камасутра вийде
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс При віджиманнях на руках - очі в підлогу, але певне точно треба на стелю дивитись .
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Перший рівень - другий день Як мене болять м'язи, про існування яких раніше навіть не здогадувалась І я ще думала, що сьогодні буде легше...Якраз, розігналась....
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс Я вчора мала 4 заняття 2 рівня. Не дуже мала настрій до тренування, бо прилізла з роботи ледь жива і розбита, але все ж заставила себе. Може, трошки в півсили робила вправи і звичайно ж за Анітою здебільшого, але тішусь, що не пропустила. До речі, після заняття відчула, що пройшов навіть головний біль (щось так ніби тиснуло на голову і очі від цілоденного сидіння перед монітором). Дівчата писали, що на 2 рівні відчули м"язи спини, а я чомусь - ні. Думаю-гадаю, що не так роблю? Найбільше на цьому етапі чую прес! Зранку зважилась, очікувала ще меншу цифру, бо реально бачу, що талія вимальовується чіткіше, "клуби" по боках зникають, але ж ні - майже звичні 55 кг:confused:
Відповідь: Тренуємось з Джилліан Майклс буде завтра.. або післязавтра.. . в мене, пардон, п"ята точка підтягнулась конкретно Рекламувати купальники в VS ще не ризикну (якщо чесно, то і не кличуть наразі), але чуюсь більш впевнено