Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 класно, трішки нагадує десь роки так 60-ті, чи то навіть 80-ті. строгий класичний стиль, підкреслює фігуру та і образ такий що дійсно відчуваєш себе примадонною
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Нумер шість я бачила в магазині. Але була гарна. І не дуже дорога. Розмір 38-40.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Надибала таке щастячко і взагалі я хочу дуже черевички без носика але наскільки розумію, дощ то не для них
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 отово всьо шо одрі показала, то як ніби для неї і її малюток пошите)) стиль у їхньої сімейки такий а нам тра як тото жи вона в *шо ніззя с чєм носіть* виставляла
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Ви мені скажіть хто має черевики без носа як вам вони носяться в непевну погоду, майстер колись взуттєвий ржав казав до нього приходть кобіти просять носи обрізати, я пройнялася ідеєю, хора нє?
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 цьоцю - оно вам нада? і так всі ходят як тівово по вулицєх в анс осінь така шо ходишходиш в сандалях, а потім БАЦ - і снігггггггггггггггггг
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Цьоця ото цілими днями голову сушить надо чи нє, певні таки нє. Бо мій муж мене точно не пойме а осінні шкари восени я від нього ну ніде не заховаю. А то щоб не офтопити.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 вони в непевну погоду просто-напросто не носяться. а тільки в сухі дні - може під час бабиного літа, або так, як зараз а обрізати носки в якихось, наприклад, вже набридлих черевичках, які ще й може вже ті носки обдерті мають - це гарна ідея реабілітувати взуття, яке б ви і так вже не носили
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 а під такі черевики які колготки? з голими ногами є не підеш...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 я думаю - колготки такі плотні, непрозорі, десь вже тут в темі були фото - ще й з кольорами різними можна бавитися
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 А ті останні хотіла тобі в пп перше надіслати....100000% знала, що то "твоє"
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 ага ага моє. тільки мала вже стільки чобіт з швом посередині носочка, що хотілося б щось інше. тільки от де шукати такі чоботи у Львові.??