Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 А можна фото цих варених джинсів, бо я щось не уявляю) погуглила, тепер знаю)
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Ніхто ще в темці "Що ви сьогодні готуєте..." не писав про джинси?
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 В мене в гардеробі з"явились індусіки (штани з матнеє до колін) Я безмежно рада. Чоловік сказав, що може бути, а мені з дитиною гуляти дуже зручно і модно
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 В мене схожі на сіренькі, але чорні Хоча мені більше подобаються індусинки шортиками до коліна, а не штанцями.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Переглядала модні тенденції на осінь, і зауважила, що всі штани йдуть коротенькі!
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 довжина називається 9/10 отаку красу знайшла не знаю чи сюди
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 А мені сподобадись оті перші, але на моїй фігурі (верніше на її відсутності)буде виглядати смішно. А головні убори які в моді?
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Головний убір. В сезоні 2009-2010 в моду повернулася улюблена хутряна шапка російський телеглядачок. Хутряна шапка-папаха з хутра з дуже довгим ворсом (песець або лисиця) знов підкорила модні подіуми! У моді і хутряні капелюшки з вузькими полями з хутра з коротким ворсом - обов'язково звіриних забарвлень. Експресивна натура може вибрати собі і об'ємну шапку-вушанку, підбиту пухнастим хутром, – ці головні убори теж будуть актуальні в майбутньому сезоні.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Що під вибори тільки не придумають... ЗІ: Наторелло, дякую, в'єщ....
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 молодість повертається... пригадую як ми в школі і училищі всі шукали прості джинси а потім їх пробували виварювати. Результати були різні.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 вузькі спідниці. Наконец-то, мини начинают сдавать позиции. Короткие юбки не собираются исчезать совсем, но у других длин появился шанс получить внимание модниц. Скромно и женственно – юбки-футляры самой приличной на свете длины. Может это и звучит слишком скучно, но на практике выглядит сексуально. Строгость и недоступность с одной стороны и максимально подчеркнутые формы с другой. Такая простая на первый взгляд юбка не простит несовершенства фигуры.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 тенденції макіяжу на осінь. зверніть увагу на колір помади. а нова колекція MAC взагалі вся чорна. щось мені то не дуже. \ крще таке -Гарлен.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Мда.. Наторелко в мене крім нежитю нове хворіння майже всі речі з твого лінку
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 бачила сьогодні дівчину у варенках)) зразу згадала цю тему і майнула думка чи вона не форумлянка))))
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 просили закинути сюди, кидаю, майже усьо. Marc by Marc Jacobs - осінь 2009 зверніть увагу на частини нижче колін дивитися всю колекцію