Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Це називається не втрималась ) Я б ще виставила, але більше неможна тільки 25 )
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Гммм, 15-см шпильки або каблук (чим вище, тим краще) :umbrage: Мабуть варикоз і болі в спині також модні Не сочтите за ханжество.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 То взуття не на львівські маршрутки, а для власної автівки. Пройтися 20 м до машини і ще стільки ж від машини. Ні варикозу, ні болей (чи як там правильно???) в спині Не сочтите за ханжество.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Ну хіба так. Правда не знаю, наскільки зручно керувати автівкою, не пробувала. В принципі кожному своє, але чому краса має вимагати жертв, не розумію. Не дано П.С. Нарід, сорі за офтоп.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 До речі, на рахунок взуття-нічого нового "грядущий" сезон нам не "несе". Все модне в минулому сезоні переходить на наступний-відкритий пальчик, товстий каблук, прихована платформа, кольорове взуття, ботільони. Причому модним є практично все, то ще треба постаратся, щоб купити щось немодне.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Неправда в мене друг відомий дизайнер-сказав що лаковане взуття вже немодне, а його майже у всіх принаймі по парі. Також не модні пальта аля-бебі долл а їх теж багато панянок мають у шафі
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 в нас лак ще певно 3 роки продаватимуть))))))) Хоч Львівські зими і не дуже холодні, але ті всі шубки такі класні( захисники тваринок не кидайте капцями)
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Касюню сонце в мене тих пальт дві штуки-носимо і насолоджуємось життям
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 даааа, шуби класні, от тільки б до них ше нормальну зиму, з снігом, а то все слякоть, а мокра шуба то вже шось не то, навіть така розкішна... А шпильку я люблю, хоча й мало ходжу в ній останнім часом... пробувала вдягати до каляски з дитиною на прогулянку, то шось мені після декількох хвилин вже не мила ні каляска ні шпильки... от вийду на роботу, то вернуся до своїх хоча б 10 см...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 а як вам must have шкіряні легінси..скільки коштують..хто видів? бо таке я б си купила..люблю і шкіру, і легінси...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 супер! Але то не шкіра а під шкіру стрейч,моя сестра вже доречі придбала собі, через інет купувала. А в магазинах ще не бачила в нас....але думаю восени буде навалом, від варіанту аля краківський до дорогих і добротних