Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Тільки шо прочитала, що зараз мода ходити без брів Отак то..... "Отсутствие (или маскировка) бровей становится одним из самых модных трендов наступающего сезона. Похожий вариант макияжа предложили такие авторитетные модные дома, как Balenciaga и Prada. С «безбровым» образом экспериментируют Карл Лагерфельд и Жан Поль Готье. По мнению журналистов, кутюрье черпали вдохновение, глядя на портреты Моны Лизы и Елизаветы I."
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Хочу таку сукню!!!! Мене рідко на речі клинить, але це - Тільки мешти менш копиткуваті до неї...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Сукня супер. правда, з грудбми, вона б виглядала набагато краще
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Я те й подумала якраз, що на мій 3-ій точно би підійшло. Капець. Підкажіть ЯК закрити темку!!! Рука не піднімається!!! Ото Грильяжка ненароком і пальцом просто у воко трафила.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 стараюсь Ще трохи моди від Сааба на кістлявій Онопці. Сукня розкішна но не на ті форми
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Грильяжко, можна попросити? Додавайте ще приблизні ціни тих суконь, бо я нині на землю не спущуся. Сукні - то моя манія. Особливо такі...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Лілюсь була б я дизайнером нашила б вам в подарунок таких цілу бандеролю, но...А цін не знаю але думаю, як в його сукні Анжеліна Джолі була цього року на врученні Оскара то то дуже дорогий дизайнер. А плаття розкішне як і сама Анджеліна
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Ціна від 30 тис. у.о. Елі Сааб - улюблений дизайнер моєї улюбленої Бейонсе:
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Отако дивлюся, як сукня на моделі виглядає, а як на здоровій кобіті й не до порівняння то! Направду, бідні моделі - як вішаки...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 І я на це звернула увагу. На Бейонсе сукні виглядають просто шикарно!
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Якщо чесно, то вже не вішаки, а кості. І нічого гарного там нема. Я, звичайно, сама маленька і худенька, але, по-моєму, жінка повинна виглядати, перш за все, здорово.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 біленька коротка сукня просто супер... але якраз на співачці, бо на моделі дійсно як на вішаку
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 а остання срібна...... мммммм красота!!!!!!! підкреслює фігуру і бюст Бейонсі..... а волосся в неї просто мрія....
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Нема. Тільки я мала на увазі ось такі вішаки. Маленька і худенька - не те саме, що довга й висушена наніц.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 ги Liliyah Romanova порадувала))) мені здається що цієї осені-зими модне таке плаття шерстяне, коротке на лосіни...
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Сааб знаю, якось додавала весільні сукні від неї )) дуже стильні!!! дякую за нові фотки )) я теж проти анорексичної моди, але як на мене, вона різько вдарилась у крайнощі - якось натрапила на сайт з нинішніми модними моделями.... що вам сказати.. це жінки, у яких ну десь так 9 розмір грудей... оце жах ((((
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Елі Сааб - ліванський дизайнер ЧОЛОВІК єдиний дизайнер чиї роботи подобається усі без винятку, а його весільні сукні просто мріяяя до речі його улюблена клієнтка Анжеліна Джолі,сукні для неї шиї просто казкові
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 А хто писав що він жінка??? Він не зовсім ліванень, наполовину француз, тусується переважно в Франції І не тільки -е Бейонсе, Кетрін Зета-Джонс, Крістіна Агілера, Холлі Беррі..Найулюбленіша його клієнтка і друг улюблена всіма нами Єва Лонгорія, вона навіть на його показ у Київ прилітала,тільки занедужала тому не прийшла. Мені особисто не всі сукні Сааба подобаються деякі є ну не зовсім як на мій смак, проте для мене він дійсно дизайнер з великої літери у вечірні моді.