Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Ой дівчатка, це ще трошки і викликатиме реакцію схожу на кусання ліктів Нещодавно (перед відвідинами ДП) купила собі чобітки, а впродовж тиждня пошуки взуття для доньки завершувалися моїм примірюванням то черевичків схожих на Лубутена то чобітків як у Каваллі. Аж страшно за завтрішній день. Завтра треба взути і доньку і чоловіка. А я ж точно щось захочу. І як не зламатись, не довести до дефолту сімейний бюджет?
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Пройшлася по магазинам купила звичайні шкірянні чобітки і дуже ними задоволена. Дівчата не мучте себе відомими марками, вони не для наших доріг, і не до нашого болота. А то лише якесь розчарування залишається.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 підкажіть де можна купити вязані (трикотажні) плаття як на другому і останньму фото? дуже мені таке подобається....
Це вони так жартують з цінами? В у.о то більш реально, або просто підробки китайські. Взагалі справжнє дизайнерське взуття переважно не для ходіння, я вже стільки переміряла, шпилька, вузтка колодка, хіба з кимось під ручку та на машині. Ну і явно не в супермаркет чи на базар в такому ходити.Особливо гарнюнє взуття від Маноло Бланіка, але воно теж раз на показ годиться. В Магнусі є маназин з одягом наших дизайнерів, як на мене там набагато цікавіші речі ніє у Гучі і Вітонів
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Zoryanazirka фотки і цни брала не з інтернетмагазину, а з глянцу. Правда не пам"ятаю чкого. Але теж звернула увагу, що там все дешево порівняно.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 В нас за якісь маловідомі марки хочуть по 6-8 тисяч гивень. Вітон буде коштувати не меньше 20 тисяч грн за пару
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 їх зараз є досить баагато, пройдіться по магазинчикам, на південний, обов"язково пдшукаєте
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Це один з моїх улюблених дизайнерів, маю два її літні платтячка з старої колекції. В них почуваю себе справді ексклюзивною. Романтика, простота і воодночас оригінальність-вона супер дизайнер
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Впродовж минулого року постійно натрапляла на подібні в магазині "Джинс" на початку вул.Чайковського. Навіть потішила себе одним. Проте вже давненько туди не заглядала.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Щойно прочитала, то точно. Я б ще гостріше сказала но мовчу.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 Навряд чи це просто жах. Цей жах має певну мету. Недарма у тлі корова намальована. Треба знати, на що хотіли звернути увагу таким чином, на яку проблему. Не конче сприймати лише з естетичної точки зору.
Відповідь: Мода сезону осінь-зима 2009-2010 отой жах шо на парубкові ми носимо.. тільки не м'ясо, а шкуру...