Трагічні життєві історії

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем odree, 3 Червень 2009.

1. Відповідь: Трагічні життєві історії

Шкода тих дітей які народжуються в таких сімях, де батькам байдуже до них, як можна дивитися як помирає твоя дитина і нічого не робити.

• Подобається Подобається x 5
  2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Трагічні життєві історії

Ну от не можу я зрозуміти, чому так... Чому Бог не дає діток тим парам , які б любили дитинку, все б для неї віддали. Чому вони мусять страждати, чекати, мучитись... А отакі нелюдіи, звіри переважно без проблем родять купу дітей і потім знущаються з них...:girl_cray: :girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Напишу сюди... бо більше куди не знаю. Не знаю чи то трагічно, чи то жахливо, чи просто така доля і якийсь невблаганний рок чи шо там ше.
    Говорять шо коли Бог забирає близьких нам людей товони йдуть до нього і їм там краще. Говорять, що коли Бог забирає дітей то для того, щоб вони стали ангелами. Але як пояснити близьким людям шо Бог - не звір яким вони його вважають за те шо він забрав найближчих.
    Говорять, що помирає близька людина, а за нею йде ще хтось з близьких то ому шо тамта людина потребує тої на тому світі...
    Люди багато чого говорять аби заспокоїти себе та близьких у втраті того кого любили.
    І я себе заспоюю. На душі так важко. Нє, плакати зовсім не хочеться. Хочу піти в церкву, помолитися, запалити свічку ... і може там виплакатися.
    Щойно мені повідомили шо помер хлопчик. Нещодавно його рідня втратила його маму, якій він дався ціною її життя. Весь цей час він перебував під пильним наглядом лікарів у реанімації. Але як і мама народився з пороком серця (без якоїсь плівки) і його малньке серденько просто не витримало...
    То мав бути мій похресник.
    Я так чекаю щоб оті всі події припинилися... Це дуже важко.
    Я навіть не знаю, що дальше писати... хочеться виговоритися, виплакатися і...
    Чому так? за що?

• Подобається Подобається x 35
  4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Малятко пішло да мами... Йому без неї тут погано було.... Тепер вони разом...

• Подобається Подобається x 15
  5. Нюта

Нюта Well-Known Member

6. Halina

Halina Well-Known Member

Значить так мало бути. І йому там буде краще, там він з мамою. Вона про нього буде піклуватись. А що тут? Тут він народився з пороком серця. Хто про нього буде піклуватись? Ось цей час що він був в реанімації вирішувалась його доля. Значить так має бути. Треба це прийняти так як є!

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Моя знайома була вагітна двійнею. Одна дитинка була хворенька і померла на 6 місяці вживотику. На УЗД сказали, що просто спить. В дівчини почався токсикоз страшний, поки лікарі зрозуміли що до чого і викликали пологи, померла і друга дитинка. Маму врятували...
    А сімя хороша, благополучна. Ті дітки могли жити щасливо...
    Не могла заснути довго. Так шкода!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 28
  8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Як племінниця була в 1му класі коли загинула її однокласниця.Вона йшла за обидві руки з татом і мамою по тротуарі по Чупринки, хтось коло прокату на схилі запаркував авто. Авто поїхало і дівчинка опинилася на очах в батьків під колесами. Її не врятували, і нікого не покарали - водія ж небуло в машині. Пам"ятаю тоді ше семирічна племінниця ніяк не могла зрозуміти чому її коліжанка не приходить до школи і що сталося.

• Подобається Подобається x 20
  9. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчата, знайомі просили допомогти надати справі розголосу:

http://zik.com.ua/ua/news/2009/06/16/184845

Рахуйте, другий випадок, вже обговорювали на форумі подібне.
    І хоча я дуже люблю собак, ну просто обожнюю, до бойцових порід ставлюся негативно. Це дуже агресивні тварини і мій собака неодноразово попадав в неприємні історії саме з бойцовими. Ну і я разом з ним. Одного разу так прикусив мого кокера, що власниця ледь не попала під мою гарячу руку, добре мене вчасно забрали. А якби то дитина була? (((
    Невже так важко купити намордник та поводок?

• Подобається Подобається x 7
  10. odree

odree Well-Known Member

11. irushka

irushka Well-Known Member

Який жах!!! Невже таке буває??? Співчуваю тій мамі, уявляю що відчуває дитина і страшно подумати, що там з тим немовлям роблять в лікарні!

• Подобається Подобається x 4
  12. ESTEILA

ESTEILA Well-Known Member

Сьогодні я випадково стала очевидцем такої сцени:іде молода жінка(років 27-30) з дитиною десь 9 місяців,брудна вся і плаче.Я зупинилась,думаю може щось сталось.А виявляється,що вона пяна!!!Я в шоці.А за нею біжить старша жінка ловить її за руку і питається:"це твоя дитина?" А вона:"Моя".Жінка починає дзвонити по мобільному,як я зрозуміла в міліцію.Мама починає тікати,та за нею.Чим це все закінчилось не знаю,бо вона далеченько побігла і мені не видно було.І я тоді згадала,що часто бачила цю мамашу біля мого дому(у нас скверик є де всі алкаші збираються)сиділа вона на лавці з мужиками,пила пиво,а дитинка лежала в корзинці на лавці.Я ще тоді подумала,навіщо їй та дитина?

Ще розкажу історію зі свого "райончика".Було то десь рік-два тому назад.Одна бомжиха(інакше її не назвеш)незнаю скільки їй років,виглядає на 50(бо така брудна,ще й з головою не все в порядку)завагітніла.Я тоді працювала в магазині,ми з дівчатами її кожен день бачили,але ніхто не замітив,що вона з пузом.Приходжу на роботу,а дівчата мені розказують,що швидка і міліція приїжджала(біля магазину є старий закинутий кінотеатр,от вона там жила,в підвалі).Виявляється,що вона у тому підвалі,сама родила дівчинку і десь на 5 день дитина перестала дихати.Вона визвала швидку,але дитина вже померла(не знаю від чого).Ви тільки уявіть,що якби та дитина вижила,вона б її там тримала у цьому підвалі, і ніхто б про це не знав!

Останнє редагування модератором: 4 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  13. levandivka

levandivka З яйцями...

Перечитавши ЖЖ, не погоджуся!
    Оно, звичайно, сильнопахнучий заголовок, але...
    Езоп казав, що найдорожче - глупість, бо за неї дорого доводиться розплачуватися.
    Для повного ідіотизму ситуації мамочці бракує напитися вусмерть і припертися в Прокуратуру. Тоді органи матимуть всі підстави, щоб і її "забрати" (хоч непитуща).

• Подобається Подобається x 3
  14. Holly

Holly Moderator

15. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Я теж в шоці,мене кесарили 4870,мого сина звати Міша,як подумаю,брррррр
    Сьогодні мама розповіла мені: зранку зазвонив тел.,для моєї мами так як і для мене ранішні дзвінки страшні(бабця і дідо померли і мене такими вранішніми дзвінками сповістили).Монотонним голосом мамі повідомили,що її колишній учень,якого мама цього року випустила загинув,це телефонувала його мама,в якої він один,4 хлопців йшло з дискотеки додому,машина зачіпила всіх і тільки один загинув(в моєї мами брат загинув коли йшов після дискотеки і проводжав дівчину додому,дівчина залишилась жива). Я тепер мама і дивлячись на свого синочка просто не можу себе поставити на місце тієї мами,а в свій час своєї бабусі.Я просто не можу уявити,яка у людей трагедія!!!!

• Подобається Подобається x 14
  16. тетяна7777

У нас є такі собі лавочки,на які я практично ніколи не можу присісти.оскльки на них сидять 7-8 людей непонятної національності і пиячать,серед них 2 молоді жінки з коляскою,дитина десь на 1-2 міс старша моєї. Картина:мама з чаркою в одній руці,а в другій пляшечка з кашкою....

• Подобається Подобається x 8
  17. Відповідь: Трагічні життєві історії

Здавна побутує думка,що собаки подібні на своїх господарів.Я з нею погоджуюсь 100%. Собака бывает кусачей только от жизни собачьей.Якщо собака не бита,якщо вона сита,не думаю,що вона буде агресивною.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас на вулиці теж таке побачиш. Недавно йду додому,падав файний дощ вдень,похолодало,сама в куртці йду. Біля пивного магазинчику стїть жінка(на алкоголічку не схожа) з хлопчиком на руках.Малому десь пів року,малий плаче,вона його трясе,сигарета в руках...а дитина без носків і кофти у майці і шортах. Дитині напевно холодно було, а вона тормоз наверно. Трясе нею аааа,розумію вдень 25 було...але після дощу дитину не вдіти..на закалання то не скажеш. Я довго заспокоїтись не могла

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В цій темі вперше....почитала....пореву мовчки...як Черепашка пише..теж буваю злюся на малюка...більше не буду,моє рідне.

• Подобається Подобається x 1
  20. тетяна7777

Дівчата,я в шоці і в комі.
    Стаття в Експресі за четвер,тижневик"Діти помирають. Від голоду".Без слів і коментарів.
    Може хтось дасть зсилку бо я не можу знайти.або купіть газету і почитайте!

• Подобається Подобається x 3