Трагічні життєві історії

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем odree, 3 Червень 2009.

1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Трагічні життєві історії

А я би цю хазяйку:cesored:, що заявляє, що пес буде жити, посадила в клітку до свого любимого пса, який тиждень перед тим не їв. Нехай би на собі відчула весь цей жах, що відчула бідна дитина (померла від нервового шоку і втрати крові),і після того нехай вирішувавла б чи буде жити пес чи ні. Думаю вона б його своїми руками задавила.:cesored:

• Подобається Подобається x 9
  2. Liona

Liona Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

І у мене була подібна ситуація, досить таки недавно. Йшла я з своєю дружкою із салону, де приміряла весільну сукню. По дорозі до нас пристала зграйка собак (десь 6-7) і всі такі величезні, а одна маленька. Йшли за нами "хвостиком", ми зупинялись, то й вони зупинялись. Ми стали на зупинці, то вони полягали біля нас і чекали, хоч людей там було багато. ми постояли, та й пішли далі, а собаки за нами. Біля парку вони почали нас окружати (повставали дві найбільші спереду) а решта ззаду. А найменша почала гавкати. А вони всі за нею. Можете тільки уявити наш страх тоді:scare::scare:. Все таки дуже розумні це створіння. Нам пощастило, що неподалік була маленька кафешка в яку ми скоренько забігли. Прийшлося нам довго там простояти, бо ті "песики" почали підвивати під дверима і на них кидатися.

4. Анута

Анута Well-Known Member

знаєте, хто страшніший звір вовк чи собака? Собака, яку вигнали господарі. Чому? Тому що вона ДУЖЕ добре знає людей, їхню поведінку і звички, плюс вона ЗЛА на людей за те, що її вигнали і прагне "відімститись". Якщо не маєш змоги приділити уваги собаці і її вимогам (вихованню, прогулянкам тощо), тоді краще не розпочинати, бо не знаєш під що підписуєшся.

Ми відповідаємо за тих, кого приручили! (Маленький принц. А.С Екзюпері)

• Подобається Подобається x 12
  5. Holly

Holly Moderator

І я розкажу пропсів, сталося це 2 дні тому. Гуляла з малою біля озера на Симоненка. Ярина копала маленький паралоновий м"ячик, до неї підбігає велетенська собака, хапає м"яч в зуби і тікає. А власниця собаки йде ззаду і сміється.... Я завжди намагаюсь стримуватись, але таке...:cesored: Я тій жіночнці "розказала" що собака має бути в наморднику, на повідку і вигулюватись у відповідних місцях і подальше від дітей, вона вибачилась і запропонувал відкупити м"ячик. А пес і далі побіг між дітей без намордника. І що тут скажеш...

6. irushka

irushka Well-Known Member

я недавно писала як в садку дитину покусав пес завідуючої. Собака за породою звичайна дворняжка, таке дзямкало мале, а тим не менше на дитину кинулось... І от вчора бачу через вікно як іде завідуюча зранку на роботу, а за нею біжить її малий монстрик.. Ще не навчило, чи то так демонстраційно, не знаю, я шокована..

А щодо пологів, то маю таку історію. Як я була вагітна, у моєї мами на роботі була співробітниця, якої невістка Світлана була на тому ж терміні, що і я, то мама з тою співробітницею все за нас щось розказували, а вдома мама ділилася зі мною як проходить вагітність у Світлани ( ми з нею не знайомі). Як прийшов термін народжувати Світлані, то її поклали в лікарню і після того мама нічого не розповідала про неї, казала, що нічого не знає, бо та співробітниця взяла лікарняний....
    Через місяць після того, як народилася моя Катя, мама розповіла мені про Світлану: вона померла під час кесаревого розтину... Я не можу передати мій стан тоді, як я дізналась... Тоді я зрозуміла чому мама нічого не розказувала, чому вона так не хотіла, щоб я народжувала на Мечнікова і чому під час поїх пологів без кінця дзвонила до чоловіка, і чому мама, яка ніколи-ніколи не показує своїх емоцій, плакала, коли я народила Катю...
    А Світлани свекруха оформила собі декрет і сама доглядає за дитиною, яка ніколи не бачила своєї мами, тато, кажуть, став після того наркоманом...Причина смерті, неофіційна, завелика доза наркозу.. Маленький Діма без мами вже 2, 5 роки...

• Подобається Подобається x 25
  7. bast3t

bast3t Well-Known Member

это конечно перебор что собака гуляет среди детей без намордника, но если посмотреть на эту проблему с другой стороны - места для детей отведены (скажем так - если я буду идти с собакой, а кто-то с ребёнком просто по улице, то у "кто-то" прав больше там ходить), а где гулять с собакой? всё везде занято, я честно говоря чтобы выгулять собаку выезжаю за город... или стараюсь выходить в то время, когда детей меньше (это при том, что у меня щенок) :girl_sad:
    про овчарку: собака должна быть усыпленА :girl_mad:, первое нападение на мальчика было первым звоночком, что с психикой и воспитанием собаки не всё в порядке + родители этого мальчика думаю сделали не много, чтобы этой собакой занялись соответствующие органы (ребёнок выжил, ну и слава Богу, а соседские дети мало кого волнуют).
    и добавлю от себя, т.к. у меня это не первая собака - всё зависит от вменяемости хозяина и уравновешенной психики собаки + дрессировки, моя булька была любимцем в песочнице, в плоть до того что мамы могли оставить своих детей под её присмотром, девочка ни разу ни кого даже зубом не придавила... :ninja:
    я не защищаю собаководов, но всё должно быть в меру как с нашей стороны, так и со стороны общества ~.~

• Подобається Подобається x 6
  8. katrinka

katrinka Well-Known Member

такого наслухаєшся і справді страшно і вагітніти, і народжувати стає.... здається медицина йде вперед, а воно он як виходить...... халатність в нас просто процвітає, безнаказаність і безвідповідальність.
    кілька років назад (якраз близько 2,5) читала у "високому замку" статтю про породіллю із забезпеченої сім"ї, яка померла під час пологів, по вині лікарів, може про цю ж Світлану.... але в тої жінки здається дівчинка народилась і теж біднятко навіть мамці своєї не бачило...... в мене від такого сльози горохами, бо одразу про свого думаю, як би воно бідненьке само.....

• Подобається Подобається x 8
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене на попередній роботі була посудомийка, ми часто бігали пити каву на кухню, і вона завжди показувала знимку свого внука, який помер у віці 9 місяців відразу після вакцинації від поліемеліту. І розповідала що донька після того ніяк не може завагітніти вдруге. А історія була така - прийшла додому педіатр, закапала поліемелітні краплі і пішла, через кілька годин в дитини піднялася температура, а поки приїхала швидка маля вже не дихало.. Це був, здається 1999 чи 2000 рік.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я не любитель жахів, але те, що побачила вчора, мене так зачепило, вечір проревіла, заснути не могла, мене аж серце кололо.
    новини тут http://tsn.ua/ua/chorna-hronika/vitchim-zabiv-na-smert-4-richnu-divchinku.html
    І дитятко, таке як моє, мені аж недобре... І страждати так від найрідніших людей, які в принципі мають захищати і оберігати дитину...
    Навіть перечитати неможу, бо знову буду ревіти...
    Забила б таких батьків... А найгірше те, що 8 раз приїжджала міліція сусіди викликали, а мати відмовлялась подавати заяву на вітчима, то вони й їхали. а повідомити службу у справах неповнолітніх не здогадались... Служба неповнол. у Керчі сказала, що заяви не поступали, інакше б забрали дівчинку і маленьке життя було б врятоване.
    Ще раз пишу: від нашої небайдужості залежить життя дітей!!! Як показує цей випадок - від деяких батьків дітей треба забирати обовязково!!!

• Подобається Подобається x 15
  11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

То просто жах! Що ж це за люди такі?????? Мати називається!!! Як же можна дивитися спокійно на те, що так знущаються над твоєю кровиночкою??? Я нікому не позволяю навіть шарпнути своєї дитини, бо приб'ю на місці, а тут таки виробляти, і мати просто так на це дивиться? А де ж її серце?
    Бідна дівчинка......сижу і плачу, так мені її шкода, що вона малесенька тільки не натерпілася від тих катів. Серце на шматки розривається.....

• Подобається Подобається x 10
  12. katrinka

katrinka Well-Known Member

на жаль такі жахи не поодинокі, найгірше те, що деякі люди хочуть дитинку і готові про неї дбати, любити понад усе на світі, а не дається, а різним збоченцям, наркоманам, алкоголікам, просто неспроможним подбати про чиєсь життя так легко народити здорову дитинку.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 10
  13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я в шоці!просто в німому шоці!!!!12 років йому дадуть..капець та його тварюку на самосуд молодим мамам треба віддати.Сама б йому руки повисмикувала.П"янь мерзотна!А та "мама", то хіба мама?дівчатка от скажіть?то ж як треба такого алкаша любити а власну дитинку ненавидіти-щоб довести дівчинку до такого стану?ЗВІРІ...КУДА ТОЙ СВІТ КОТИТЬСЯ...

• Подобається Подобається x 18
  14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я теж вора цю історію в новинах побачила.Справді жах.Навіть в голові не вкладається,як так можна дитину мордувати.Поки дивилась,так шкода маленьку було..Аж себе засоромила,що часом на доцю злюсь..Дітки ж такі беззахсні,щирі..вірять нам,дорослим,і все терплять...

• Подобається Подобається x 11
  15. kati

kati Well-Known Member

Після таких жахливих історій, в мене виникає тільки одна думка-ЧОМУ В НАС НЕМА СМЕРТНОЇ КАРИ.!!!!! Ще краще оприлюдно розтрілювати таких катів( і не ка жіть що то не по християнські)

• Подобається Подобається x 16
  16. ksjy

ksjy Well-Known Member

Я шокована, ото нелюди! Але Бог все бачить!сподіваюсь вони будуть горіти в пеклі!!!

• Подобається Подобається x 2
  17. odree

odree Well-Known Member

18. Нюта

Нюта Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Тільки те саме хотіла написати......

20. Megan

Megan Well-Known Member

Нєє, смертна кара, то заскоро і залегко... Дати їм таку смерть, яку вони вибрали для тої бідної дівчинки. Бити повільно, і руки-ноги ламати.

Добре, що та дитинка тепер ангеликом на небі і нічого її вже не болить..

• Подобається Подобається x 7