Торбинка-мішок для рукодільних скарбів

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Holly, 29 Квітень 2010.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Торбинка-мішок для рукодільних скарбів

Якщо до вас приєднаюся, то обов*язково з ромашками, які вже давно запланувала. :girl_in_love:

2. Liliyah Romanova

Олю, направду дуже маю бажання, але в мене дуже важкий наступний тиждень. Так що раніше 10 травня не приєднаюся. Тому наразі ніц точно не можу сказати. :girl_in_dreams:

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А я, якщо приєднаюсь, то або з ромашками (дуже подобається ця схемка) або з [​IMG], ще не вирішила.

4. Holly

Holly Moderator

так ми тільки 10 розпочнем...можливо.
    Що я собі надумала. Напевно не вийде всім один взір вишивати, бо різні смаки, тай різні розміри торбинок будуть. А щодо комплектації. Я поки що роблю торбинку. Хочу чохол на ножиці, але спеціальних не маю. То поки в роздумах. Чи шити на ті, що маю, чи зачекати поки куплю нові ножиці. Але думаю обов"язковою умовою має бути торбинка:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дівчата, а як вам така сумочка?[​IMG]

6. Liliyah Romanova

Оксанко, я цю схемку вже безліч разів брала в руки й відкладала. Мені здається, що забави не варта. 15 кольорів на таку дрібноту забагто трохи. Ну і номери там не дмц зазначені. А як підбирати, щоби вийшло саме таке?

7. Gorodocka

Gorodocka New Member

Ромашки теж класні, але мені схема чомусь не скачалась. Якщо хтось має скиньте будь-ласка.

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Гарненька, але така манюня. Але була б класно на ниточки (ті що ще в моточках) :)

9. Liliyah Romanova

Думаю, що теж. Я зараз перейменую на "кривульки та прибамбаси" ;)

10. Мар'яся

11. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дуже хочу торбинку з першого допису, але зараз зовсім немає часу і сил на вишивання:girl_sad:
    Буду з задоволенням спостерігати за вашим процесом:girl_in_love:

12. Liliyah Romanova

Нащо? Не бачу потреби в таких розчленуваннях. ;)

13. Анута

Анута Well-Known Member

знайшла ще вам ідею (звиняйте якщо десь було)
    схема

14. Holly

Holly Moderator

Файна. Мені чохол на ножиці подобається, саме такий буду робити. І кольорова гама гарна, щось в цих кольорах буду шукати.

15. Liliyah Romanova

Я нині поновлю лінк на ромашки. Знайшла в своїх норах :girl_crazy: завдяки Ануті. Так що вже можете стягнути. Оновила лінк в Анутиному дописі.

Останнє редагування: 30 Квітень 2010
  16. Мар'яся

Так, сіла я сьогодні прикинути який б то мав би бути розмір тої торбинки щоб в неї влізло хоча б те, що планується в комплекті до неї дошити. Так от, якщо 30 на 30 робити, то вийде та торбинка зовсім непрактична, хіба для декору, навіть трошки більший процес в неї складати буде зле (це якщо без прибамбасів навіть) і от я думаю який б то мав бути розмір щоб в неї влізло все. Здається мені що 50 на 50 для таких хом"яків то більш реально (і то сумнівно :girl_crazy:).

А ще на якій канві то б вартувало вишивати? Я щось думала про рівномірку (бо на ній було б зручно вишивати більшими хрестиками для сумки, щоб той взір не загубився,а сьогодні мама підкинула мені з старих запасів величезний відріз тканини (як на скатертину на розкладений стіл), з хрестиками десь як в Аїди 14. Для мого мішка то було б в самий раз, а от на прибамбасики певно буде зле (я в принципі з ними справи ніколи не мала ще, хто мав розкажіть!). А на різній тканині теж вишивати не хочу, бо хочу щоб було гарно :confused:

17. Gorodocka

Gorodocka New Member

І мені ця схема сподобалась, саме таку буду вишивати.

18. Мар'яся

Дівчатка, а, може, не 10 почнемо, а трошки швидше? :о А то я свої горняточка завершую потрохи і вже би чогось нового хотілось би, а ті маки за мною ходять і ночами сняться. Вже маю на них тканину, всі ниточки, вже навіть розмір торбочки вибрала: буде 50 на 50 см

19. Holly

Holly Moderator

Та можемо і швидше. А решта наздоженуть. Я тканину маю на все, тільки взір ще не вибрала

20. Мар'яся

Ну тоді, давайте починаємо, а решта хай підтягуються-доганяють? Може, комусь ще сподобається, охоти наберуть і до нас приєднаються :)