Токсикоз і печія

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем bilo4ka, 23 Вересень 2010.

1. Katya Semak

Katya Semak New Member

Відповідь: Токсикоз і печія

А у нас нудота почалася на 4ому тижні і далі продовжується. Спочатку була лише вона, потім до неї приєднались рвотні позиви, а з часом і рвати почала, бувало і по 4 рази на день. Не могла ні їсти, ні пити, тільки той робила шо лежала цілими днями і спала :-( Зараз вже 10ий тиждень тошнить далі, але рвотні рефлекси і позиви до туалету тепер менш часті, хоча часом буває :shy: Так і не знайшла своєї панацеї від токсикозу, тому приходиться терпіти, сподіваюсь скоро закінчиться :)

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

а, і ще.... Останнім часом відчуваю такий противний металевий присмак в роті, кажуть бракує заліза, хто його зна, може й так... Рятують гранати, хурма і гематоген :connie_pull-pigtail

2. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

В мене теж був до тижня 11. І оце як почалась друга хвиля токсикозу - часом буває

3. Kvinna

Kvinna Member

У мене почався сильний токикоз в кінці пятого тижня. Тиждень я мовчки лежала-рвала-спала-рвала... долежалась до того, що не могла перейтись по квартирі, не засвоювався ні мятний чай, ні сухарі. Після того як вирвала лікарство від рвоти ми поїхали в лікарню на Русових, 4. Там мене поклали (ацетон у мене просто зашкалював) і майже тиждень капали. Стало легше. Два дні перерви і подібна історія. Знову три дні капали. Можу щось зїсти хоча б. Зараз вдома. Поки лежу ще все ок, а як встану то самопочуття за пару кроків стає гіршим. Чекаю, щоб все нарешті пройшло...

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Тримайтесь, це постійне блювання і саме по собі вимотує, та і від того, що не їсиш голова крутиться постійно і слабкість... Жесть...
    А у мене сьогодні тиск 80/50 цілий день - вимучилась на роботі, думала до 18:00 не доживу. Кава і шоколад були як мертвому припарки, а коньяк на робочому місці я не ризикнула, і так в директора припадки останнім часом...

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, на мене токсикоз напав на 6-му тижні, на 10-му вже трошки попустило. Після 12-го набагато стало легше. Зараз вже далеко не то що було, але реакція на певні запахи залишилась, відраза до деяких продуктів і все рівно інколи підташнює, особливо коли нюхну щось не то... Думаю так вже буде до кінця вагітності. Принаймі я себе на це налаштовую. а полегшає ще, буду тільки за.:girl_in_dreams:

6. solya

solya New Member

В мене токсикозу практично не було, іноді рвотні позиви і все. А от печія - це щось страшне (легше ніж у декого токсикоз, але мене помучила). Я вночі спати від неї не могла - ставила біля ліжка пляшку боржомі і так трохи рятувалась.

7. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А мені відкрився світ з водою Donata. Я останні 3 тижні спати не могла через печію. Молоко , ренні, чорний хліб, смекта... рятували на 10-20хв, далі накривала нова хвиля печії.
    А от після цієї води відпускало на протязі 5хв на 4-5 годин.
    Продається в Антошці (15-16грн літрова пляшка, якось так), буває в деяких аптеках, але рідко.

8. lastivka

lastivka New Member

А мене мучить рвота, навіть перед цим не нудить. Особливо зранку все вертає назад. І печія дуже часто, допомагає зїсти ложечку меду, але то ненадовго. Надіюсь, що скоро минеться, я вже так вимучилась, схудла на кілограм

9. Savchenko

Savchenko Member

Я декілька тижнів назад навіть хвилювалась,що немає токсикозу...Людоньки то жесть...Кухня для мене закрита,звична їжа нонграта...зранку прозорий бульйончик після того як вирвала з"їла пішла на роботу до обіду тільки тошнить знову пообідала бульйоном знову тошнить, а ввечері не йду, а біжу додому де мене вже чекає унітаз...Вчора нічого навіть нічого практично не з"ла все йшло назад,одного разу пила фреш морквяний попустило ненадовго...вчора натерла дрібно моркву...пішла зразу...Чоловік купив Боржомі ніби легше...їм сир з сметаною маленьку порцію...чоловік відкрив двері у ванну на всяк випадок...

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я згадала, що мене рятували трохи від токсикозу м'ятні цукерки або жуйки і,о чудо, то знову діє і цього разу!

11. DValyaD

DValyaD New Member

Дівчата, а коли у Вас почалась печія? На якому тижні вагітності?

12. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Була інколи на початку, але так терпимо, а зараз з 33-34т. - то щось страшне. :girl_impossible:

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

З старшою. то печія почалася 30-32 тижні, а зараз, вже відчувала з самогоо початку, тиждень 7-8, зараз, тьху-тьху, знов затишшя, але мені здається, що багато ще залежить від їжі, смажене, солодке, і печія знову непокоїть.

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

останні 6 тижнів вагітності, до того - печії не було

15. DValyaD

DValyaD New Member

Я не вагітна. І ніколи раніше не було печії, тому я не знаю чи то вона... Але вже декілька днів час від часу пече в горлі (ніби попекла чи то перцю наїлась)...
    А ще буває задихаюсь (повітря не вистачає). Особливо таке буває в ночі... просинаюсь від того, що не можу дихати... Треба йди до лікаря...

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

17. DValyaD

DValyaD New Member

я не ображаюсь.. сама розумію, що не по темі...
    Я тільки хотіла запитати, чи може бути на ранніх термінах вагітності печія.
    У мене це почалось перед критичними днями, і самі критичні якісь дивні...
    Як завжди себе накручую :girl_sad:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

печія то зовсім не той признак по якому можна діагностувати можливу вагітність.
    якщо все таки щось підозрюєте, то вже краще для початку тест купіть:girl_yes:
    а найголовніші признаки вагітності все ж є відсутність місячних, часте сечовипускання і дуже чутливі аж болючі груди.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

відколи печія стала власне признаком вагітності? Мене раніше часто мучила печія, харчування треба змінити. Це підвищена кислотність шлунку.

20. DValyaD

DValyaD New Member

Все знаю.. Але інколи як накручу себе... то потім аж страшно.. невже я так можу?!
    Треба все таки бути сильнішою... і не так зациклюватись..