Мені подружка порадила ліки від токсикозу "здорова печінка" капельки і "панкреофлор" таблетки - то все на рослинній основі попередню вагітність в мене був такий страшний токсикоз, я не ходила, не їла, був якийсь круглодобовий жах цієї вагітності почалось те саме, я так злякалась, але вчасно мені та подружка подзвонила і сказала, що купити (у неї 5 дітей, вона знає, про що каже) нудить мене, звичайно, все одно цілодобово, але я зразу після тих капель змогла нормально встати і пройтись по хаті, потім перестало так спазмувати в шлунку, припинились припливи жару і холоду, я їм, п'ю, працюю, хожу з дітьми гуліти - коротше, практично як нормальна людина.
Мене тошнило 2 місяці день в день. Зранку рвала, ввечері через раз. Схудла на 4,5кг. Не допомагало нічого... пила стака води зранку... потім вертала в білого друга. Пробувала і їсти в ліжку і все що рекомендувалось.. нічого не допомагало. Мусила перетерпіти той ужас... але і справді після 12 тижня легше вставало. Пийте ще поляну квасову... трохи допомагає. А від таблеток повністю відмовилась. Казала лікарка якщо до 5разів в день рвота, то не пити таблеток. Але кожна жінка індивідуальна.
У моєї знайомої був дуже сильний токсикоз. Лежала в лікарні, і вже і капальниці не допомагали. Аж поки старенька санітарка не порадила випивати "Пепсі". Допомогло. Стакан вранці, і стакан ввечері. У мене токсикозу не було. Але інколи нахлинювало щось таке легеньке. То ковточок тої хімії, і все проходило. Але то були дуже легенькі рвотні рефлекси, тому не знаю, чи справді подіє, і в яких випадках варто дозволити собі цю воду, адже хімія, мабуть, ще та...
Я чомусь щиро вірила, що токсикоз мене омине Себе з нудотою пам'ятаю хіба в дитинстві (в довгій дорозі і на катері). А тут наприкінці 6 тижня почалося це страхіття. Спочатку думала, що то така реакція організму на ліки, які приймаю кожного дня. Але потім розслабилася і перестала вигадувати токсикозу інші назви. Думаю, це він. Сумно тільки, що від того, що я його ідентифікувала по тій безперебійній нудоті зранку до ночі і сонливості, не стало краще. Вже тиждень не можу знайти нормального способу, щоб якось полегшити свій стан. Шлунок постійно якийсь незрозумілий. Я не можу зрозуміти - порожній він, чи повний. Нудить в обох випадках. Схудла вже на 2,5 кг (але при моїй вазі - то бонус ) Добре, що працюю після обіду переважно, бо не знаю, що б робила в маршрутках вранці. Пробувала: лимон, імбир, м'ятні цукерки, Поляну квасову, Миргородську, Лужанську, сухе печиво, сухарі, молоко зранку, снідати в ліжку - все дарма. Зараз піду по яблука, може дійсно врятують як @classic . Добре, хоч печії нема. Вона в мене була першою ознакою вагітності і цього разу, і минулого. Потім якось сама пройшла.
В мене токсикоз також почався на 6 тижні. І почався досить цікаво Пам'ятаю був понеділок, вирішила я спекти Брауні (дуже захотілось чогось шоколадного) за рецептом Vinnytska. Ввечері після роботи спекла, він вистиг і я ще малесенький шматочок спробувала. А зранку почалась моя 10-тижнева цілодобова нудота. І лише від погляду на цей Брауні в мене виникало бажання застрелитись Мусив чоловік завести його до свекрухи, бо в кухню я зайти не могла. До цих пір я на Брауні дивитись не можу. Може після вагітності мине Нудило мене постійно, цілий день. Але найбільше дошкуляла нудота ввечері після роботи. Частково допомагали яблука, апельсини, багато води звичайної, негазованої і ще таке: як тільки відчувала найменший голод, старалась щось вкусити, але буквально "вкусити один раз".
Оооо, ще не вечір - добра я, так... Печія мене зараз безперестанку вже мучить - і вдень і вночі. Вночі я половину часу сиділа нині просто на ліжку, потім пішла за комп, вже і пила молоко тепле, і гавіскон, і водичку хлебтала.... Нічого на ту гидоту не діє. Певно то треба просто потерпіти. З цим розумінням мені якось стало легше - треба то треба, ну а що! Тільки буркочу трохи вголос і от вночі маю розваги.
Мені моментально допомагали Печаєвські таблетки м'ятні. Не впевнена, що вагітним їх можна, але читала, тут в вагітних темах хтось приймав Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
Розумію, що не одна я така унікальна зі своїм токсикозом, але виснажилася вже від нього огого як. Сьогодні змушена була відмінити заняття з дітьми, бо ледве завершила перше. Вже тиждень їм, як вдастся. Переважно банан, яблуко, сухарик, сьогодні ввечері спромоглася з'їсти трохи смаженої картоплі (гарно засмакувала). Не маю сили нормально жити, а з четверга в мене настановна сесія в універі, бо я умудрилася вступити на другу вищу в той самий день, коли дізналася, що вагітна. Як полегшити свій стан? Думаю завтра телефонувати лікарю. Може порадить вітаміни якісь (читала, що групи В помічні) чи ще щось. Прокапуватися нема потреби, бо рвота буває 1-3 рази в день, хоча ваги вже втратила біля 4 кіля. Жодні яблука, лимони, імбирі не допомагають. Просто не можу перебувати серед людей Може хто що порадить, бо я вже в напівтрансі?
На 15му тижні токсикоз вже мучить не кожен день, але іноді кислотність так підвищується, що на стіну лізти хочеться. Лікар виписала альмагель, хофітол Показания к применению: Хофитол назначается в качестве препарата для комплексной терапии. • Гепатит хронический (в т.ч. алкогольный), • некалькулезный хронический холецистит, • ацетонемия, • жировой гепатоз, • атеросклероз, • цирроз печени, • гипокинетический вариант дискинезии желчевыводящих путей, • хронические интоксикации, включая отравление гепатотоксичными веществами, алкалоидами, нитросоединениями, солями тяжелых металлов, • олигурия при циррозе печени и сердечной недостаточности, • хроническая почечная недостаточность, • ожирение, • хронический нефрит. - See more at: Хофитол :: Инструкция :: Описание препарата і ще щось. Я того всього не вживаю, а жую печиво марія, єдине від чого трохи відпускає
в мене 13 тиждень. токсикоз ужасний. нудить від всього. рву на вечір. додому з роботи не реально добратись, я навіть не говорю про транспортні засоби ( ходжу пішки, навіть не уявляла, що наше місто тааак ваняє!) капалась... на час капельниць було легше, пройшло 2 тижні - знову!(( лікар виписав хофітол. може комусь помагає (це на травах, не шкодить), але мені абсолютно не допомогло. пепсі, яблука, чаї....що би я не пробувала - ввечері всеодно та сама картина. вже втрачала свідомість декілька разів (. тепер лікар радить ще прокапатись і порадила детоксил... от чого я тут і пишу... може хтось щось знає про цей медикамент і як він на бейбіка впливає?
Мене мучає тепер печія. (( ужас така штука.Причому щоб не з'їла, легеньке,на пару,по трохи...але бачу то все немає вже значення.Поляна крута вода. Та легше ніж токсикоз.
Почитала і заспокоїлась, у мене 6 тиждень печія легка, але сьогодні цілий день, завтра почну з Поляни квасової. Розумію, що печію наразі викликає любе м'ясне, то мабуть краще перестати його їсти?
Моя гінеколог радить їсти м"ясо дієтичне варене або тушковане. Не знаю що визиває ту печію, але іноді від води простої пече, особливо вночі.
Печія - кошмар і моєї вагітності... В багатьох випадках допомагає морозиво, а от йогурти/молочка геть не діють...
Перестала їсти гостре і мясне, печія зникла. А з якого тижня печія активно проявляється, чи це протягом всієї вагітності? І чим знімаєте підтршнювання? Другий день тошнить, ніби не сильно, але не приємно!
як в кого. переважно, воно буває на перших тижнях, коли токсикоз, і на останніх, коли шлунок вже добре підпертий) в мене, наприкад, хоч живіт був високо дуже і не опускався аж до пологів, печії в останньому триместрі не було його трудно чимось зняти. то токсикоз, поки не закінчиться, буде нудити. а спосіб свій шукайте. комусь помагає їсти потрошки, комусь лимон, комусь води холодної попити чи сухаря погризти
Це досить індивідуально, мене практично зараз не турбує (тьфу-тьфу-тьфу), хіба на квашену капусту (якої мені якраз дуже хочеться). Допомагало - гавіскон, боржомі (може бути ще поляна або плосківська, але їх не люблю), молоко кімнатної температури і спати на правому боці.
Ото мій випадок - було на початку трошки (в порівнянні з теперішнім жахом) і от в 3 триместрі. Я прямо відчуваю підпертя оте - дууууже тяжко то все пережити (вчора ввечері аж розревілась, коли чоловік прийшов і я йому жалітись почала ). Спати рахуйте зовсім не можу, а як вдається, то повністю сидячи. Знов докупила гавіскон (до речі, лікарка з ПБ чомусь наголошувала, щоб я не купувала Ренні. а краще власне гелі-суспензії). Тішу себе тим, що в народі кажуть, що будуть дітки волохасті - так хочу вже той пушок побачити !
А я приймала пару разів ренні якраз. Моя гінеколог казала, що ок. В першу вагітність я теж нічого такого, крім ренні, не вживала. Печія від смаженого в мене найчастіше. Але вже давненько я майже не чую явного дискомфорту, можу собі дозволити їсти практично все, навіть щось гостреньке. Якщо і є печія, то недовго і терпима. Пам'ятаю як з'їла смаженої картоплі, то було досить зле потім, тому стараюсь більше не ризикувати. А токсикоз у мене був десь до місяця четвертого, пізніше вже світ розвиднівся, апетит з'явився і кілограми набігли як шалені. Думаю, у кожного все індивідуально, тут не вгадаєш. Навіть порівнюючи свої дві вагітності, бачу, що все по-різному. Я перший раз взагалі не пізнала токсикозу.