Токсикоз і печія

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем bilo4ka, 23 Вересень 2010.

1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Токсикоз і печія

2. DValyaD

DValyaD New Member

Так хочеться дитинку, що шукаю будь-які признаки.. хоч знаю, що це повний маразм!!!

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вкотре переконалась, що частково токсикоз - то психологічне. вчора ходила на УЗД, але боялась що там, як там, бо і живіт тягнув час від часу, і малу носила не рідко, і поначитуюсь вічно всякого. відповідно вже з понеділка почався мандраж, а разом з ним і рвота. і так рівно до вечора п"ятниці і суботи ранку. після УЗД все пройшло як по чарівній паличці)

4. Sankasan

Sankasan Руда мама

В мене токсикоз був з 6 по 13 тиждень. Я не можу сказати, що то було щось страшенне, але неприємно -то факт. Я перепробувала все: їсти в ліжку, пити склянку молока, пити воду з лимоном,гризти імбир, пити чай з імберем, жувала бублики. Нічого! але і не було відчутних позивів до рвоти, пару раз буквально-так, але все одно, я заставляла себе йти їсти, і ставало легше. Особливо після чарівної кави від чоловіка з молоком. При чому хвилі накатували цілий день, кожні 2-3 години, бігом їсти- і ставало легше. Дуже важлива в цей час підтримка чоловіка, близьких. Він дуже мені допоміг! десь вичитав, що токсикоз є показником міцного закріплення плода:) і ми тим тішились, хоча іноді і плакала сидячи в ванні і не знаючи якою стороною швидше повертатися до "білого лицаря":haha:)) Потім я себе налаштувала, що 13 тиждень, і все, буде легше. Так і пішло:haha: Печії немає і не було. Їм по трошки 3-4 рази на день. Одна з забобонних тем, що печія турбує коли росте волосся у дитинки.. ну хто в що вірить, звісно:):girl_yes2:

5. glasses

glasses Member

У мене це спрацювало, ще й як:girl_blum:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене ні. Роман народився з патлами по вуха, довжелезними, а печії не мала ні дня, і не знала що це.

О, так.
    Я повідкривала половину закруток на зиму, в пошуках ліків від нудоти.
    Нічого не рятує. Треба пережити той період.
    Але сказати, що це просто неприємно наразі не можу. Це капєц. Рахую дні до 12 тижня.
    Запахи, їжа, засоби гігієни - все викликає нудоту, навіть коли чоловік помиється гелем для душу, то я не можу поруч стояти, і від того усього збільшується дратівливість і втома.
    Не зважати на то все, відволікатись, як з першою вагітністю, геть не виходить.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ооо...так..ніц не рятує....цілодобово нудить, думки проте,що"не хочу, вже ніц не хочу"..і так до 16 тижня....
    а як згадаю,що були в сверків і вони скубали когута, привезненого з села і його смалили,то хоч знову лети до унітазу:girl_emo:

8. Raven

Raven Мама малятка

Везе ж людям. А в мене до 25 тижня мордувало. Викличуть лікаря, відкачають, попустить і далі те саме по колу. Часом допомагала тіко випита ампулка новокаїну, гадость ше та, але як там все файно трепло. І ще зара та бяка мене деколи дістає.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

оооо, то в нас певно має в лялі бути волосся по пояс як мінімум, бо останнім часом печія мучить немилосердно :))

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

частково... я в плані вагітності убивчо спокійна. Особливо цього разу. А якраз цього разу на 8-9 тижні токсикоз ледь не довів до зневоднення. На 8-9 тижнях рачки повзла по хаті, відпоюючись регідроном і "поляною квасовою". останній раз рвала зранку, здається, на 28 тижні.
    Печії не маю. Одного разу наслухалась в патології вагітності розповідей про муки від печії - так і запекло мене єдиний раз в житті, від співчуття, напевно :) то перед народженням Сергійка ще

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

...веселі перспективи:girl_cool:

Мушу вірити що в 12 мине, я довше не витримаююююю

Треба спробувати.

Покищо мій порятунок - томатний сік. Але і той через трубочку, бо стоматити гарно супроводжують перший триместр.

12. Raven

Raven Мама малятка

Мені файно ще боржомі йшла, не такий гидкий присмак має

13. Irusya

Irusya Well-Known Member

Мені допомагав томатний сік (але я могла тільки сандору пити), боржомі і насіння соняшника.

14. Savchenko

Savchenko Member

Мене дуууже виручала Боржомі і соняшникове насіння...ненадовго допомагало морозиво звичайний пломбір...це в принципі вся моя була їжа до 11 тижня)

15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Мене теж дуже від нудоти і печії виручала Поляна квасова.

16. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

В мене пішов 6 тиждень і я переживаю чи все добре, бо так трошки нудить і то швидко проходить, вже чекаю коли все почнеться.

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та не має вас постійно нудити і тягнути до "білого друга". то ж все індивідуально. для чого себе накручувати. тіштеся своїм станом :)

18. glasses

glasses Member

В мене не було тошноти.І то не тільки в мене.Все дійсно дуже індивідуально.Насолоджуйтесь своїм станом.

19. Chekay

Chekay Well-Known Member

В мене вже 25 тижнів минуло і так нічого і не "почалося" 2 рази легенько понудило і все, тому не переймайтеся дурницями і не чекайте поганого

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А мене знову мучить печія, і молоко практично не допомагає...:girl_sad: