Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я при обох вагітностях перший триместр втрачала до 6 кг ваги.
    Набирала вже з 5-го місяця.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Judice

Judice Закохана в гори ))

Та вони часто вже під кінець липнути починають))) В мене довагіна вага - 46 кг, в першому триместрі скинула до 45 (токсикозу не було), на восьмому місяці - 50, а йшла в пологовий - 54. Більш ніж третину на 9 місяці набрала. Апетит підчас вагітності був такий, як і до.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Та ви ще почекайте;) в першому триместрі мало хто поправляється. Я, будучи скелетом, навіть скинула 1-1,5 кг. А в другому вже почала додавати десь так тижня з 18-20 ( а може і ще раніше). І теж в ногах не поправилась, спокійно влізаю у довагітні джинси-скінні. Хіба що вже ніяк не застібну.

4. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я до 16 тижня набрала була 600 грам,а після 16 тижня +13 кг ,до вагітності вага була 62 кг,зараз 27-28 тиждень +13 кг

5. iriwa

iriwa Особлива мама

отже як воно було..
    стартувала з 65 кг, під час токсикозу скинула 5 кг, тепер, станом на вчора, маю 74 кг..

6. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Маємо майже 20тижнів і +5кг від довагітної ваги.

7. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

у мене 46 кг, худа як патичок. Навіть щочки запались, хочу вже трошки поправитись , бо часом здається вітром здує)) скинула десь 2 кг. А животика зовсім нема...

8. EineGuteFrau

Ще поправитесь;)
    У вас зараз якраз піде набір маси;) я теж з такої ваги починала, може і трошки менше, бо мала токсикоз. А минулого тижня в лікаря важилась, то вже 60:girl_dance:
    І маса в основному в животі і груддях;) ну і трохи в п'ятій точці:girl_blush2:І щокаста стала:girl_haha:
    То тільки ми, такі худющі, так тішимось тим вагітним кілограмчикам:girl_blum:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Gorbywka

напевно, я їх не боюсь. А навіть якщо потім не всі пропадуть , то це теж лише плюс!

10. EineGuteFrau

О, я б з 5-8 кг залишила б собі, якби можна було:girl_haha: Навіть пожертвую своїм улюбленим гардеробом:girl_crazy:Бо з тими кг я була б взагалі гарнюсічка:girl_blush2:А не скелет:girl_haha:

11. Gorbywka

у мене зріст 1.67, тому 50 кг мене б влаштувало як постійна вага. Багато залежить від зросту.

12. EineGuteFrau

В мене 168) ще залежить від будови тіла;) але б і мені 50-52 було б добре;)

• Подобається Подобається x 2
  13. preciosa

preciosa Well-Known Member

Нас вже 53кг;) І то ще пару днів тому було 52. Підозрюю, що то більше лишня рідина важить, бо сальця я ніде не запасла;) Ітого від початку +6кг.

14. Isa

Isa Well-Known Member

А я спочатку зразу ж почала набирати,і то багато...чуть не по кіло в тиждень...і був апетит,токсикозу майже не було...лікар казала що піду народжувати шафою з такими темпами,а десь з другої половини вагітності,апетит пропав,майже перестала поправлятись...так що все індивідуально)

• Подобається Подобається x 2
  15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ви мене заспокоїли, бо я теж одразу почала набирати. Мінус спорт, плюс апетит - і той жирок, який так зганяла з живота і бедер повернувся на раз.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Йшла в пологовий з +6 кг до довагітної ваги. Чомусь за останні 3 місяці вагітності не набрала нічого, основний набір був на 5-6 місяцях. З пологового прийшла з вагою -10 кг.Куди поділось ще 4 кг "ніпанятно"?)) Дівчата в пологовому після пологів всі такі пишні були, "цицьки, дупа, все при них", кров з молоком...А я як з концтабору. Синюшна, ноги-сірнички, щоки і очі запали. Тільки з другого місяця по пологах почала набувати людського вигляду. Навіть 2 кг наїла. Чоловік підколював, що я з нашим танком-візком як "гном з повозкою".

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Але я ще й двояко рахую, бо до вагітності поправилась і мала 48-49кг, так що виходить +4-5кг... А +6кг - то з токсикозу...

18. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Я щось певно трохи перебираю... В мене така сама вага була до вагітності 48-49 (довго і важко набирала), на першому триместрі я схудла до 47, а зараз вже 59. Я розумію, що в мене там двійко малят, але все одно щось так багацько тих кг... На вигляд ніби така як була, просто животик і груди повиростали... І звідки ті цифри такі великі))

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сподіваюся що я так в остані місяці не наберу, бо перший триместр скидала вагу а за другий набрала 10 кг., і це при цьому що довагітна вага 75 кг., зараз останні 2 місяці ще й попреду тепла погода не хочу бути слоненям.

20. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Всі тут худли в першому триместрі, а я поправилась на 2 кг за перші 3 міс. Ну бо токсикозу не було від булочки з маслом, вареників, багато вагітних дурних захцянок, то дируни, то насіння соняшникове, то все разом. А фрукти через силу запихала. В третьому триместрі набираю найменше. Ні, апетит є, проблем з тим нема, але печія не дає дихати з 6 міс, тому після 16-17 год я не ім, інколи 1 яблучко хіба. А якщо вже з'ім, то без ригання не можу прилягти навіть після півночі. Тому просто не ім і крапка. Вже не дочекаюсь, коли і шлунок мій і нирка будуть належати мені одній. Загалом від довагітноі поправилась на 12 кг. В принципі задоволена, не мало, але й не багато. Думаю, норма. Не думаю, що за місяць, який залишився поправлюсь критично. Певно після пологів мало що залишиться зайвого, бо набрякаю на ногах - рідина погано виводиться. А животик мені подобається, акуратний, певно сумуватиму за ним:)

• Подобається Подобається x 3