Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

і я, напевне, в таких межах:) а від початку 2.5кг:girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  2. izz

izz Well-Known Member

35 тижнів, а вага плюс 14.Зкг., першим сином з такою вагою вже йшла родити, а тут ще 5 чекати

Останнє редагування модератором: 28 Січень 2015
  3. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, а може таке бути, що моя вага знизилася на 300 грам? В понеділок було 52,7 а в п"ятницю 52,4?
    Чи може то бути в результаті хвилювання, стресу?

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

плюс-мінус 300 г - то хіба зниження ваги? То, може, такі стрибки типові (зайва волога, наприклад).
    В мене схильність до набряків, то ввечері і зранку різниця 1 кг - це звична справа.
    в мене 20 т. і +7 кг поки, думаю, то свята трохи пришвидшили процес, але надіюся, далі буде повільніший прогрес (бо в першу вагітність на такому терміні вже було +16)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Britney

В мене теж такий термін, але вага лише +3 кг. Трохи переживаю.
    При минулій вагітності також була набагато більша вага на такому терміні.
    Дякую за заспокоєння:girl_smile:

6. preciosa

У мене більший термін і вага +3:) Зовсім через це не переживаю, бо по узд і по аналізах все добре. Кожен організм індивідуальний, мені завжди важко було набрати вагу, до вагітності важила 45-46 кг, потім трошки поправилась, що знову скинула при легкому токсикозі. (Напевне, тому мені не дано було сильний токсикоз, бо вітер би мною колихав:girl_crazy:)
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    Завжди читала, що жінки з недовагою до вагітності набирають багато під час, то я вже настроювалась, що вага почне рости швидко, але не тут то було:girl_haha:
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---

• Інформативно Інформативно x 1
  7. iriwa

iriwa Особлива мама

30 тижнів плюс кілька днів і +10 кг

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В нас 21 т. і десь + 1-1.5 кг від довагітної :)

9. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

а я щось розігналась майже 22 тиждень +7 кг

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У мене знижена вага по розрахунку ИМТ, зараз пішов 30 т і маю +7,2. Не парюсь багато чи мало, що маю то моє :girl_smile:
    Хоча чоловік свариться зі мною, що я їм менше ніж наша семирічна дитина :girl_haha:

11. preciosa

Напевне, вперше за 23 роки побачила на вагах цифру 50кг та ще й 200 гр Отже, від початку вагітності маю +4 кг. Бо від довагітної виходить 2-2.5кг. Я ж рахую від початку, коли скинула вагу.

12. Britney

То так як я зараз)))У мене зараз 53,4 кг.

13. GIS

GIS Well-Known Member

Йой, вже та вага.... до родів 70 родити йшла 90(ну але ноги як колоди і вмятини від пальця по 2 см, тому то вода ше була) піся пб 69 а зара (5міс) 80((( їла як дурна на початках, заоа намагаюсь стримуватись ...ну але марно(

14. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Ой, а я як тішусь тепер тим циферкам на вазі:girl_dance:А як тішаться мої матусі та бабусі:girl_haha: Все життя була скелетом з випираючими кістками - 46 кг при 168 см для мене було малувато м'яко кажучи:girl_haha:
    А тепер на 24 тижні було 55:girl_dance: При чому поправилась я зовсім трішечки. Все йде в живіт. Але є величезний плюс - груди збільшились:connie_pull-pigtailВже хоч щось замість тих прищиків є:girl_blush2: Трохи мінус - то щоки:girl_cray:Такі папулі маю, що коли говорю по скайпу з батьками, на себе навіть не дивлюсь. А я так любила свої трішки виразні вилиці:connie_pull-pigtailНу, але мама ся тішить, що я гарно їм і росту, то й добре:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  15. preciosa

А в мене поки 51кг, вага на початку - 46кг. Не липнуть до мене кілограми, як завжди. Зараз взагалі в другій половині дня не дуже можу їсти, бо шлунок матка підпирає так конкретно... але стараюсь їсти;)

16. Miss Sixty

І до мене не дуже липнуть, маю зараз 58.5, починала десь з 53-54. Але головне, що крім животика і грудей більше ніде не поправилася:)

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я взагалі ніяк не поправляюся. Як лежала в лікарні, то ще й похудала, зараз тримається вага 49 кг. І в 2-й половині я теж не можу багато їсти, бо маю застій жовчі.
    --- дописи об"єднано, 16 Березень 2015 ---
    Така сама ситуація)

18. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

І в мене за все життя вперше 50 перевалило... До вагітності 47 був максимум при зрості 164, а зараз 55...кожного разу дивуюсь "невже це точно я стою на вагах"... Кумедний вигляд: животик і груди круглячком і такі тоненькі ножки-ручки...гг...смішнючо)))

• Подобається Подобається x 2
  19. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

скоро 32 тиждень - маємо +13 кг (перша вагітність було +16).
    Вага у животі та грудях, трохи в ногах, а так все наче пропорційно)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Miss Sixty

В мене те саме було. Почала набирати десь з 21 тижня:)