Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

В мене +8 кг але все в животикуі грудях. На бедрах , попі, ногах немає лишнього. Але груди то мене дуже турбують. В мене і довагітності на мої 53 кг були великі груди. А зараз ще збільшились. Страшно що буде далі і як з гв справлятись.

2. Retaret

Retaret Well-Known Member

ох як добре подіяло кілька днів свят на нашу вагу!!! За останній тиждень прибавка 1,2кг :girl_spruce_up: А до цього +1 кг в мене десь за місяць назбирувався.
    як я ще тиждень відпустки посиджу вдома з вільним доступом до холодильника, то хз скільки можна ще наїсти :girl_crazy:

3. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Я на них так надіялася, але на мене не подіяли... 3 дні свят принесли мінус 100 грам...
    Взагалі-то, не дуже слідкувала за довагітною вагою і вона пам'ятаю трохи скакала, але маю останній запис за декілька днів до В - 56 кг, то від нього і відштовхуюся.
    Після перших місяців вага впала до моєї нормальної позначки 53.
    А тепер маю 53.6 кг.

4. iriwa

iriwa Особлива мама

26 тижнів + кілька днів і маю +8... трохи багато, нє?

5. Retaret

Retaret Well-Known Member

я теж дуже довго втрачала вагу. Потім вона зафіксувалася на якійсь позначці і довший час просто трималася. На сьогодні на моєму 28-у тижні маю приблизно +3кг. Але нарешті перестала перейматися питанням ваги, малеча товчеться добре, значить має силу і узд показує вчасний розвиток. А що менше наберу, то менше матиму клопоту потім )))

• Подобається Подобається x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У мене наразі + яихось пару грам, але ми пішли в ріст, животик почав округлятись, і рухи чую вже вище пупка. Під час свят якось особливо і не їла, то нудило, то застуда, то ще якась мара.

7. Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

Боже, як Вам так вдається, чи як то скаазати?)))))Я за всю вагітність набрала.....26 кг!!!!!!!!!!!!!!! Я була, перепрошую, як корова, а лікар казав, типу, шо переживаєш, основне, щоб дитина була здорова.

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я нарешті важу 48кг:girl_wink: Значить наступного тижня можна сміливо у ЖК казати про прибавку:girl_haha: За місяць, напевне, 1 кг набрала. І прийшла до довагітної ваги. Але відлік все-одно веду від тих 45.5-46 кг, які були під час токсикозу...

9. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

коли вже ті свята закінчуться ,бо я щось дуже розійшлась
    у нас 18 тижнів а моя вага +4 кг

10. Faun

Faun Chaos reigns!

У мене 32й тиждень, прибавка - десь 5 кг. Лікарі наказують, щоб доримувалась жорсткої дієти - бажано тільки м'ясо і овочі. Солодкого, мучного, консервованого (ням-ням огірочки!:sad:) - зась. На узд в 27 тижнів сказали, що вага дитини - 1100 г, а це десь як на 28 тижнів. От після того і сіла таки на дієту, бо чекаю дівчинку, не хотіла б народжувати кабанчика поза 4 кг )
    А от щоб груди збільшились - щось не дуже помітила. Тільки вени на них тепер видно. :oops:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я в шоці- прибавка в 5 кг.на 32 тижні вимагає жорсткої дієти?
    А про визначення ваги по УЗД вже писано- переписано. ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Вони подуріли , ті лікарі. Не слухайте їх ,нормальна прибавка у вас. У нас на 32 тижні малявка важила 2200, і не заморочувалася.
    А народились на 39 вагою 2900, так що ті всі прогнози:rolleyes:

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Cергійко на 32 тижні 2.400, при народженні - 4.200. Віруся в 34 тижні 1.800, при народженні - під 4.5 кг. УЗД-апарат і лікар один і той самий :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як не гарно про діток таке писати, зовсім не кабанчики поза 4 кг, дівчатка зокрема

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. preciosa

preciosa Well-Known Member

кума народила хлопчика 4100 чи 4200 - зовсім не кабанчик був... Гарненьке дитя...

17. Faun

Faun Chaos reigns!

Та я ото тепер теж так думаю... :)
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015, дата оригіналу: 16 Січень 2015 ---
    Та я ж не кажу, що вони не гарні, чи щось таке. Просто такий у мене дурацький стереотип, чи що, що дівчинка таки має бути тендітна. Хлопчик з вагою 4200 - всі скажуть: "богатир!", "козак!" - і будуть праві.
    Просто я мабуть не з тих фанатичних мамаш, які навіть недоліки або зайву вагу своїх діток сприймають з диким захватом і вважають, що їх діти навіть какають талановито :) А я на роботі з такими стикалася не раз ) Я тверезо розумію, що велика вага дитинки при народженні може супроводжуватись рядом проблем або ускладнень. Знаю, що тут багато хто скаже: "у мене жодних проблем не було" - і я за вас, повірте, страшенно рада, та і коліжанка моя народила малу 4100, якщо не помиляюсь, і пологи у неї пройшли чудово. Але я, як і багато вагітних в цей час, дуже мнітєльна (не можу підібрати інший епітет), і чим ближче пологи, тим більше переживаю за такі. здавалося б, дрібниці. Не сваріться на мене :girl_angel:
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    Хаха, я прямо як про себе щойно читала ))) майже один-в-один! У мене навіть на 32-му тижні прибавка 5 кг була. А вона мене лякає дієтами. Але, треба визнати, що чим більший термін, то менше вона лякає болячками і ускладненнями. А ще місяці півтора тому виходила від неї як з похорон. І гестоз мені пророчила, і інсульт при пологах, бо тиск підвищений (хоча у мене в роду всі гіпертоніки, то тиск в принципі нижчий 120 бути не може), і проблеми з нирками у дитини, і серцево-судинні болячки всякі. А сказати їй, що щось турбує - підписати собі вирок, бо повиписує купу фігні всякої, заганяє по лікарях. То капєц був. Але останнім часом бачить, що 8й місяць вже пішов, а у мене ні серйозної прибавки ваги, ні набряків, ні гіпертензії - і все! - вже каже, що виражених проблем нема.
    Так що тримайтесь! Головне - здоров'я ваше і дитинки, не ведіться на ті песимістичні прогнози, то все фігня. Що ближче до пологів, то менше буде та вівця на вас напосідати. Успіху! ;)

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Almariel

Almariel Well-Known Member

Моя старша доня 4000 г і 56 см - була тендітна. А менша 4100 г і 52 см - то такий пампушок і таким і залишається. Може мені іі на дієту посадити? Просто генетика і все.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Рівно за місяць маю +600 грам, якось скормно я через свята...

20. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Від початку вагітності маю лише 4,5кг прибавки у вазі
    Зате пузь тааакий великий, що іноді думають, що я вже родити буду
    Маю такий собі акваріум в животі - багатовіддя, малий має де плавати :girl_haha: