Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Тимчасово +15!!! (або вагітність і вага)

А я тільки хочу зважитись щоб знати скільки є, завжди важу 48-49,а на рахунок апетиту то в мене наразі взагалі його немає ледве в себе щось запихаю може то тільки початок...

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

При першій вагітності набрала 15 кг. А цієї вагітності щось зовсім мало набираю, вже 6-й місяць, а я набрала лише 3 кг. Але при цьому дитинка нормально набирає вагу, по результатам УЗД все в нормі. Не знаю, чому так. Може через те, що майже цілу осінь хворіла?

3. Fechka

Fechka Member

.. мабуть так! Я як захворіла при другій вагітності замість того аби набирати вагу,схудла на 2кг. Від 22 тижня вага набирається швидко. За першу вагітність набрала 17кг-вага донечки була 4 кг(Ото,була БОГАТИРША-правда і гематоми були...ОЙ!
    А з другою донечкою набрала 15кг -вага доні-3800г. До попередньої ваги перший раз завадило 3кг (з 55-58кг стало); зараз то скидаю то набираю..поки годувала грудьми від початку до міс 6,то поправлялась,а з 6міс до 1р 2міс схудла до 55кг.. і зупинила годувати і набрала...тепер важу 60кг.. з тими дітками набрала 5кг:girl_in_dreams: Кожного дня думаю "Треба худати!!!":d23:

4. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Чисто як про мене написано :girl_bye: тільки я набрала 4 кг.:girl_yes2:

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я переживаю, щоб сильно не поправитись, бо вже за 2 міс набрала 3кг, але планую ходити плавати...

6. Michela

Michela New Member

якщо дитинка розвивається нормально, то немає чого переживати...я з малим (2-га вагiтнiсть)- набрала 6,5 кг- малий важив при народженнi- 3,250

а таку ситуацiю мала - коли була вагiтна з малою (1-ша вагiтнiсть), за цiлу вагiтнiсть набрала 36 кг (вага малої була 3,150)... мучусь до тепер, бо так важко скинути...

7. sensual

sensual New Member

А я набрала 30, малий народився 4.550, в мене були проблеми з нирками от і затримувалась рідина в організмі, але після родів, протягом 3-х міс все скинула, навіть більше, як вам?

8. Michela

Michela New Member

майже нiчого не скинула...5 чи 6 кг - з такої ваги, то дурницi... тому мучусь...колись їла, що хотiла- не поправлялась, а пiсля родiв- дiєти... а толку мало...:girl_flirt:

9. sensual

sensual New Member

А до дієтолога звернутись не хочете? може він щось порадить?

10. Michela

Michela New Member

Хочу, але хочу, щоб то був "перевiрений", толковий дієтолог !!!...не знаю до якого пiти ???...

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я набрала 6 кг, малий родився 3.600. Поки годувала, була худа, а зараз знову ... :)))

12. AlbinaK

AlbinaK Member

І в мене так само. перша вагітність +10,5, а зараз при повних 30 тижнях +5 кг. при цьому вага дитини на УЗД норма, навіть на пару грам більша. Живіт при цьому не дуже великий, а жирок з боків взагалі пропав :) Правда я до 15 тижня мала токсикоз і не поправилася зовсім, під Новий рік перехворіла і схудла. Зараз потроху набираю, але не сильно.

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

в мене при повних 33 тижнях додалось у вазі 14 кг.. на узд кажуть, що дитинка велика, по розмірах на тиждень більша... завтра йду на огляд.. цікаво що скажуть

14. Vika

Vika Well-Known Member

в мене майже так само.вже є +13. а ще 2 місяці.

15. Олюнчик

Олюнчик New Member

У мене вже +6,5. Цікаво, наскільки має поправитись жінка з двійнею. . .

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене теж так, але з одним:girl_blush2:,але рахую для мого організму це норма:d23:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я навпаки не худну і сестра моя поки гудувала не худнула, а перестала, то зразу похудала. Я ніби і за вагітність не дуже поправилась, але те, що набрала, до мене міцно прилипло)))При чому їм ну дуже мало, в основному раз на день зранку, потім хіба фрукти. А скинула хіба 2 кг на пілатесі.

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

А під час пологів хіба Ви не схудли на 5-10 кг?

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Схудла десь на кілограм 5, бо синочок маленький був 2700+води. А решта так і залишилось. А решта десь кілограм 7 так і висить і планує зникати((

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я за вагітність набрала більше 20кг. Кілограми шоколаду і цукорків зробили своє діло.
    Пам"ятаю, як чоловік хвилювався, що я собі цукровий діабет отримаю, а я від нього ховалася і топтала солодке...:girl_blush2:

В пологовий їхала - важила більше 75кг, вага до Б була 53...
    Малий родився 3650:girl_in_love:.

А вага при виписці (через 9 днів) - 60кг. І потім за місяці два-три все зайве пішло:girl_claping:.

Другий раз не обжиралася б так солодким :girl_nea: