Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

я почала поправлятися, через свою лінь вже животик наїла, коли вже випаде сніг щоб більше гуляти,
    а не ховатися вдома від цієї жахливої погоди.

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене помалу животик прорізається)) Без одягу гарно помітний)) А от вага поки на місці... Вже апетит покращився.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

На 18 тижнів +4,5 кг. Маю планку - не більше +10 за всю вагітність. Надіюсь впишусь :)

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

а в мене шось зовсім без прибавки ваги :confused: вже трохи навіть починаю переживати. 20 тиж. якраз, а воно ніяк. Хоча пузик такий мініатюрний ніби є, але і то не всім помітний. Незнаю чи то нормально чи я мало їм, хоча ніби голодною не ходжу ніколи...

5. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

в нас вже 11 тижнів ,а моя вага 61 кг,1 кг я втратила ,їм норально часто але маленькими порціями ,бо з тою цілодобовою нудотою навіть порції не доїдаю.Вже починаю переживати бо з першою і другою вагітність на такому терміні було +7 кг

6. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

В мене на вашому терміні було мінус 5 кг)) за всю вагітність плюс 11кг:eek:

7. preciosa

в мене початок 14 тижня і ще нема плюса:) тому тут індивідуально:) зараз стараюсь їсти і втримати те, що маю:)

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Набір ваги дуже індивідуальний, і залежить від будови тіла. Якщо вага до вагітності відносно росту була в нормі, то прибавка в вазі буде менш інтенсивна, ніж в тих людей в яких вага була недостання, а в людей повнуватих набір ваги буде ще меншим. Це при правельному харчуванні.
    П.С. в мене - 600г. Щось, крім вівсянки на сніданок і салату з бурячка на вечерю, в себе нічого більше не можу запхати..

9. iriwa

iriwa Особлива мама

якщо уявити що до вагітності було 65, то зараз, після токсикозу, маю 63.5.. прибавка в 3.5 кг після зхуднення в 5 кг.

10. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Як ви дівчата істе:). Я поки з'ім корисності, то яблучка, мандаринки, ізюм, курага, каші, м'ясо, інколи риба, творог, горіхи- це все щодня, а ще деколи запікаю гарбуз з яблуками...плюс якісь не дуже корисності у вигляді вареників, борщів, картоплі, то вже + 5 кг маю на даний момент. Спочатку депресувала з цього, а потім подумала, що чогось супер не корисного не ім, після 18 год не ім, п'ю багато, а це ті ж кілограми. А іжа вагітноі має бути різноманітною, бо не тільки макроелементи треба, але й мікро. Схудну після родів, коли нічого істи зайвого не зможу при ГВ. А к-ть набраних кілограмів не показник здоровоі дитини чи мого здоров'я. Я, н-лад, іншу ціль на вагітність поставила - не мати жодного Грз, навіть насморку з простудою. І огляду на різноманітність раціону та те, як я кутаюсь в шапку з рукавицями думаю мені то вдасться. І вам раджу, це важливіше, на мою думку. Тому що вірусів навколо нас багато, але підхопить його той, хто має ослаблений організм.
    Трохи розбавила тему, а то більше виглядає на вихваляння ''хто менше набере кілограмів'' - то ж ще треба думати, чи достатньо корисного я ім:)

11. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я за перші 4 місяці набрала мало не 7 кг. А може й 7.. Мені реально страшно було ставати на вагу( Токсикозу не мала зовсім, а їсти хотілось зажди.
    Причому хотіла смаженої картоплі - лише б її і їла, макаронів з твердим сиром, важкої їжі одним словом..
    Солодкого не хотіла зовсім, та й не люблю я його.
    Потім на 2 триместрі бажання їсти постійно зникло, їла як завжди, трохи схудла візуально, ну але почав животик рости, тож вага не мінялась.
    І на зараз в мене +13 кг, останній місяць їсти хочеться лише легку їжу, овочів багато, гранатів, перцю болгарського, яблук.. Вага тримається вже близько місяця, може 200 грам додалось..
    Стартувала з 54 (зріст 168 см), тиждень тому мала 67. Дуже мене лякала цифра "7", ну але я таки вже сподіваюсь, що не побачу її))

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О, то як про мене при першій вагітності. 68 мала коли йшла в ПБ :)

13. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Вага менша, як до вагітності. Зараз маю лише +3кг за весь термін.
    З малим в мене те саме було - я народжувала з пузіком і вага була, як до вагітності.
    От накаламбурила :girl_crazy:

14. preciosa

Я, напевне, почну боятися ставати на вагу. Сьогодні після хорошого сніданку, після випитої чашки чаю, моя вага була 44кг. Ще пару днів тому була майже 46. Або це вага барахлить або то я втрачаю вагу... Порилась в неті, пише, що до 20 тижнів втрата можлива, потім йде стрімкіший набір.
    Чоловіку навіть не зізнаюсь, бо він каже, щоб я більше їла і переживає, щоб я не худла. Так легко зійшли ті 4 набрані до вагітності кілограми...
    І я відчуваю, що їм більше, ніж в перші місяці, але приріст не йде.

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Не знаю чого більше боятись, чи ставати на вагу, чи візиту в ЖК у вівторок, бо теж маю - 2 кг від зафіксованої лікаркою мунулого разу. Але я себе почуваю комфортно, і харчуюсь нормально, може менше ніж раніше, але вітаміни присутні...
    П.С. який у тебе ріст?

16. Retaret

Retaret Well-Known Member

о, я свій маленький "приріст" десь тільки з 21-го побачила. Важусь не щодня, але якось побачила +300грам, за тиждень десь знову так. Але я важуся після сну, ще в білизні, щоб максимально правильно слідкувати за тим.
    А так до того теж йшло в мінус постійно, потім зупинилося і не рухалося , і от аж пару тижнів тому побачила рух.
    Теж тим переймалася, але коли в 18 тиж. була на узд то трохи заспокоїлася, бо по параметрах і вазі мені сказали, що все відповідає строку. То мені вже було не страшно , що я в мінусі, головне, що манюня собі гамає достатньо.

17. iriwa

iriwa Особлива мама

в 22 тижні +5,5 кг.. Цікаво як буде далі, бо такий жор напав що людоньки! Вночі встаю в туалет, а повертаюсь в спальню через кухню..

18. preciosa

А я принаймні не втрачаю Маю 46.8. Того тижня побачила приблизно 300 грам приросту:) І апетит нормальний.

19. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Стоїть моя вага на місці - а пузо вже добряче виросло
    Відчуваю, що вже іноді кочуся по вулиці, а не йду :girl_haha:
    Вага домашня показує все ті ж цифри, що і до вагітності :girl_wink:

20. iriwa

iriwa Особлива мама

може глючить? бо в 2 триместрі вага вже малаби набиратися хоч по трішки