Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

Не сумніваюсь,бачила фото і так дуже гарно:girl_claping:, хоча досконалості не має меж. Теж скоро поповню ряди худнучих мамочок, бо таких товстих целюлітних ніжечок...якщо точніше ножищ:girl_impossible: іще не мала, але терпіння і труд все перетруть:girl_yes:

2. Megan

Megan Well-Known Member

Як плануєте боротись з целюлітом?

Я вже писала, що після других пологів прийти в форму важче. Але я це зробила. Зараз маю вагу меншу, ніж до 2 вагітності, але ота шкіра то жах... Ну і целюліт - то напевне найбільший ворог жіночоі фігури. Як з тим боротись?

3. TinkaMalvinka

Я коли худну то він майже щезає, до 22 тижні мала токсікоз то таких "нецелюлітних ніг "давно не мала у 18 р. напевно, басейн, душ-шарко, домашні обгортуваня, гуляння з дитиною багато і довго ну і дієта , скоріше навіть здорове харчування ,бо щось мене на солоде цілу вагітність тягнуло і на мучне, яке я до вагітності не переносила.

4. La esposa

La esposa Moderator

то точно! вага пішла, сантиметри зменшились, а тіло якесь таке м'яке і рихле, і нічого не помагає((( хіба що ноги підкачала, присідаючи з маленькою писклявою гантелькою))
    але закритий купальник з надр шафи відкопала((

5. Megan

Megan Well-Known Member

Та ну, я комплексую звичайно, але не настільки. Як на мене, то закритий купальник то вже задуже. Ще якби на пляжі самі ідеальні ходили, а то деколи такі мАделі появляються, що я прям росту в своіх очах)))

6. La esposa

La esposa Moderator

7. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Re: Тимчасово +15, або вагітність і вага

)))) насмішили)) нє, ну досконалості меж нема, але те, що я бачила на фотках то аж ніяк в закритий купальник не пасує пхати)

Мо то купити собі зимовий купальник для зимової д*пи :girl_crazy:

8. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Ой, і мені.
    І не можу зараз ніяк від солодкого і мучного відмовитись, бо компенсовую собі недоспані ночі і погані новини. Отак станом після 5 місяців ще мені 7 кг до довагітної ваги.

9. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Після перших двох вагітностей шкіра підтягалася швиденько. Третій раз - вже десь рік знадобився. Цього разу очікую так само. А щодо ваги - дуже тішуся, що вона йде вниз))) Стартувала з 56 кг, йшла в пологовий з 71 кг, після пологового - 66 кг, зараз - 58 кг (зріст 173 см). Правильне харчування, ГВ і побут із швидкістю електровіника роблять свою справу))) Крім того, т.я. годую завжди лежачи, ще роблю деякі вправи для ніг, бо їмо ми доооовго)))До комфортної мені ваги 53-54 кг лишилося небегацько. Але оті останні кг найважче мені сходять. Шкіра дрябленька, але живіт плаский (дякую носінню післяпологового бандажа).
    І ще, дівчата, дуже помічна річ при післяпологовому целюліті - вакуумний масажер. Я з ним позбавлялась від апельсинової кірочки буквально за 2-3 місяці і шкіра ставала шикарною. Але зараз маю добрячий варикоз і доведеться боротись іншими методами.

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я не можу відмовитися, тому не відмовляюся, а стараюся їсти до 12, чи хоч до обіду.
    Мені після 2 вагітності легше йде вернути форму, думаю тому що перед вагітністю була в хорошій формі. І стараюся не запустити, бо перший раз запустила і довго боролася потім

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я повернулась до довагітної ваги, але не до вагітної фігури. Стартувала я з вагою 50 кг, перед самими пологами важила майже 60. Йшла з пологового з вагою 49, ну але то результат зневоднення та КР.
    А от фігура схожа на павучка - є живіт, бюст і тоненькі ручки-ніжки. Мязів в звичних місцях немає зовсім і нічим займатись неможна мін 1,5 міс, вагітною займалась йогою майже до останнього, а спина так цього потребує.

12. TinkaMalvinka

Цей час швидко сплине, головне бажання, а що довагітна вага зразу після пологів -супер!!!У мене , нажаль думаю пару кг залишиться після пологів:girl_sad:, зато буде стимул стати стрункішою і гарнішою чим до вагітності:d23:

13. domino

domino Well-Known Member

ну ти крута!!! завідую:girl_in_dreams:
    А в мене ще 10 кг є, але нічого не роблю щоб їх зганяти, бо їм все, щоб тільки було молочко! так мені акушерка сказала, бо в перші дні ніц не їла, тай молока моло було. Але бачу, що живіт вже плаский, і по пару грам якось само худнеться+3-4 год кожен день в парку намотую круги)

14. Latane

Latane Well-Known Member

До 32 тижня набрала 8 кг, а ось на 33-34 тижнях за останні тільки 10 днів набрала 2 кг... шок!!!

15. arina

arina Active Member

ого! дівчатка, та ви обоє круті))
    я починала з 50кг, народжувати йшла майже 65, зараз маю 55кг. і до плаского живота мені ще ой як далеко... неможливо ні маєчку гарну вдіти ні платтячко((
    Дівчатка, а коли можна починати носити бандаж, щоб живіт втягувався? Бо чекати, поки само собою втягнеться - то літо закінчиться:girl_in_dreams:

16. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Мені лікар рекомендував ще в пологовому починати носити. Вдягати зранку лежачи і тоді вже вставати. Знімати так само в лежачому положенні. Після останніх пологів я носила бандаж десь тижні три. Останні та перші дні - по декілька годин, не цілий день.

17. tasha

tasha New Member

31 тиждень, +11 жеру як корова, але не травичку, а багато ягід, фруктів і солодкого. Поправляюсь дуже стрімко, але зараз маю і сильні набряки на ногах.

18. TinkaMalvinka

Перше, що запакувала у кульок в пологовий це післяпологовий бандаж.У мене мама зразу після пологів одівала і я так планую робити, бо потім кажуть, що то вже як мертвому припарка.

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мені також - живіт в два рази більший за попу. От що у мене точно пласке - так це попа:girl_in_dreams:

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене зараз десь -10 кг, ще залишилося пару кілограм. Єдина проблемна зона - то живіт, чекаю, поки втягнеться)) Ну і на свої ноги худенькі не можу надивитися, бо останній місяць вагітності вони набрякали, то я вже забула, як вони виглядають в нормальному стані))