Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Carters

Carters New Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

В мене після перших пологів залишився страшний живіт і надовго хоча я ніколи не була схильна до повноти, перший раз набрала +25 кг, стартувала з 56 кг, скинула до 65кг, вдруге набрала 14 кг але повернулась вже до 60 кг, зараз вагітна втретє на 32 тиж то вже набрала 13 кг хоча так з вигляду не скажеш:girl_curtsey: Бачу що цього разу розтяжки будуть на животі страшні:girl_sad: Але взагалі ше після перших пологів навіть зал не допомагав мені позбутись живота. Один лікар сказав що у мене розтягнуті черевні мязи. Страшно уявити що буде цього разу. Але я ще після перших пологів казала що як буду мати вже трьох то зроблю собі операцію на гарний животик:girl_curtsey:

2. LadyEva

LadyEva Member

3. Amilada

Amilada Well-Known Member

То не "вже", а "лише". Все буде добре! Я до того часу мала +5, і переймалась, що замало.

4. LadyEva

LadyEva Member

Дякую за підтримку. Дуже сподіваюсь не набрати біьше 10 кг.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Моя довагітна вага 60 кг. Перед пологами важила 78 (тобто +18 кг) - дуже поправилася попа і бедра. Шкодую що не важилася одразу після пологового - нормально вдалося зважитися лише коли малому було 6 міс і я дуже здивувалася, бо очікувала побачити меншу цифру.:blush: До того я тільки мірялася сантиметром - тепер маю такий обхват бедер як в 9 класі

А от вага 58 кг, як таке можливо – об'єми явно менші за довагітні, а вага практично така ж - для мене загадка :confused:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Може ваги брешуть? Інакші спробуйте для контролю.
    В мене зараз 57. Мені не комфортно, плюс нема бажання оновлювати гардероб а в довагітний не влажу. Мені добре при 52. А от чоловік ходить і хухає, щоб більше не худла. Боїться що висохну як з першою дитиною. Тоді я до 44 скинула і поправитись два роки не вдавалось.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а чого дивуватися...більше фізичного навантаження(носите дитину/візок і т.д.)-накачали м"язи,а жирок "сплас",відповідно об"єми зменшились...це те саме,що,наприклад,у мене відбувається у перші тижні ,коли починаю в тренажерку ходити-вага навіть може збільшитись,а об"єми зменшуються...згодом і вага "піде"..

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

я одразу 3 кг набрала..

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Раз тут така тема про животи, то поділіться досвідом, коли то можна починати прес якийсь качати. Дратує мене отой неформенний пуз.

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

мені дозволили місяць після пологів. (дивіться, щоб виділення припинились вже на той час)

10. domino

domino Well-Known Member

для статистики - +14 на сьогодні феее боки вилізли тепер страшні

11. tasha

tasha New Member

21 тиждень, а вже +4,5 кг, що ж то далі буде.

12. Carters

Carters New Member

Хіба це багато?

13. Virna

Virna Well-Known Member

а я стартувала з 60, а сьогодні, 27 тиждень, в жк наважили - 69,700. завал. так багато:girl_cray:. але головне не їм багато, та й не бачу на собі аж стільки кілограм.

14. domino

domino Well-Known Member

я шось тоже не пойму іронії... у вас же двійня, то шо ви набрали, то взагалі смішна цифра

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

:girl_crazy:може то вас заспокоїть,я мала +12 на вашому терміні :girl_blush2:

15. Ольоля

Ольоля Мамуся Дарусі)

М-дя...і в мене уже 10кг..:girl_blush2:.і мені страшно. А лікар каже менше істи....хоч сама то все знаю. Велика надія на весну-літо, Салатики,свіжі овочі - фрукти, так вже тоі травички хочеться

16. Virna

Virna Well-Known Member

не заспокоює:girl_crazy:
    а зараз як, далі вага так набігає? чи трохи менше?

17. Latane

Latane Well-Known Member

в другій половині вагітності вага ніби навпаки інтенсивніше набирається...

18. domino

domino Well-Known Member

ггг зараз на 2 кг більше
    вуха-боки повилазили))) але я все ще до фотографії гожусь:girl_crazy:

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

а в мене здається ні! Я коли завагітніла, то в мене індекс маси тіла був нижчий, тому організм набирав швидко, ну і відпоавдно я їла, бо була голодна. Зараз такого голоду нема, їм салатики постійно, і фруктів багато! Думаю від них поправляюся, бо ж в 11 вечора зїм, чоловік то носить і каже : "для вас":girl_in_love: ну як не їсти)

19. arina

arina Active Member

майже то саме))) лишень стартувала 50кг, а зараз 59,500.. я вже боюсь на ту вагу ставати))) (хоча за останні два тижні тільки 1кг прибавився)

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А в мене є десь +9 кг, але відчуваю себе такою величезною, в першу вагітність вже така родити йшла, а тепер ще ходити більше місяця, ще й ноги почали набрякати, у взуття не влажуся. Короче, вийшла в мене якась жилетка((