Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

в мене бедра ширші стали, груди теж побільшали, а от решту катастрофічно зменшилося
    навіть мозги, останім часом така забембана

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Людоньки, вчора в куми зважилась...+10.:girl_in_dreams:
    То все ті свята. Вони щей шлунок розтягнули що їсти постійно хочеться, і коли поїсиш - всерівно відуття голоду є.

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

і в нас +10, а ще трохи ходити

4. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я недавно хвалилася, що вже маю -10 кг, а далі вага зупинилася, не знаю як ще тих 10 кг скинути, бо їсти хочу постійно.

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в мене така ж біда :sad:
    -8кг і все, а ще б 10кг скинути, бо то "рятівне коло" там, де колись була талія мене турбує... все, мабуть починаю себе трохи обмежувати в їжі...

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені б також ще би 5 кг зайвих скинути...трошки почала спортом займатись, то маю надію що допоможе.

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Дівчата, ви ж то цілих 9 місяців набирали, дайте собі (організму) трохи ще часу. В мене теж спочатку різко зійшло половина і заштопорилось на пару місяців, а потім помаленьку-помаленьку і решта зійшла. І до речі, якраз десь коли доні було десь 8-9 місяці повернулась до довагітної ваги.

8. Зіра

Зіра Well-Known Member

ой то свята правда.... щоби с не робила а в голові одне щоб то зїсти...
    в нас +9

9. Anty

Anty Well-Known Member

я за вагітність набрала десь 14 кг. зараз малюку майже 9 міс. і я знову важу 48,5кг. і то зараз думаю, що зашвидко схудла. важливо як жінка виглядає, а не ск. важить. як себе почуває і чи подобається сама собі.

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

ой дівчата, схожа проблема )
    в мене теж в 2-3 місяці було вже близько до моєї звичної ваги, треба було ще 2-3 кг скинути.
    але з моїм апетитом вага зупинилася і з часом, ось як після свят, навіть, збільшилася, зараз маю 5 зайвих кг... і то мене не радує, і що гірше, не стимулює наразі до активних дій, а вартувало би :girl_cool: з донечкою 3 роки тому я вже була красуня ))))

все прийде в норму, бедра так і будуть мабуть трохи ширші, а груди, коли внормується лактація, стануть теж менші, але й не такі вже, як до того всього )

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

На 30 тижні маю +9 кг. У минулу вагітність на 34 мала вже +12, чекаю і їм :girl_crazy:, а там буду порівнювати.

12. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Минулого разу йшла родити з 72кг, зараз вже маю 74, страшно шось так....Я так боюся одягу з багатьма іксами:sad:(

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я цього разу за вагітність набрала +13, до довагітної ваги повернулась, коли малому ще не було 3-ох місяців і надалі скидую. Вже й не важусь, просто бачу, що штані злітають)))
    Після перших пологів довше сходила вага, Та й набрала я тоді цілих 28 кіля... Ага...:girl_blush2: )

14. jMoondance

jMoondance Member

А я за вагітність набрала, аж 21 кг, думала буде тяжко скидати. На сьогодні синула вже 15, лишилось 6, думаю впораюсь, адже їм точно менше ніж під час вагітності ( в другій половині вагітності, так їсти хотілось, і нічого з тим не поробиш), та ще зараз багато ходжу кожного дня по 2-4 год. Я десь читала, що вага набирається 9 місяців і приблизно доти б мала скинутись.

15. hitrynja

hitrynja New Member

і я відчитаюсь))) довагітна вага 49, в пологовий йшла - 61, з пологового - 47)))))так що всі мене відгодувати пробують, але ж на ГВ не дуже то й від'їсиш щось)))) так що - тьху-тьху...мрію тільки про можливість на тренування ходити - бо шкіру треба пружною зробити...а так і розтяжки мене обминули і живіт ніби й не народжувала - тільки пупок став більший, ніж був раніше. так що не хвилюйтесь, дівчатка - все буде ок!!!

16. Fleshka

Ну всьо. +12. Пішла я на випередження графіку.
    Йой.

17. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В мене +14,( 35 тиж), я тішусь що так мало, бо минулих +30 мала. І коли дівчата пишуть, ой набрала 10-15 кг, аяяй що буде, наівно дивуюсь, бо це зовсім не багато.

18. Fleshka

Я минулого разу з +14 вже йшла в пологовий. Тому так і йойкаю.
    Тай якщо орієнтуватись по відчуттях, то зараз та вага мені значно важче носиться ніж минулого разу вже навіть на останніх тижнях.
    Трошки бентежить, як за 10 тижнів буду пересуватись.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я як сказала на форумівці скільки вже набрала, всі аж очі відкрили) отже зараз +21,5 :girl_cool:

20. Fleshka

Хотіла б і я при +22 так як ти виглядати)))