Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

ой дівчата, згадую себе :) як я важилась в останні тижні))) не переживайте ви так, все скинеться само собою.
    хоча теж мені було важко уявити собі це, коли вагітна була. не розумію, коли кажуть, що ой вагітність так портить фігуру, головне не запускати і все буде як до пологів і навіть краще!

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

і я почала задумуватися, як то я буду скидати ті лишні кг, бо з малою то таки потребувало багато зусиль, і вправи робила, і харчування правильне, і то важко скидалося...

3. katysik

katysik Well-Known Member

у всіх проблема як би то схуднути після народження карапуза,а у мене навпаки- як би то поправитись :shy: Одна шкіра і кості. 13 кілограм, набраних під час вагітності, зійшли без проблем, ще й забрали моїх 6 довагітних, при рості 1,69 вага 48 кг, як вам таке?! :girl_haha:

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені нормально
    бо в мене так було і ріст і вага, але не так швидко, тобто не через 3 місяці до 48 повернулась,
    а потім пару кг додалось і мої нормальні 53 кг тримались до наступної вагітності:)
    а за першу вагітність набрала на 5 кг більше ніж ви, було +18:)

5. Heureuse

Heureuse вірю...

ох, не сипте сіль на рану... мені зараз вага, що з четвірки починається може хіба тільки снитись :girl_in_dreams:
    та й для мене завжди неможливість поправитись якось взагалі не виглядала проблемою, навпаки круто, може тому, що ніколи не мала такого щастя і просто не знаю як то :girl_haha:

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

В мене постійно вага 50 кг, при зрості 167, і нормально, і не шкіра і кості. Так шо вам може просто не привично себе бачити такою, але якшо дуже різко злітає вага, то теж не добре.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мої всі кажуть що зараз в мене вже такий живіт, з яким йшла родити старшеньку :confused: - ну так, живіт в мене був зовсім невеликий, малявка народилась 3100.
    і хоча я так не думаю, але зерно сумніву в мені посіяли(та й посиденьки, які бачили мене, підтвердять що зовсім в мене невеликий живіт:girl_yes2:)
    ... і от тепер я намагаюсь хоч трошки обмежити себе в їжі, але це зовсім не виходить:girl_flirt:
    хоча в мене цього разу малявка випереджає норми на тиждень по розвитку, тому я думаю що просто швидше народжу, ну принаймі хотілось би...

а вага на даний момент приблизно +4 кг від довагітної.

8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Класно! В нас вже + 6! І то лікар говорить , що з моєю довагітною вагою, я не добираю 2 кг постійно

9. Keeri

Keeri New Member

А я важила до 1 вагітності 50кг. набра 22кг (но чесно признаюсь я не їла а жерла:girl_blush2: чоловік казав та ти б напевно спала з тим холодильником.) але нічого родила і помаленько, ну десь до пів року,скинула все зайве. перед 2 вагітністю важила 52кг зараз на 17тижні і набрала лиш 2кг. чомусь відчуваю, що такої ваги як була з першим не буде і близько.

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я до 20 тижня не набрала взагалі нічого, і що з того, до 29 надолужила всі 9 кг. Теж думала, що 17 не наберу, а тепер думаю як би то не перебрати.

11. Keeri

Keeri New Member

може і зі мною таке буде. але от апетиту такого як при першій вагітності був нема і близько.

12. katysik

katysik Well-Known Member

Та ми просто на ГВ, от я і худюща (як мій тато каже одні ЗУБИ) )))
    Я завжди важила 52-54 максимум при 1,69, навіть мала як на мене животик маленький, вушка на боках :girl_haha:, попа як не як була... А тепер...! Штани, в які ледве влазила, як зі старшої сестри, все висить, сподіваюсь з часом вага внормується і знов буду 'красіва' :girl_crazy:

13. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Коли то вже я зайду в цю темку відписатись, що вже красуня?
    Як через тиждень після пологів на мені висіло 2 вагітних кіля, так і висять, за 4 місяці нічого не змінилось.... ех
    Правда трохи змінився зовнішній вигляд живота в кращий бік, хоч це тішить
    Ще в мене питання до дівчат після КР - то у всіх такий вид збоку.... ну, ніби різкий перепад, там де шов? таке враження, що там резинкою перетисло... чи то мене так заштопали негарно? і чи то пройде?

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

В мене взагалі після КР таке враження що нічого назад вже так не буде. Якось як животик над швом окремо і після. І кг я теж не скидаю. Як скинула ті 10 і все. А ще ж 10 є.

15. Keeri

Keeri New Member

В мене теж КР. Живіт прийде в норму поступово, але для цього треба щось трішки і робити.:) я качала прес(дома чесно кажучи ефект не той),а от як почала ходити на пілатес і ноги і попа, і живіт підтянулись. Я родила в червні то на другий рік (звісно) фігура була супер, так що на озеро і на море купальники вдівала сміло. А шва взагалі не замітно.
    Дівчатка все буде супер! Не засмучуйтесь;) і ви прийдете у свою форму!

16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ну то ясно, що не саме))
    зовнішній вигляд живота покращав від бодіфлексу, але то якщо спереду дивитись (навіть така симпатична смужка з*явилась посередині, як колись була), а от вид збоку
    ну та нічого, працюємо далі:girl_wink:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

+14 кг на даний момент. загалом, абсолютна норма для моєї довагітної ваги. сподіваюсь, більше надбавки не буде, хіба би в патології сильно смачно годували :girl_haha:

18. Raven

Raven Мама малятка

+20 :girl_cray: мамма міа

19. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

я ще не за цим... на жаль.
    але вже краще, ніж я писала минулого разу.
    +14 за вагітність
    -4,5 чи 5 після пологів
    ще -2 кг десь за місяць після пологів
    і ще -4 кг на сьогодні
    ще трошки ) але то і ГВ і моє мацьопство вагою 6,5 кг :girl_haha:
    може до літа щось з того буде.
    переживала, що живіт буде висіти, а не так страшно вже, сьогодні навіть мене питалися, що я робила, що животика не видно - це тішить.

20. hitrynja

hitrynja New Member

стала на ваги сьогодні - 58.3 - не бачила я ще такої цифри в своєму житті, але, думається мені, що на моєму терміні +8.3 - гарно справляємось з малюком)))) правда ще місяць попереду, але всерівно...
    от єдине маю питання - ви брали післяпологовий бандаж, щоб животик швидше приходив в форму?