Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. бетменша

бетменша Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

ой, як класно, так мало, а у вас вже такий серйозний термін. А в мене на 20 тижні вже майже 5 кг, при тому, що набирати почала після 12 тижня (( Трохи багато, бо почитала гілку і зрозуміла, шо пік поправляння ше попереду

2. Gudz

Gudz New Member

Я з 55 кг зараз важу 67 кг,ну просто кочусь як колобок:girl_blush2:.Збільшилась попа,і величезне пузо попереду мене (103 см),а так ноги,руки все як було:girl_wink:

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

за 8-ий міс. +1кг
    разом 9,5 кг
    ...третій триместр недуже "прибутковий" на кг)))), а тепер ще й печія страшенна добавилася і неможливість їсти все що хочеться...цікаво яким буде 9-ий місяць:girl_smile:

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я дотепер набрада 7 кг(то по їх лікарняній чудо-вазі). маю зараз - 68кг. сподіваюсядо кінця вагітності не доберуся до 100кг, бо налягаю на солодке і здобне. щось я не вмію себе обмежувати :girl_blush2:

5. Brenda

Brenda Member

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В мене станом на 37 тиждень плюс 9кг.
    Останні тиждень-півтора не набираю нічого, хоч і їм як завжди. Сьогодні встала на вагу, а вага зменшилась(сьогодні + 8 тільки)))). Читала, що таке буває в останній місяць, що вага зупиняється, або й зменшується.
    Поправилась тільки в грудях і трохи ноги. Але ноги товстими в мене ніколи не були, тому не переживаю...Найгірше то целюліт, який повилазив на попі і ногах:girl_cray:
    Казала мені масажист, що то гормональне і після пологів щезне...подивимось(((

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ох, яка ти молодець! В мене станом на вчора +7,5 кг (то на вазі, якій я довіряю більше, ніж в поліклініці, бо на їхній майже +9), в абсолютних показниках - 58 кг. Целюліт на попі теж з"явився, але я до нього ставлюсь спокійно - в першу вагітність теж так з"явився, а потім сам по собі й зник.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

практично 5 місяців вагітності і 5 набраних кг :) на здоровя нам з лялею :)

10. Fistawka

Мої креми-гелі від ростяжок, нажаль такого ефекту не дали((
    Дівчата в карму пишуть, то в кого як:) Хтось бореться, а в когось сам щез безслідно. То кому як повезе))

11. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

І в мене. І розтяжки на грудях (але то відбулось ще до 10 тижня). ТТТ поки в інших місцях не потріщало, хоча нічим не мажусь (вірніше мажусь, але так нерегулярно, що то не рахується)
    Та я чогось вже за вагу і не переймаюсь, мені здається, якщо до цього часу багато не набрала, то вже багато і не наберу. Ну буде ще +2-3кг, що з того?
    Чоловік на днях каже: "Ти в мене взагалі худенька, бо дивлюсь часом - не жінка йде, а корабель пливе". Насмішив. (худенька - то 68,5):girl_wink:

12. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

А я цого разу набрала 7 кг. Іх таки в пологовому скинула, і за місяць ще два свої (є декілька зайвих). Але чую апетит повертається. :girl_nea:

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, хто переживає за вагу - є супергуманний калькулятор, порахуйте себе і заспокойтесь :)
    http://www.ma-ma.ru/ru/service/calc_ves.php

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене всеодно перебор:girl_crazy:.
    Я на такому рахую http://www.papaimama.ru/arts.php?art=calculator-vesa-pri-beremennosti
    І про мене. Росту як моя цьогорічна пасочка, шаленими темпами. 16 тижнів вже 5,5 кілограм.

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в мене за всю вагітність плюс 18, останній місяць а мож і півтори, позначка ваги стоїть на місці а живіт росте і росте)) дуже поправились ноги-бедра-попа... я в дитинстві-юності мала цю ж проблему ... мож тому

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я так і знала, що навіть "гуманний" розрахунок скаже мені стоп: треба менше їсти )))))
    маю на 1 кг більше... і то при оптимістичному погляді на вагу )))
    сьогодні вже затріщав на мені улюблений пенюарчик ))) хоча днів 3-4 тому ще влазила нормально )))
    правда їсти точно треба менше, точніше старатися не їсти вночі, а я це роблю часто.
    ще наберу 2 кг і скажу: з такою вагою я вже йшла родити при першій вагітності, а тут половина і я вже така собі пишна )
    правда тоді я скинула вагу досить швидко, а тепер сумніваюся, що так вдасться.

17. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Я також за другу вагітність набрала більше кг, ніж за першу, але тепер скидаю вагу набагато швидше. Пройшло трохи більше, ніж два місяці, після пологів, і в мене практично довагітна вага. Двоє малих діток - більше руху )))

18. Fistawka

Я хвалитись прийшла! За вагітність було набрано 10 кг. Всі з них залишила в пологовому і навіть більше, бо сьогодні 15 днів після пологів, а вага на кілограм менше, ніж до вагітності:)
    Розтяжки оминули, на грудях теж наразі немає:girl_claping:

19. Anty

Anty Well-Known Member

через тиждень після пологів важила 55 і зараз через більше, як 2 місяці після пологів так важу. довагітна вага 48,5 кг. але об'єм бедер, талії в см зменшився. роблю висновок, що втратила трохи жиру, а натомість наростила м'язи. хоч це радує. їм все. трохи займалася аеробікою. кожен день ходжу по 1-2год.

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

40, 2 тижні- вага 80-81) набрала рівно 20 при зрості 167..