Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

В мене 34 тижні і +8кг (довагітна була 48, зараз вже 56). На УЗД мене насварили, казали їсти менше, бо живіт дуже великий, та і дитинка вже має 2500кг, а нам ще місяць рости. Але за її словами відмовитись від сливок, винограду, картоплі... я не можу. Радила їсти огірки і яблука... трохи важко...

2. lulu

lulu Well-Known Member

ви мені поясніть, то значить виноград не бажаний чи як? я щось не вкурила

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Я сочатку схудла на 2 кіло, а зараз потрошку дійшла до своїх звичних 73. Хоча набирається вага в пузік, ноги і 5 точка далі худнуть, штани злітають.
    Минулої вагітності дико тягнуло на халву з батоном і молоком, то набрала в загальному 16 кг :girl_blush2:
    Добре, що зараз більше на мясце тягне, солодкого зовсім не хо.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я читала, що його краще їсти в першій половині дня в помірних кількостях і сам - оскільки його сполучення з іншими продуктами дає якусь там реакцію і більше тоді цукру/фруктози (???) засвоюється, якось так. Тому я їм його зранку , а за 2 годинки можна вже щось інше.

5. lulu

lulu Well-Known Member

висновок-все життя жінки, то є дієта. а те,що вагітній можна їсти, що заманеться-міф!
    жах, ніякої їдло-компенсації(

6. Supergirl

Supergirl Member

Я за час вагітності поправилася на 13 кг. В їжі, можна сказати, себе не обмежувала, хіба хліба їла менше і кави не пила.

7. Burberry

Burberry Well-Known Member

У мене зараз теж 34 тиждень і +9 кг
    В ЖК лікарка каже, що живіт невеликий, хоча візуально досить великий. А на УЗД в 32 тижні дитина важила 1,8 кг. Я їм, як і їла. Тільки зараз мене дуже тягне на солодке, чого не було за всю вагітність. А вага з 7 місяця почала різко набиратися, тобто
    по 2-3 кг, за це в ЖК теж сварять. До 6 місяця взагалі був +1чи+2. Цікаво, що буде в останній місяць, дехто каже, що дуже вага збільшується, в інших - навпаки.

8. mazurik

mazurik New Member

)) Да девченки ))) я с своих 47 уже 58, не могу сказать что ем много, сейчас в декрете так вообще с режима вышла. Очень пробило на сладкое, но живот не большой да и визуально не могу сказать что сильно поправилась )) сама не знаю где все те кг )) посмотрим что будет дальше:girl_bye:

9. Kohut

Kohut New Member

Зараз на 9 місяці. Вже ось-ось малюк з*явиться на світ:d25:
    Набрала 9 кг. Їм вівсянку кожного ранку, гречку, рибку...Замість солодкого - сухофрукти. Так сподобалось правильно харчуватись)))
    Гуляємо з чоловіком кожного вечора. Вже скаржиться,що замучила я його тими гульками:girl_wink:
    До вагітності важила 51, подивимось, як буде після. Щось з того приводу не дуже переживаю, головне, щоб дєть був здоровенький.
    А фіз-рою зайнятись можна завжди. Головне бажання:yes:

10. WildWind

WildWind Member

Лікар, в якої я на обліку, буквально одразу заборонила мені їсти солодке, мучне і виноград, бо я маленька, худенька, і потрібно щоб дитина була малої ваги. Я всю вагітність по суті на дієті. Хоча в то не вірила, але відмова від солодкого і мучного нікому не зашкодить, як на мене. І ось зараз 34 тиждень, і я пішла на УЗД до іншого лікаря, а не того, що посилала моя лікарка. Вага дитини 2600 (за словами лікаря все по терміну і цілком нормально), набрала я приблизно 7 кг, живіт маю величезний)), але води в нормі, вага дитини в нормі, і моя вага також в нормі.

11. roziava

roziava New Member

Я до вагітності важила 56 кг. На 9 місяці було 65 кг. В день виписки з пологового 55. А зараз 53:girl_yes2: Під час вагітності їла все що хотілося, хоча після 18.00 старалася тільки фрукти їсти. Дуже хвилювалась,щоб сильно не поправитись і якось вбереглася))

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

я за вагітність набрала +15 кг, у роддомі одразу залишила 6 кг, а за перший місяць все решта. Зараз годую дитину вже 4 міс. і потрошки почала втрачати свою вагу ще до родів. Так що зробила для себе висновок : годувати дитинку і все "лишнє" вона з'їсть))

13. kljysochka

kljysochka New Member

та йолки! чи то я така неформатна, чи то світ перевернувся:connie_pull-pigtail всі безперервно худнуть! вагітніють-худнуть, носять-худнуть, родять\кормлять- худнуть..!! а я !? в роддомі залишаю максимум 5 кг, решта, і ті не до кінця, зповзають з трудами за рік-півтора, при чому годувала до 2, 7р.! і де справедливість? за першу вагітність набрала коло 20 (дурна була, не пильнувала ніц), за другу 15кг, хоч вже всьо сікла, але останній місяць був січень, холод, слизько- сиділа в хаті, руху мало.. а тепер вже їм до 18-19.00, пильную шо, ходимо кожен день і ... + 3. вже..:sad::sad::sad: вся в розстройствах, шей нудить досі після кожної їди, особливо ввечері. словом, настрою нема..

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

І в мене так, два місяці годую і вже прям розстройство, бо до вагітності була дуже худою і мріяла трохи поправитися, тішилася, що з 21 набраного кг таки щось та й залишиться, а ніфіга, тепер важу ще менше, ніж до вагітності, скелет і кості:girl_cray: (добре хоч груди трохи прощупуються:girl_crazy:) Вже і не знаю, що то робити, що їсти, щоб ще більше вагу не втрачати...

Ви напевно занадто акцентуєтесь на тих кг, а за законами природи, все те, чого ми найбільше не хочемо і уникаємо всіма силами з нами таки стається...

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не всі :)

нічого подібного, або не з моїм щастям ))))
    Юлька годована до 3-х років, і в плані похудання особливо це мені нічим не допомогло.
    Зараз активно годуємось, і теж - дійшла до довагітної ваги і всьо.... а довагітна вже і так була з надлишком, і я мала такі сподівання що вага злітатиме... а фігушки !

16. Mammy

Mammy Well-Known Member

Не всі:connie_pull-pigtail Просто більше про це пишуть. А поправилась на 14 кг., після тродів скинула 7 кг., а решта 7 скидала більше року, хоч і інтенсивно годувала... Не на всіх розповсюджується це чудове правило, на жаль:girl_wink:

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

просто ті що не худнуть - про це значно менше говорять.
    В мене досі залишилось + 6 кг, і апетит такий, що про ніяке схуднення нараз говорити дуже рано.
    Але направду - чи це головне?
    Процес схуднення проходить значно приємніше і швидше якщо на ньому не зациклюватись...

19. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

це , напевно, залежить від організму.
    я похудала, рідна сестра ні, але взагалі через це не париться)))))

20. kljysochka

kljysochka New Member

ну мені вже легше,ггг
    я і не перечу - маю бубку, це точно. тра шось з тим робити, бо не люблю себе, а такий час зараз.. невідомо чи ше так буде, і цюпочці позитивні емоції потрібні, а я лиш ті складочки мнєцкаю:girl_emo: але я знаю чого так.. я по малому немогла на себе в дзеркало дивитись. така разюча була різниця! вагітніла не худюща, але і не заморочувалась - все подобалось. потім вагітність - ну живіт, то пойнятно, а решта зійде! ага.. вродила. до дзеркала - мала б на мене дивитись та, шо до вагітності, а тут - цьотка на всі 80 кг! думала здурію, то так було незвично і ужасно! і з того часу почалась війна з кг, дієти.. було важко, тому то так закарбувалось..тра якусь психокорекцію:girl_flirt: