Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага це за 16 днів??? о, і я так хочу, а то так важко носити свої + 10 кг...
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Станом на сьогодні ще мінус 5 кг. Всього мінус 12. Але от така вага вже 2 тижні твердо тримається. Сподіваюсь, що невдоізі ще троха зійде.
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага які ж ви молодці дівчата! а ось дивлюся на себе і розумію, що мені таке не світить довго мені ще бегемотиком ходити(((((((((((( раніше читала цьомцьомку і думала, ось в мене так як в неї буде, це я спочатку набрала, а далі ріст ваги припиниться, але "не тут то было"(((((((((((( вага росте, при абсолютно нормальному харчуванні, схильна я до набору ваги, в маму напевне(((((( знаю що потім скину, але мені вже зараз важко ходити ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- я за 4 с половиною стільки ж набрала, та й ріст у мене менший((((((((
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага НІЧОГО СОБІ!!!! ---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ---------- ну ви, дівки, і даєте! Як це - стільки багато за пологи скидати? В мене за сам процес народження Сергійчика зійшло кг 7 від сили. Ну і за весь час після пологів - ще 2-2,5. Хватіт, Юльцю, білим хлібом з маслом запихатись, от у чому справа, напевно... зате живота в мене нема ну просто нема і все. Ясно, що на його місці все ще таке досить мякеньке, і над талією треба працювати. Але виписувалась з ПБ у довагітних класичних штанах
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага я за вагітність набрала 10,5 кг. дуже обережно харчувалась, бо теж приблизно в 18-20 тижнів при нормальному харчуванні почала різко набирати вагу. тому свідомо стала контролювати, скільки і що їм. лікарка з жк не могла натішитись, що в мене вага, як книжка пише . з пологового приїхала з -4 кг (доцька народилась 3 кг), до 3 місяців ще -2 кг, а ті 4,5 кг, що залишились таак важко зі мною розлучались, кожних 100 гр треба було заслужити. тепер повернулась в форму, при тому, що без солодкого не уявляю свого життя (то певно мій основний раціон ), але 1 кг коливається туди-сюди небезпечно, щоб не розслаблялась .
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага cjomcjomka, А хто буде враховувати набір ваги під час вагітності, га? набрати за всю вагітність 6,5 і хотіти скинути 10 - то трохи нереально
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Втрата ваги після пологів сильно залежить від того що було набрано. Так доприкладу якщо жінка страждала набряками то втрата ваги може бути більш суттєвою, бо нирки розвантажуються і вода сходить в перші ж дні після пологів. Якщо ж основна вага була набрана в жировій тканині, то тут швидкого похудання не варто чекати. Після пологів втрата буде до 5 кг.. і це не поганий варіант адже дуже швидке схуднення це зле для шкіри. Вона повільніше відновлюється і не радує око..
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага то за першу 6,5 за цю 5,5 та просто цікаво ж... дитина+води+всьо такоє... Софочка скинула 10 при тому, що маля 3 кг. Я скинула десь 7, при тому, що дрібося 4.200..
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага як можнаа за вагітність набрати 5,5 кг.....уму непостежимо.......буду другу вагітність так старатись))))) у Софочки були сильні набряки,і основна маса то була вода.....чоловік як побачив на 3 день то сказав шо мене не впізнав,ніби частину відрізали..... а от малеча,,,всі на узд казали буде козак ,як мінімум 3,8 ага,не тут то било))))))а ми мацьоппенький козак))))))
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Я боюся собі навіть уявити скільки кг я наберу за всю вагітність, якщо тільки за 1 триместр і це при постійному токсикозі вже +4,5 Починаю думати про включення спортивних нагрузок, щоб хоч якось вплинути на цей небажаний процес стрімкого поправляння. І це при тому, що солодкого, мучного і молока не їм взагалі.
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага 100 %, я теж останні місяці вагітності набрякла так, що капець, в основному ноги, а після з пологового вийшла -11 з 16 набраних (малий 4 кг).
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага сама в шоці Притому останній кг наїла вже на допологовому - шоколадками, зефіром і цукерками, які приносив мені мій добрий чоловік. А до того упше +4.5 було. але дійсно, може, тому, що набряків я не мала. Зате після КР... чи то була реакція на новокаїн, чи крапельниці в обидві руки в конських дозах - але бідні мої ніжки спухли так, що я їх ховала весь час під ковдру (а то ще б вчепились до того набряку і не виписали вчасно). а ще в мене страшенно болів шлунок - і Данков сказав, що то через те, що в животі майже не було жиру. І коли дитина залишила свою хатинку, то всі мої органи "попадали" на свої місця не поступово, а різко... отаке. Краще б в дупі жиру не було
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага тут варто обережно і обов"язково консультація лікаря цей процес називається вагітність) Він чудовий і тимчасовий
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага За час вагітності набрала 10 кг, після пологів зійшло 7кг. Потім протягом двох-трьох тижнів зійшли решта 3 кг. Зараз вже мінус 1 кг довагітної ваги. Ще попрацювати над животиком і буде супер
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага я всього набрала 21 кг, при тому, що так гарно все йшло, і за останній місяць + 10 кг, Йшла родити з 73 кг, з пологового приїхала десь 65, ну і вже за півроку я важила знову своїх 51-52 кг.
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Я на 33 тижні і в мене додалось 9 кг, на УЗД сказали ща вага дитинки 1770гр, і це є нормально
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Під час вагітності набрала трохи більше 17 кг, але якось по собі не дуже було замітно, думала живіт дає лишні сантиметри і вагу, народжу то скину, ага я плавненько з 36 розміру стала 40-42. Але малий за рік своїм неспанням, коліками, так дав жару, що потім важила навіть трохи менше як до родів. А от з розтяжками то печаль, під час вагітності на животі іх не було, мазала всіма кремами, оливковою олією і за два тижні до родів, дитинка так скакала і бігала, що розтяжки у мене стали товщиною з палець і то кожен день їх з"являлось все більше і більше і креми не помогли і після родів вони не зникли (хоч у моєї знайомої вони стали ледь-ледь помітні). Після пологів я була схожа на маму кенгуру, чоловік побачив то шуганувся думав так і залишиться.
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага Я десь читала, що після пологів на 2-3 день добре мазатися підтягуючим кремом і живіт перевязувати (не сильно) еластичним бинтом, що тоді живіт скоріше в норму приходить. Хотіла спитати може хто знає чим це може бути шкідливо, бо чула і протилежне, що не можна взагалі стискати живіт.. але ж еластичну білизну використовують?! Після перших пологів живіт дуже повільно сходив, після других швидко, але шкіра.. дуууже довго ставала на місце
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага в мене зараз 37 тиждень і +14, то лікар, з яким домовлялася за роди так мене вичитав)))пів години розказував, що норма це максимум 10-12 кг за всю вагітність...мовляв про шо я думала? розказував страшні випадки з дітьми... невже 14 кг--це вже катастрофа?
Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага нічого подібного.. в них "норми" тепер занижені.. дехто з лікарів говорять про "норму" в +6-8 кг.. Нормальний набір має бути в межах 13-15, при чому дуже залежить що набираєте, якщо набряки і така вага, то можуть звернути увагу, а якщо набряків немає і ви стільки набрали, то ніц страшного - організм запас робить особливо якщо перша вагітність і тіло ще немає досвіду - воно просто себе страхує.