Тимчасово +15, або вагітність і вага

Discussion in 'Пузата хата' started by Ірена, Aug 28, 2009.

1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

Почала переживати за вагу з самого початку. Не переїдаючи, до свят все було просто "як книжка пише", а потім... сама злякалась - за 2 тижні +3 кг. А зараз вже +11 від початку вагітності. Приходиться думати перед тим як їсти. Для мене це вперше. До того часу поправитись було важко (+1кг за 1-2 роки!), а тепер важко не поправлятись надміру :)

2. lydmilarubak

lydmilarubak New Member

ну я також ходжу як слон +13кг.у мене 32 тижні.дитина сказали на узд приблизно має вагу 2200-2500кг. а комусь казали ще вагу плоду.

3. Iwka

Iwka Well-Known Member

на 22 тижні вага 550 гр приблизно)
    але для чого вага малятка - це все настілько приблизно...

4. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

У мене на 33 тижні м алятко за словами УЗД-та моло 2 кг.

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я 4 кг набрала. Всьо пішло в груди і живіт. :girl_smile:

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я за вагітність набрала 9кг, після пологів зійшло 8кг, стала такою як до вагітності, тіло худе, лише груди як баняки.

7. allja

allja Well-Known Member

А в мене знов -1кг, вже починаю потроху переживати:girl_sad:
    За 10 тижнів -5кг і багато хто каже (не знають за вагітність), що щось дуже похудала....на наступний тиждень піду до лікарки, то запитаю.

8. innamorata

innamorata Well-Known Member

А я вчора вирішила більше не важитися. Ще плюс кілограмчик.... Мимоволі стає сумно, але ж я розумію що то для малечі, тому не буду розстроюватися і не буду більше важитися :)

9. Iwka

Iwka Well-Known Member

розтроюватись - то точно останнє діло що тре робити!!!
    Але моніторити вагу час від часу також тре...
    Бо надмірний набір ваги може бути і сигналом що щось не так...
    В мене то вже прям як ритуал - кожного ранку до сніданку)

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

Так то воно так. Але я помітила в себе тенденцію мало не щотижня набирати кілограм. При тому я ходжу на гімнастику, зовсім не їм солодкого та і взагалі не скажу що їм набагато більше ніж до вагітності. Якщо так буде продовжуватися, то почну себе обмежувати, а для мацьопки того точно не треба. На наступний тиждень планую піти до лікарки, от заодно і поспілкуюся з нею на ту тему.

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

тоді мо вартує проконсультуватись
    Але накручувати себе і обмежувати - ніяк! Бо інакше прийде зла Івка, і розкаже шо до чого :girl_devil: :girl_crazy:

12. Мія

Мія Well-Known Member

Після 6 не їжте, і молоко не пийте - це все що зможете зробити. Перша вагітність як правило це завжди значний набір ваги. В мене було +20 при тому, що я слідкувала за тим що їм і коли.. а після пологів ще добавилося.. А от вдруге було тільки +13 і потім дуже швидко вага зійшла (спорт теж був звичайно) .. У більшості знайомих було так само.

13. Asal

Asal New Member

в мене те саме, вага ніби від води набирається ((((( їм мало, чоловік інколи питає "ти точно не голодна?" "ти тим наїлась?"
    після 6 не їм, можу яблучко або мандаринку, правда п"ю багато.........

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не думаю, що то правда.
    Але є ж такі періоди підчас вагітності, коли вага набирається швидше... може, у Вас просто такий період? Не розстроюйтесь, innamorata, Ви кажете - по 1 кг на тиждень... а я всю вагу в першу вагітність набрала за 3 тижні Великодніх свят. А потім тільки 1 кг додала за третій триместр. Так що думаю, у Вас все гаразд. Щоб заспокоїти себе, поговоріть з хорошим лікарем. Все буде чудово!
    Ну і, ще раз нагадаю, набір ваги і "велика дитина" мало чим між собою повязані. Так що обмежувати себе, щоб "не розгодувати" - то теж не діло.

15. newlife

newlife New Member

Поділюсь досвідом - вже писала, що за 2 тижні Різдвяних свят набрала 3 кг. Тому довелось переглянути раціон. Так як від 30 тижня хочеться більше їсти, то заходила на кухню в "харчові перерви" (поміж сніданком-обідом, обідом-вечерею), і завжди знаходила хось смачненьке. Але після тих +3 кг, зменшила к-сть "нейтральної" їжі (картопля, хліб, макарони), насичувалась за рахунок салатів та м'яса, а в "харчові перерви" старалась їсти тільки фрукти + моркву. Такі обмеження тільки на користь мені і малятку. :girl_dance:

Результат +600 грам за 3 тижні!!! :girl_in_love: Для мене це ВЕЛЕТЕНСЬКА різниця (впорівннянні з попередним набором ваги).

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

Моя мама ходить і жаліється, що майже нічого не їсть, тільки компот п"є і поправилась. І тут на днях згадала, що після народження мого брата вона сиділа на голодній дієті, лише пила мінералку і не скинула ні грама. Той процес відбувався під наглядом лікаря і він тоді сказав, що в це в неї особливість організму така і змінив дієту. Може і у вас такий організм, від води поправляється?:girl_cool:
    А я так тішилась, що за 7 міс вагітності набрала лише 5-6 кг, тобто при рості 172 і початковій вазі 60 кг, я донедавна важила 65кг. А от вчора зважилась і виявилось, що за три тижні 4 кг набрала:girl_cray:. І то всьо морози, сидіння вдома і бажання чого небудь пожувати.:girl_sad:

17. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Дівчатка підскажіть, будь-ласка, як чай з малинового лисття пити, скільки разів на тиждень? Мені сьогодні принесли і от думаю як ж це мені до нього приступити :)

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

за пологи і три дні півсля них зійшло рівно 10 кг :) ще б так само - і баба ягадка апять :)

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

а то буде, як Сашкові буде 3 місяці або піврочку. не довше:girl_wink:

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

після пологів зійшло 10 кг,згодом ще 4 ...заллишилось скинути 2 кг і животик - і я ягодкою теж стану))))