Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

За 2 тижні від попереднього відвідування ЖК поправилася майже на 3 кг.!:girl_crazy:Ну правда сьогодні тепліше одягнута була, ніж минулого разу, то може пів кілограма можна відкинути, але все одно багатенько. Ну хоча, якщо врахувати, що зараз моя вага в 51.2 кг. нормальною рахується, як і для невагітних, то не буду переживати) Я ж раніше писала, що тішуся набору ваги:) Але якщо так далі піде, то напевно тішитися буду менше)

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене також на мій зріст вага, яка є нормою для невагітних.
    Але мені дуже тяжко, ледь себе несу, бо сама цифра прибавки велика
    я не "тішусь" і не "не тішусь"
    пливу за течією.

3. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

17 тиждень +2 кг
    А по відчуттях то цілих 10 кг набрала.... якось так дивно, що ти хіба в "плюсі", і всі раніше широкі речі стають тобі в обтяжку... якоюсь шиночкою себе відчуваю))))):girl_haha:

4. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я практично зразу купила собі дві пари вагітних легінсів і пару звичайних безрозмірних утеплених. І так в них ходжу, решту довагітних речей ще з переїзду не розпакувала. І тому практично не відчуваю по одягу росту ваги. Але коліна та спину так просто не обдуриш), вони відчувають все.

• Подобається Подобається x 1
  5. cjomcjomka

32 тижні +13

• Подобається Подобається x 2
  6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

12 тижнів і вже +3 кг! Це називається мінус спорт, мінус ГВ, плюс лінь і гарний апетит) Намагаюсь зараз скоректувати харчування, бо такими темпами буде більше ніж +15

7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В мене в цю вагітність теж одразу стартанув набір, на 9 т здається +2 кг вже було. І без мінус спорт, і без мінус гв, плюс подвоєна лінь і нормальний апетит. Теж переживала, але більше так не лізла вгору, треба зважитися зараз, але не більше +3 кг точно) І то з 13 т по 17-18 +2.5 кг так і застигли.

Останнє редагування: 9 Березень 2018
  8. Shamna

Shamna Мамуся

15 тижнів +1 кг. Під час токсикозу було -3 кг, вже 4 тижні вага на місці стоїть.
    Сподіваюся цієї вагітності на менший набір, попередньої набрала близько 15 кг

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Сьогодні гінеколог в жк наміряла мені +4кг від останнього відвідування! Та ясно, що це не інформативно! На домашній вазі +2кг. (Але по її словах в мене вага несправна!) Підозрюю , це випита вода плюс одяг! Минулого разу віднімала 2 кг на одяг, а сьогодні вже ні, бо весна. То нічого, що я хіба колготки зняла))).Я вже готова була роздягатися і іти голою важитися! Хвилин 15 ми сперечались скільки важить моє взуття! Потім я здалася і нехай пише там хоч +20кг, а я все одно знаю реальну вагу. Ну але це треба мене так нервувати??? Хай би ще спробувала коментувати той плюс)))
    Мало того, що кожен +1кг для мене то трагедія , то +4кг я не витримаю!
    Загалом за 26 тижнів + 9кг... Останні два тижні вже відчуваю кожен кг лишній... До вечора ноги в землю встрягають.

• Співчуваю Співчуваю x 2
  10. cjomcjomka

33 тижні, +13

11. Siania

Siania Love Life

Так часто читаю дику реакцію лікарів на ту вагу. То тільки мені попадались адекватні? Я завжди переживала, бо багато набирала, а лікарі мене заспокоювали, що то вода, що все скину :cofee:
    Знайомій лікар сказала, щоб перестала їсти солодке, бо в двері не влізе :suicide:

12. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  13. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

19 тиждень +2 кг. Чую почала активно набирати за 2 останні тижні, апетит добрячий появився, та ще й маля хоче тупо калорій (вівсянка лиш годинку тримає:girl_smile:). Побачимо як то буде далі)

14. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

25 тижнів (реально 27) і +9 кг.
    і десь вони всі в животі)))

15. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

За 2 тижні, від останнього візиту в ЖК набрала всього 1 кг., ну хоч загалом за 24 тижні +8)

16. 39-40 тижнів +10-11 кг, 1 кг скаче то в гору , то вниз ))) Залишилися лічені дні

• Подобається Подобається x 4
  17. Aylin

Aylin Well-Known Member

Ростемо, вже 24 тижні + 7кг

18. cjomcjomka

19. А ми вже народилися) І де ж я знала, що залишилися не лічені дні, а години) )))

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 5
    • Подобається Подобається x 4
  20. cjomcjomka

34 тижні +14
    ну недарма ж я жеру як не в себе починаючи з суботи :)

• мімімі мімімі x 1