Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

25 тиждень, +7кг з двійнею. Так і нема апетиту :sad: з одного боку рада, що нема постійного жору, з яким треба щось робити, а з іншого - і те, що їм, я їм "бо треба". М'ясо так і не полюбила, хіба трохи більше солодкого їм, ніж до В.
    Сама з S до XS усохла. Коли прокидається апетит ? Може, все ще попереду? Бо дітям скоро не буде що з мене брати :sad:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

за те не переживайте. І з тих, хто 40 кг не доважує є що брати, і діти собі раду дадуть :) 7 кг - це вже дуже непогано.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. svoybox

svoybox Well-Known Member

За те можете не переживати, я під час токсикозу висохла на шкірку, а я з тих крупнотілих, чоловік казав, що нема вже за що взятися. Скільки втратила не знаю, бо не важилась. В 2му триместрі все назад набрала і ще й плюсом пішло. Треба з солодким зав'язувати, бо ще 2 місяці попереду.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Nyashka

в мене зуби потім не повипадають?)) Т-т-т, я не з 40-кілограмових :)
    Буде сміх, як через пару місяців почну бідкатися, що багато набрала :)

5. cjomcjomka

тут вже скоріше генетика (в плані зубів). Я он від токсикозу 3 місяці майже нічого не їла і рвала купа разів на день, при цьому годувала грудьми. Слава Богу, протягом всієї вагітності і майже 2 років тандемного ГВ поставила тільки одну пломбу і одну ще стоматолог поправив.

з приводу того, що буде за пару місяців з Вашими кг - теж ніхто не знає :)

6. tinimini

tinimini Well-Known Member

я вже набрала дай боже.... а було 41кг, їсти хочу постійно... важко стримуватись (((

7. Nyashka

Насмішив мене вчора лікар. Сказав, що те, скільки я набрала за останні 4 тиждня - то "ого")))
    Я щось по тим сайтам з розрахунками зовсім не ого. То мої дівчата, певно, на Тівортіні добренько підросли :)

8. cjomcjomka

в мене свого часу "ого" полягало в 4 кг за 4 тижні :)
    то я зі старшим сином з 16 по 20 тиждень так набрала. Зате потім до декрету жодного кг до мене не пристало, а до пологів - поправилась аж на 1 - 1,5

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Nyashka

Ну так і в мене 4 кг за 4 тиждня з двійнею! З 25 по 29. При тому, що до 25 вони відставали На 2 тиждні, а зараз наздогнали. Ого. То він не бачив як я їм мало.

10. lady Yar

lady Yar Well-Known Member

Можливо, комусь поможе мій допис. При першій вагітності набрала десь 15кг. Потім скинула. При другій 8кг. Мала низький гемоглобін, в ЖК порадили паростки пшениці. В неті знайшла інф, як вирощувати і вживати. Знайомі знайомих принесли пшеницю з якогось млина, дуже гарну і чисту. Пророщувала і додавала до вівсянки, гречки, а згодом, до салатів. Робила перерви при споживанні. Гемоглобін піднявся. Синочок народився 3300.

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Зараз моя вага 53-54кг. Минулої В з 54 народжувала))) але і стартувала тоді з 49кг, які зменшились до 46кг на перших місяцях. Того разу 49-50кг були моїм стартом і на початку нічого не втратила. Цікаво,чи знову 7-8кг наберу до кінця чи більше?:) Ще є запас 4-5кг.

12. svoybox

svoybox Well-Known Member

Для статистики:
    37 т.в. +10 кг, з першою вагітністю на такому ж терміні мала +8 кг, але стартувала з більшою вагою, тому зараз важу менше, а животик виріс більше

13. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

стартувала з 47,6-47,8 кг
    зараз 23 тиждень вагітності (згідно узд) і маю 55 кг :girl_blush2:
    і то я їх не бачу,якщо чесно. по статурі я маленька/худенька, ім не дуже багато, регулярно займаюся спортом.. , а тут на тобі-- більше 7 кг))

Останнє редагування: 23 Травень 2016
  14. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Для статистики) стартувала 46 кг, 23 тижні 49,5 кг. Плюс 3,5. Животик за останні два тижні помітно збільшився. Але все ще ходжу в довагітних джинсах бедровках)

• Подобається Подобається x 2
  15. preciosa

preciosa Well-Known Member

Нас вже 56кг)) до 30т набір 6кг. Цікаво скільки ще буде)) Але загалом мені мої кг подобаються, бо минулої В була худша, а зараз якраз ок:)

16. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Я вже 52,5. Це плюс 6,5. 27 тижнів. Особливо не видно, щоб дуже груба стала. Але якось різко ці кг почали набиратися останнім часом.

17. khorosha

khorosha Well-Known Member

56 кг. Стартувала із 48 кг. Останні два тижні вже вага не набирається, хоч я і не проти ще 1-2 кг набрати.

18. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Маю 57 кг на 28 тиждень В, то вже +9,5 до довагітної :) Хоча так по мені , кажуть, не видно ті кг)
    Я так бачу, що я поки що більше за вас набрала)

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене +13 на 28 тиждень ))). Ну але мені треба більшість часу лежати, тому й набрала стільки. І більшість - у другому триместрі, коли взагалі не можна було вставати

20. MarianaLviv

MarianaLviv Member

33 тижні, + 7.7 кг, але останніх тижнів три вага стоїть на місці. Харчуюсь нормально, правда стала їсти менше солодкого ніж до вагістності. Стала переживати чи дитинці вистарчає. :girl_smile:(вагітність перша)

• Безграмотно Безграмотно x 1