Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. Ariel

Ariel Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15!!! (або вагітність і вага)

я набрала 25 кг.Лікарка в ЖК страхала важкими пологами.
    Народила легко-через 15 хв після всіх процедур дзвонила до чоловіка,мами.Мама не могла повірити,бо води відійшли в 2 ночі,а в 11 вже родила!
    Пройшло 2 місяці і -20кг:girl_smile:

2. Orman

Orman Модератор-бомба

ні не одна. Моя мама була така сама :)

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ух ти!

Доречі в нас не дуже переймаються сильним набором, бо дивляться на загальний стан організму. Якщо сильний набір вари супроводжується високим тиском, чи різким зростанням цурку в крові, то це одна спава... а якщо це просто такий організм, що мусить багато набрати щоб плід виносити? Ну звичайно що якщо ви не їсьте все що на очі попадається то переживати за вагу думаю не дуже треба.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

не знаю :). Я харчуюсь здорово, тому якщо і наберу, то значить так треба. Зараз не зважаючи на нудоту я дуже голоднію.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дамовілісь! Ти набирай а я буду скидати. :kiss:

6. Vika

Vika Well-Known Member

я набрала 37. недумаю що це вплинуло на пологи. зараз набрала вже 20. чомусь тим не сильно переймаюсь. як хочу їсти -їм. єдине обмеження не їм на ніч.

7. marianast

marianast Well-Known Member

Я коли дізналась про вагітність важила 50 кг, пішла ставати на облік в 16 тижнів - 60 кг. Спочатку важилась щоранку, потім відправила ваги в кладовку:girl_crazy: Їм достатньо, так щоб організму добре було, коли переїм/недоїм почуваюсь зле. Не зловживаю солодким, та й не хочеться. Вагою не переймаюсь і нікому не раджу:d23: Але після пологів пологів мабуть круто за себе візьмусь.

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я поки не набираю стрімко вагу, слава Богу. Животик росте, вага не сильно, 200-300 грам в тиждень десь і то останнім часом тільки. Зараз у мене 19-й тиждень, важу 52 кг. Я до двох місяців важила 50 кг (до вагітності 47-48, я просто маленького зросту), потім місяць лежала в лікарні, де схудла до 48,5. Тепер знову набираю.Мама моя трохи хвилюється (коли мене не бачить :)), каже що з двійнею, то вага замала, але коли ми зустрічаємося, то бачить, що животик стрімко росте )))

9. apelsyn

apelsyn New Member

Я сьогодні в ЖК, як зважилась - чуть не впала - від початку вагітності вже +12,5 кг!!! Що робити?? Не сказала б що їм багато, солодкого не хочеться..

10. marianast

marianast Well-Known Member

Розслабтесь, як надміру не об'їдаєтесь - значить організм набирає відповідно до потреби. Почитайте в темці, дівчата писали,що у всіх по різному. Багато хто набрав лишнього запасу , потім за пів року позбувся. Харчуйтесь здорово.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

+мульйон, нащо щось вигадувати на рівному місці :)

12. agalinka

agalinka Active Member

Я під час вагітності теж набрала багатенько, до того важила 42кг, а як ішла родити 58кг, при чому синок народився з вагою 2950г, родила сама, хоча теж лякали, що дуже набрала і це вплине на пологи. Переживала тому, що мама і сестра дуже поправились після родів, але після других (тому не знаю як там буде). Але зараз, як синок почав повзати і ходити - аля знову зігнав мене на мої 45кг. :)

13. Orman

Orman Модератор-бомба

я звичайно дико вибачаюсь, але так бачу що великі прибавки пишуть дівчата, які до вагітності мали дуже маленьку (щоб не сказати недостатню) масу тіла. Так це ж тільки природно, що природа вас змусила добрати до "нормальної" маси + вагітна прибавка.
    Чим журитися?
    може я не вмію рахувати але ви набрали 16 кг - це ж ідеальне значення. Де тут
    ?

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

довагітна вага повертається десь до року від народження дитинки (це якщо, звісно,тримати себе в руках і не переїдати, а ще не скидати на рідних питання догляду і прогулянок з дитиною). не переймайтеся, організм розумний і знає скільки йому набрати. я, під час вагітності, бачачи, що перебираю з вагою вирішила після 18 не їсти (і де був мій розум), то одного прекрасного дня втратила свідомість... зрештою, з цього й починається ця гілочка:girl_wink:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

Я перший триместр дуже переживала, бо хотіла їсти цілодобово і то булочки і хліб(бііілий):), але тепер я почала їсти так як і до вагітності 3-4 рази на день, а поміж тим фрукти, і вже не вечеряю ще раз о 23 00:girl_haha:
    і того я набрала 6кг, але якщо дуже активна, то 1кг десь пропадає
    А ще я була просто в шоці, коли зустрілися із знайомою, яка на 6 місяці і вона каже, що поправилася на 8кг. і лікарка їй призначила дієту, але то нормально тай по ній тих 8кг. не було видно, вона ще мене запевняла, що мені теж скажуть на дієту:confused:

16. agalinka

agalinka Active Member

Мій лікар сказала, що я не повинна набрати більше ніж 11кг, не знаю чим вона керувалась? Але для мене це багато :)

17. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо ви завагітніли маючи надмірну вагу, то тоді ясно. Якщо ні, то спитайте її.

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

З того часу, як я завагітніла, то ніяких змін в харчуванні(мається на увазі в кількості) я не бачу. Токсикозу в мене не було, і їм я стільки ж, як і до вагітності в міру. Стараюсь відмовлятися від солодкого та іншої некорисної їжі. Набрала я за цей період 2-3 кг, а може й менше. Але спостерігаю, що животик вже починає рости, з чого дуже тішуся:girl_dance:

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Перед вагітністю я важила 57 кг і за 9 місяців набрала 13 кг (але на останньому місяці мала сильні набряки), перед родами важила 70кг, а зараз важу 58 кг. Якось аж дивно, що відразу повернулася у форму і спокійно одягаю всі свої речі до вагітності. Бо після перших родів я півроку приводила себе до форми.

20. Lamara

Lamara Well-Known Member

Я до першої вагітності важила 58 кг, і за вагітність набрала "лишніх" 17 кг. Ой як я довго їх втрачала!!! І ніби не їла все підряд і постійно, і гуляла пішки ну дууууже багато (з Патона на Південний чуть те через день). Коли завагітніла вдруге, то важила 66 кг. Скільки набрала вже не пам'ятаю,але коли родила Іраклія , то через 2 чи 3 місяці важила 60 кг. Яка я була сама собою задоволена, набагато краще виглядала ніж до вагітності ( а компліментів скільки чула :girl_dance: )
    Та це все заслуга моїх хлопців, бо вони мені не давали розслаблятись, фітнес с утра до рання, а їла як завжди, навіть переборщувала, ну дуже білий хліб люблю.

Ось перед теперішньою вагітністю я вже майже дистрофіком стала, важила ледь 56 кг при срості 175, оточуючі казали що геть змарніла, але не повірите - це певно моя вага, бо мені так легко і комфортно ніколи не було. Сочі місто дуже незручне в плані проживання, бо одні гори - підйоми, спуски. На море навіть не хочеться ходити, хоч живем від нього за 100м. От спустишся - нормально, але вже не піднімешся, бо сил нема. А минулого літа я не те що сили мала, я літала як той фуніколер.

Як цього разу буде після пологів не знаю, але думаю що мої шибзики не дадуть ноги задерти , спорт зал точно буде зайвий :ed4d70def841dc74b57 :connie: