Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

я думаю вкладетесь. Я після 32 ого тижня набрала всього 2 кг, тобто то дитя набирало вагу. А з 35 тижня я навіть трохи схудла, тільки живіт ріс, відчувалось по штанах. За всю вагітність я набрала 9кг. Потім за тиждень до родів почала падати вага. Так само було з малою.

2. tinimini

tinimini Well-Known Member

мене турбує розмір грудей, був перший розмір зараз 3тій повний і враження що далі ростуть... може бути таке що вони такими залишаться??? бо це кошмар я 160см худенька а така тепер як "цьотка" з тим добром...

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я уже маю свої довагітні кг)) Тепер надіюсь йти в мінус)) Правда апетит в мене огого зараз)

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Я вже можу в принципі звітувати.
    За вагітність набрала 16 кг, з них 3 набрала за останній місяць.
    Сьогодні 4-5 день після пологів - мінус 8 кг.

• Подобається Подобається x 3
  5. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

Всі звітуються і я з вами)) Набрала за вагітність 12. В пологовому залишила майже їх усі( можливо без 1-2). Зараз вже мінус 2-3 кг від допологової ваги. Точно не скажу, бо вага вдома неточна. Але апетит зараз теж шалений.

Надіслано від мого GT-N7000, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

10й день - мінус 10.2 кг. Тобто, 6 кг - це те, що я особисто наїла :). Плюс би скинути ще 4 кг довагітного, але то вже зовсім інша історія :)

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Набрала я за вагітність 13-14 кг. В пологовому залишила 7 (4,4 кг. з яких зараз солодко сплять :)). Ще за два тижні після пологів - 2 кг. При мені залишилось ще 5 кг. (і купа довагітних кг :sad:).

8. Zolotko

Zolotko Well-Known Member

А я набрала за весь час 11.5 кг, сьогодні рівно тиждень після пологів, скинула майже 5. Далі буде:)

9. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Вчора важили мене. Сказали, що трохи зловживала їжею)) А хіба я винна, що мій чоловік вирішив, що перед ГВ мені обов'язково треба наїстись досхочу всіляких смаколиків, я тягнув їх додому?))
    +17 кг. Навіть не думала, що стільки наберу)))

10. катенок

катенок Well-Known Member

В нас вже +10 вагітного щастя...Щось так тяжкувато стає.....:girl_in_dreams:

11. Rona

Rona Мама-йожик

В пологовий їхала +20 кг:girl_crazy:жесть, ще ніколи скільки не важила:girl_in_dreams:
    додому приїхала з -7 кг, малюку завтра 3 тижні, і ще 5 кг пішло. Не хочу швидко худнути, щоб шкіра встигала в норму приходити. З вправ роблю лиш уддіяну-бандху: вакуумне втягування живота.

• Подобається Подобається x 4
  12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ото в мене щось схоже вимальовується! Хіба може трошки до 20 кг не дотягну, але такої ваги уявити б не могла. Вже мені в жк спеціально на 2 кг менше приписали, після свят я прийшла з прибавкою 4 кг менш як за місяць. Вже плюс 16 кг є, а може й чуть більше, я вдома не важусь.

@Rona, я впевнена, що ви швидко прийдете в форму! А ще не зарано для вправ?

13. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma це єдина дозволена вправа

14. tinimini

tinimini Well-Known Member

як вам ходити? дуже важко чи терпимо?таз не болить? я боюся такого сценарію бо в мене всі суглоби дуже рухомі і мязів мало, 16 тиждень а вже сьогодні відчула дискомфорт. походка помінялась...

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Легко, дискомфорту нема. Живіт невеликий, акуратний. Не знаю де ті кілограми...

16. habika

habika Active Member

А який у вас термін? Я з 25 тиж. почала стрімко вагу набирати що в мене напевно депресія почнеться, при тому що стараюсь їсти помініму в мене прибавка 1 кг в тиждень:sad:((

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

39ий тиждень.

18. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

я за час токсикозу скинула 7 кг, з них вже 4 набрала, чекала на "шалений жор" по ночах але поки немає жору і в день )

19. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я теж спочатку скинула 6, тепер з них набрала назад поки 3. На днях в ЖК питала медсестру по скільки оптимально набирати, бо на свята нічого не наїла. Сказала, що 400 г. в тиждень - норма для вагітної з будь-яким ІМТ. Не хотілося б, звичайно, набрати багато, то й так ІМТ вище норми, але і 3 кг на 24-му тижні якось мало... Читала, що після 20-го може жор напасти. Щось не нападає. Вночі їсти теж не встаю:)

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я у вагітність другим сином в 23 тижні тільки повернула "дотоксикозну" вагу.
    тіштесь, що легко ходити :) З мого досвіду вагітності донею - куди важче з 9 додатковими кг на такому ж терміні, ніж з мінімальною прибавкою.

• Подобається Подобається x 4