Дівчата, хто переживає за надмірний приріст ваги, то обмежуйте фрукти в другій половині дня. Мучне і жирне само собою, а от про те, що в фруктах багато цукру ми не задумуємось. А мене от на фрукти якраз вечірком і тягне, до обіду - не хочеться. Солодкого і мучного зовсім не хочу, раніше любила. Порахували мені якийсь коефіцієнт маси тіла в жк і сказали, що рекомендовано інтенсивне харчування. Я їм захуда.
Та певно то індекс маси тіла був нижчим (його рахують від довагітної ваги) - тож зразу видали "стандартну" рекомендацію . Вони в них три різні є: коли нижчий-нормальний-вищий індекс.
Гм, зовсім нема плюса ніякого наразі. Четвертий місяць йде. По узі з дитинкою все ок, розвивається згідно терміну. Та і їм я нормально, правда трохи мала токсикоз спочатку і не мала апетиту. Ну і солодкого зовсім не вживаю, як і мучного чи хліба їм мінімум, не хочеться. Видно буду поправлятись тільки з ростом дитинки чи що?
Хе, і в мене з бюстом так само, і це такий собі супербонус! --- дописи об"єднано, Aug 6, 2015 --- Ну от. І в мене мусить щось нарости. Я за першу вагітність 11 кг набрала, які зразу після пологів і зійшли, але от ніяк не згадаю темпів набору ваги. Треба все собі десь було записувати.
і в мене так, навіть не знаю чого, їла як завжди. А от груди трохи збільшились, але щоб аж так дуже - то ні, з неповного розміру - став повний тай по всьому. --- дописи об"єднано, Aug 6, 2015 --- може й так, я теж фрукти ввчері полюбляю. Якось вдень на роботі немає так часу і можливості їсти (хоч зараз вже яблука є - то до обіду маст зїсти одне), а полуницю/черешні я їла переважно звечора.
я з Сергійком почала поправлятись десь в 23-25 тижнів. про коефіцієнт маси тіла - прикол розкажу. Мені його рахували при постановці на облік. Але виходячи з ваги при першому візиті - тобто, на 28 і 34 тижнях вагітності Причому, навіть нормальна вага получилась, ггг Але з Сергійком лікар казав більше їсти, бо "там же хлопчик" це його особисті індійські приколи, а з Вірусею нічого не казали, бо набирала вагу я дуже файно
От мене теж дивує, що вони часом рахують за початок координат вагу при постановці на облік - то ж може бути будь-коли , хоча цього разу мене спитали довагітну вагу. --- дописи об"єднано, Aug 6, 2015 --- Оо, козак у Вас
Майже повних 26 тижнів і +6,5 кг. пузатості В мене якось так виходить, що, починаючи з 5 місяця вагітності я набираю по 0,5 кг в тиждень. Інколи є "заскоки", як от минулого тижня (+7 кг в п'ятницю, а в суботу-неділю + 6 кг, тобто -1).
А мені знаєте, що лікарка сказала? "Ми всі різні! Якби були зроблені під копірку, то я б переживала, що в тебе щось там трохи не сходиться. А так в кожного організм по різному реагує. Дитинка набирає, і добре" То я тепер ходжу, насолоджуюсь вагітністю, і не переживаю, що десь там в норми не вписуюсь, чого і всім бажаю
я теж така худа ,виріс тільки живіт, добавляла по 300 грм , спочатку.... а зараз вже в декреті то назбирала тільки 6 кг з моменту вагітності, руки ,ноги, худі плечі майже не змінились ага, і я гардеробчик оновила, але думаю то не багато до ваги додалося))
13 тижнів + 2,5-3 кг Трохи помітно збільшення ваги по стегнах і розміру бюсту. Ну і пузік само собою Токсикозу, як такого не було, тому апетит відмінний, але не хочеться солодкого, що мене тішить Думала з другого триместру відновити мінімальний фітнес- гімнастика для вагітних і т.д. А тут заключення- низьке прикріплення... І певно треба забути про будь- які навантаження, бо навіть більше хотьби відгукується дискомфортом... Тому я буду лінива кругла вагітна
з вагітністю Дмитриком я на 10 тижні вже тільки "вагітні" штани могла носити. Це з меншими до 20-23 тижня нічого помітно не було. А зі старшеньким - одразу дуже_вагітною була
Я з тижня 8-го свої джинси защіпала великими булавками, бо тиснуло. А сидячи взагалі розщіпала . Десь вроді з 12-го тижня купила вагітні штанці. Але то певно був ще не "вагітний" пузик, а інші фактори. А от вага.. за перші тижні вагітності я 3 кг на раз-два набрала (токсикоз заїдала), і далі невтомно над цим працюю.