Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. bubamara

bubamara Member

Відповідь: Тимчасово +15!!! (або вагітність і вага)

На своїх 25-ти тижнях набрала 5 кг. Часу догнати і перегнати ще достатньо, але так не хочеться перебрати зайвого. За харчуванням стежу, намагаюся уникати "заборонене" солодке, мучні вироби, жирну і смажену їжу, хоча зізнаюся, не завжди вдається. Продовжую займатися спортом, поки що в загальній групі пілатесу, але думаю переходити на спеціальні заняття для вагітних. До речі, пропоную всім охочим приєднатися і зібратися у групу "майбутніх мамусь". Особисто я схиляюся до пілатесу. Займатися в загальній групі, звичайно, можна, але так чи інакше є вправи, які не можливо і не можна виконувати, бо заважає животик. У мене виникла ідея взяти приватні заняття у тренера, який враховуватиме наші особливості, але такі заняття є дорогими, однак якщо зібрати групу 6-7 чол., то вартість на одну людину буде цілком прийнятною. Крім того, можна буде узгодити час, який менш-більш буде зручний для кожної з нас. Тож, якщо комусь буде цікава ця пропозиція, за деталями пишіть у ПП, оскільки правила цього форуму не дозволяють мені вказувати конкретну інформацію у загальному повідомленні.

2. Valeria

Valeria New Member

Я НАБРАЛА 17 КГ.ПІСЛЯ РОДІВ ЗРАЗУ ПІШЛО ДЕСЬ 10.Я НЕ ГОДУВАЛА ГРУДЬМИ,ТОМУ МОГЛА СОБІ ДОЗВОЛИТИ НЕВСТИГНУТИ ПОЇСТИ АБО ПРОСТО ЗАБУТИ.ВПРАВ НЕ РОБИЛА ТОМУ,ЩО НЕ МАЛА НА ЦЕ ЧАСУ.В СВОЮ ПОПЕРЕДНЮ ВАГУ 47 КГ ВВІЙШЛА ДЕСЬ,КОЛИ МАЛІЙ ВИПОВНИЛОСЬ 5 МІСЯЦІВ.ЗАРАЗ НЕМАЮ ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ З ВАГОЮ.ВВАЖАЮ,ЩО ПРОБЛЕМИ З ЛИШНЬОЮ ВАГОЮ ВИРІШУЮТЬСЯ ЗА ПРИНЦИПОМ"КОМУ,ЩО НАПИСАНО".

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

може бути. Бо більшість моїх худющих знайомих, які багато набирали за вагітність, протягом першого року скидали все і ще більше..

4. irys214

irys214 Well-Known Member

На даний момент поправилась на 2 кг, але не розслабляюсь, бо з першою вагітністю всі набрані кг якраз почали з'являтись після 4-го місяця.

5. Zironka

Zironka New Member

Зараз на 30 тижні набрала 20кг. З жахом чекаю що буде далі. Частина ваги - напевно від набряків. Основна вага пішла мені в спину, боки та руки. Зараз стараюся відмовитись від солодкого, та не завжди виходить. Можливо на вагу вплинули гормональні таблетки, які я приймала до 26 тижня, бо була загроза.

6. nalia

nalia Member

А я набрала вже 6 кг,трошки переживаю,бо з першою набрала 25кг,і до своїх 53кг не повернулася,і вік не молодушки(33),так що похудати буде важче

7. Vika

Vika Well-Known Member

в мене тоже вже до 20 доходить. ех

8. Lithium

Lithium Active Member

Мені тут дієту призначили, бо я поправилась на 2,5 кг ( 18 тижнів), а чоловік каже може в них вага погана, бо реально, практично нічого шкідливого не споживаю, бо трохи мене шлунок мучить, але живіт, реально виріс, бо штани вже не защіпаються. От я думаю що таке, відчого ті кг. лишні взялися, аж страшно.

9. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Я за почала набирати десь на 19 тижні і поки що тільки 3кг.

10. tulia

tulia New Member

Я на початку вагітності погано набирала вагу, то лікарка сварилася, що погано харчуюся, а тепер коли я вже на 34 тижні набрала 13 кг, то приписала мені розгрузочний день раз на тиждень, щоб не набирала так швидко вагу :) хоча протягом всієї вагітності стараюся правильно і різноманітно харчуватися

11. Kotice

Kotice New Member

Дівчата, підкажіть де можна дізнатися про шкалу набирання ваги, бо моя лікарка в ЖК, говорить мені, що з вагою в мене все добре, але я щось думаю, що перенабираю(
    До вагітності важила 67 при рості 187, а зараз на 25 тижні важу вже 73..... І не їм солодкого, але десь воно береться.... Чоловік сміється, що в мене тільки живіт збільшився, а решта - худющим лишилось)
    Але все ж боюсь перенабрати, бо кажуть, що на останніх місяцях їсти хочеться.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

і нашо вам це? Якщо вже навіть в ЖК говорять, що все добре, то так і є, бо їм вгодити важко.

В мене 6-ий тиждень і +4. Але харчуюсь я здорово і ніц собі робити з цього не буду.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

щойно додивилась. Ви що на дієтах може були, чи від природи така худа? Худі більше набирають, бо в них недобір від початку.

То у вас не перебір а недобір. Ви щось не за те переживаєте.

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

я поки тільки набрала 7кг. за майже 32 тижні:girl_bye: далі буде видно........

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

то саме в мене)))

14. Kotice

Kotice New Member

Та ні, я завжди така була) На дієтах не сиділа, якось сама собою) А щодо ваги під час вагітності, то читала, як набираєш багато, то пологи можуть важче проходити(

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну ви ж не набираєте багато.
    Ви не знаєте до чого вчепитися? То називаєтьсяч ні собі спокою не дам ні дитині. Тіштеся своїм станом, бо час такий швидкоплинний, а не шукайте собі якихось бздурів.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Дитина росте, матка росте, навколоплідні води, іт.д.

16. Michela

Michela New Member

Погоджуюсь з цією думкою...

17. Holly

Holly Moderator

Я за першу вагітність набрала 22кг, за другу до 10 навіть не дотягнула. Пологи пройшли майже однаково. Вам дівчата добре радять, не беріть в голову і насолоджуйтесь вагітністю ;)

18. Michela

Michela New Member

Я за першу вагітність набрала 36 кг, а за другу 6,5 кг....пологи пройшли теж практично однаково, тільки перші були довші...

19. pchilka

pchilka Member

Моя лікарка в ЖК, теж стежила за моєю вагою, казала, якщо на багато поправлюся, то не зможу сама народжувати. Але я ні в чому собі не відмовляла, просто не переїдала. По її мірках - середня норма набору ваги за всю вагітність 12-14 кг.

20. Michela

Michela New Member

і родила сама!